Rüyada Kayınbaba, Kayınpeder Görmek

Rüyada kayınbaba, kayınpeder görmek, şu ana kadar su yüzüne çıkmamış bir becerinizi ortaya çıkarmaya, keşfetmeye, kendi yeteneklerinizle ilgili olarak bilgi sahibi olmaya delalettir.

Bkz: Kayınvalide, El Öpmek

Kendi Kayınbabanızı Görmek

Rüyada kendi kayınbabasını görmek, iştirak ettiği bir toplantı, ders ya da izlemekte olduğu bir gösteri sırasında kendisi ile ilgili bir becerinin farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Kayınbaba ile Kavga Ettiğini Görmek

Rüyada kayınbaba ile kavga etmek, kendi hatalarınızı, yanlışlarınızı fark edip, akabinde bu eksiklikleri gidereceğinize işaret eder.

Kayınbabanın Başka Biriyle Kavga Etmesini Görmek

Rüyada kayınbabanın başka biriyle kavga etmesi, torpil aracılığıyla, hileye başvurmak suretiyle bir işe girişmeye işaret eder.

Kayınbabanın Ölmesini Görmek

Rüyada kayınbabanın ölmesi, yeteneklerinizden tam anlamıyla faydalanamayacağınız bir işte çalışmaya; kayınbabayı öldürmek, sizin için çok fazla bir şey ifade etmeyen bir insana kızarak bir işi tamamına erdirmeyeceğinize işaret eder.

Kayınbabayı Öptüğünüzü Görmek

Rüyada kayınbabayı öpmek görmek, sevdiğiniz ya da eşiniz ile alakalı güzel bir haber almaya; kayınbabanın sizi öpmesi, okşaması ve size şefkat göstermesi, eşiniz vasıtasıyla önünüze çıkacak fırsat ve faydalara işaret eder.

Kayınbaba ile İlişkiye Girdiğinizi Görmek

Rüyada kayınbaba ile ilişkiye girmek, yardım etmek niyetiyle giriştiğiniz bir işten o insanlara zarar vererek çıkacağınız anlamına gelmektedir.

Kendini Kayınbaba Olarak Görmek

Rüyada kendini kayınbaba olarak görmek, ne zamandır aradığınız bir eşyayı bulmaya, çok önemli bir konuda sorumluluk alıp onla baş etmeye işaret eder.

Kayınbabayı İbadet Ederken Görmek

Rüyada kayınbabayı namazında niyazında görmek, kişinin aile içinde ibadetin önemini anlayacak gelişmelerle karşılaşacağına işarettir

Kayınbabayı Tuvalette Görmek

Rüyada kayınbabayı tuvalette görmek, eşinizden ve sevdiklerinizden sakındığınız bir işin gün yüzüne çıkacağına işaret eder.

Kayınbaba, Kayınpeder

“Rüyada Kayınbaba, Kayınpeder Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda ölmüş olan kayınbabamı gördüm bana geliyor, sarılıyor, “Kızım, senden çok memnunum. Hiç beni kırmadın” diyor. Ben de ona “Ben de seni seviyorum” diyorum. Anlamı ne acaba?

  2. Kayınvalidem rüyamda bana bir parça et ve taze fasulye veriyor, pişireyim diye. [Şu an hayatta olmayan kayın pederim] Bana diyor ki, “Sen çok beceriklisin, yapabilirsin kızım” diyor. Rüyamın anlamını öğrenebilir miyim acaba?

  3. 22 sene önce ölmüş olan kayınpederimi benimle iki kaşık çorba içtiğini gördüm ve bana seslendiğini duydum. Ne anlama gelir?

  4. Rüyamda bir holde kayınpederim, baldız ve kendimi çıplak gördüm. Bir tek ben avret yerimi sol elimle kapatıyordum. Birbirimize vücudumuzdaki izleri, yaraları gösteriyorduk.

  5. Rüyada babamla eski sözlümün kavga ettiğini gördüm ne anlama gelir ve babamın ona enişte demesiyle. Babama bana enişte deme diye kavga ediyordu.

  6. Uyumadan önce dua ettim. Allah,ım sabah namazına uyanmamı nasip et diye uyudum sabah ezanına az kala kayın pederimi gördüm uyandım anlamı nedir bide rüyada eşim babası için hayır yapıyor du

  7. Ruyamda kayinpederimle kavga etigimi gormek ve bana diyorki olacaksin ben senin olmeni istiyorum gitt babanin yanina

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir