Rüyada Kaynana Görmek

Bkz: Görümce

Rüyada kaynananızı görmek, size yardım edecek ve faydası dokunacak dost ve arkadaşlarınızı ihmal ederek size faydası olmayan birtakım kişilerle çene çaldığına ve bu kişilerle manasız samimiyetler kurduğunuza bu yüzden de işlerinizin aksadığına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kaynana görmek, fakir ise zenginliğe; zengin ise sıkıntıya düşmeye işarettir.

Rüyada kaynanayı görmek, kaynana çirkin ve huysuz ise kazanca, güzel ve iyi ise zarara işarettir.

Kaynana

“Rüyada Kaynana Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Koyu renk gözlükleriyle müstakbel kayınvalidemin elini öptüm, güler yüzlü ve beni gördüğü için sevinçliydi.

  2. Rüyamda sevdiğim kızın annesi ile cinsel ilişkiye gireceğimizi gördüm. Tam o sırada, her seferinde birileri geldi. Geri giyindik. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda sevdiğim çocuk at arabası sürüyor. Ben de öne onun yanına oturuyorum. Kaynana da arkaya oturuyor. Sonra at yorgunluktan bayılıyor. Ben öne bindim diye kaynana kızmış. Sevdiğim çocuk da kaynanamın kulağına eğilip bir şey söylüyor bu olayın üstüne. Ben onu bir köşede sıkıştırıyorum. “Ne söyledin?” diyorum. Meğer benim için küfür söylemiş annesinin kulağına. Annesini görseniz çok mutlu olmuş. “Niye yaptın?” diyorum. “Anlasana işte annem mutlu olsun diye yaptım” diyor. Yorumlar mısınız?

  4. Kayınvalidem ve görümcem memleketten gelmişler. Görümcem mutfakta yemek, köfte yapıyor. Kayınvalidem de yatak odama falan bakıyor, çekmecelerime falan düzenlimi diye ama bunları yaparken benle ilgilenmiyorlar. Yorumlarsanız sevinirim.

  5. Rüyamda kaynanamın kullandığı arabaya bindim kayınpederi takip ettik sonra kaynanam çok üzgün geri döndük, kötü araba kullanıyordu.

  6. Kayınvalidem görümcem bir aradaydık durup durup kaynanamı öpüp sarılıyordum bu arada bizi görüşmüyoruz kaynanamla kayınımda var rüyamda ama hoş geldin deyip öpmüyor beni laf sokuyor bana kayınım neyse eşimin haberi yok onlarla görüştüğümden ben gizli gitmişim eşim de rüyamda bu arada anlamadım bu rüyadan bir şey eltim beni görünce eve giriyor konuşmuyor benle bu arada kaynanamı görümcem ben eltimin bahçesindeyiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir