Rüyada Kaynana, Kayınvalide Görmek

Bkz: Kaynata

Rüyada kaynana görmek, birinden destek almaya, birinin size sahip çıkmasına, yalnız kalmamaya işaret eder.

Kendi Kaynanasını, Kayınvalidesini Görmek

Rüyada kendi kaynanasını, kayınvalidesini görmek, yorulduğunuz anda size destek olacak, vazgeçtiğiniz anda size enerji verecek bir dosta ya da sevgiliye işaret eder.

Kaynana ile Kavga Etmek Kaynanayı Dövdüğünü Görmek

Rüyada kaynana ile kavga etmek, kaynanayı dövmek görmek; nazınızın geçtiği bir insandan onun size sağlayabileceği destekten çok destek isteyeceğinize, bu durumda onu kolay olmayan bir duruma sokacağınıza işaret eder

Kaynanayı Başkası ile Kavga Ederken Görmek

Rüyada kaynanayı başkası ile kavga ederken görmek, uzun zamandır bulamadığınız bir eşyayı bulacağınıza işaret eder.

Kaynananın Öldüğünü Görmek

Rüyada kaynananın öldüğünü görmek, ne zamandır dilediğiniz yardımın gecikeceğine, siz artık istemeyi bıraktığınızda bir seyahat fırsatının elinize geçeceğine işaret eder.

Kaynanayı Öldürdüğünü Görmek

Rüyada kaynanasını öldüren kişi, kendisine hiçbir getirisi olmadığı halde bir başka insana hırs yaptığı için bir işe girişmeye delalet eder.

Kaynanayı Öptüğünü Görmek

Rüyada kaynanayı öpmek, güven sorunu yaşadığınız bir arkadaşınızdan beklemediğiniz bir destek alacağınıza, onun size verdiği bilgi doğrultusunda önemli bir işe girişeceğinize işaret eder.

Kaynana Adayını Görmek

Rüyada kaynana adayını görmek, sizi kendini fark ettirmeden seven bir kişinin varlığına delalettir.

Kaynana ile İlişkiye Girdiğini Görmek

Rüyada kaynana ile ilişkiye girmek, kaynananın ilişkiye girdiğini görmek, sizi çok kereler kandıran bir kişinin, sizi kandırmak için tekrar bir girişimde bulunacağına ve sizin yine istemeyerek de olsa yardım edeceğinize işaret eder.

Kaynanayı İbadet Ederken Görmek

Rüyada kaynanayı ibadet ederken, namaz kılarken görmek, sevdiğiniz kişinin bazı davranışlarını yanlış yorumladığınıza, yaptığı hareket ve kullandığı sözlerin sizin düşündüğünüz şeyi ifade etmediğine delalettir.

Kaynanayı Tuvalette Görmek

Rüyada kaynanayı tuvalet ihtiyacını karşılarken görmek, size destek veren, size arka çıkan birinin vermiş olduğu desteği herkesin bilmesini sağlayacağına delalet eder.

Kendini Kaynana Olarak Görmek

Rüyada kendini kaynana olarak görmek, sizin tarafınızda olan bir kişinin, başkasına gösterdiği yakınlığı kıskanacağınıza delalettir.

Annenizin, Kardeşinizin ya da Bir Akrabanızın Kaynana Olduğunu Görmek

Rüyada annenizin, kardeşinizin ya da bir akrabanızın kaynana olduğunu görmek, sizin desteklerinizle başarı elde eden bir kimsenin, bundan böyle kendi çabalarıyla, kendi ayaklarının üstünde duracağına işaret eder. 

Kaynana, Kayınvalide

“Rüyada Kaynana, Kayınvalide Görmek” üzerine 2 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir