Rüyada Ev Yıkılması Görmek

Rüyada evin yıkıldığını görmek de, ecelinizin geldiğine veya bir belanın sizi bulacağına delalet eder.

Ayrıca bkz: Ev Yıkmak, Yıkmak / Yıkılmak

Bir Ev veya Tarihi Eseri Yıktığını Görmek

Rüyada bir ev veya tarihi bir eseri yıktığını gören kimseye, sıkıntı bela ve musibet erişir.

Evinin Tavanının Yıkıldığını Görmek

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını gören kadının eşinin vefat edeceği anlamına gelir.

Ev Yıkılması

“Rüyada Ev Yıkılması Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Eşim rüyasında evimizin alt temelini açmışlar kuyu kazar gibi kazmışlar ve direkleri gözüküyormuş. “Bu ev yıkılır. Direkleri çıkmış meydana” demiş ve ev eğilip üstüne yıkılmış, altında kalmış, ölmemiş ama altında kalmış. “Birisi duyar da beni kurtarır” demiş. Acaba neye delalet? Yorumlarsanız sevinirim. Saygılar.

  2. Evin mutfağının yıkıldığını görüyorum. Evin kalanı da yıkılacak diye eşyalarımı bavula koymaya başlıyorum. Sonra eşim geliyor ve mutfağa bakmaya gidiyor. Ben de bu arada evdeki atın, gümüş takılarımı topluyorum.

  3. Merhabalar, rüyamda babama ait olan ve yaşadığım 2 katlı evin annemle beraber içerisindeyim. Hiç bir doğal afet yok iken evin 2. katı kaldığımız daire hemen evin önüne az hasarlı olarak yıkılmadan alt kattan kopmuş gibi düştü. Annem ve ben yara almadan kurtulduk. Değerlendirme yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

  4. Ben evlenmek üzere olan bir kızım rüyam; düğün günü hazırlanmak için ahşap büyük bir konağa gidiyoruz. Gelinliğim askıda, saçım yapılıyor. Normalde saçlarım çok uzundur fakat orda kısacık görüyorum. “saçını kestirdin mi?” diye soranlara, “Sadece peruk, saçım hala uzun” diyorum. Saçım hazırlanıp gelinliği almaya giderken ahşap ev yıkılmaya, parçalara ayrılmaya başlıyor ama ben düşmüyorum, aralarından yürüyorum. Hatta beton zemin bulup oralardan yürümeye çalışıyorum sonra görümcelerim geliyor. Ben, artık düğün olmaz derken “Üzülme, başka yere gidiyoruz” diyorlar. O sırada uyanıyorum. Lütfen yorumlayın. Sabahtan beri etkisindeyim.

  5. Ben rüyamda kendi yaptığım evin çatısının bir tarafının yıkıldığını gördüm. Ne anlama gelir?

  6. Oğlum ananesinin evinin yıkıldığını görmüş ve oğlumun kucağında bebek varmış. Bizlerde anneannesi ile birlikte ev arıyormuşuz tedirgin oldum yorumlayabilir misiniz?

  7. Rüyamda yollar kazılmıştı üç kadın bir yere alışveriş merkezi gibi bir yere gidiyoruz bir bakıyorum hiç acımadan adamların dükkânlarını yıkıyorlardı. Üst düzey komutanlar başkanlar vardı onlara nefretle bakıyorum ama hiçbir şey yapamıyorum sonra bir bakıyorum mezarlıkları bile boşaltmışlar daha da kızıyorum öylede uyandım lütfen yorumlayın.

  8. Rüyamda kendi oturduğum dairenin tavanı ve yan duvarının dökülmeye yüz tuttuğunu dökülmek üzere olduğunu gördüm, tabiri nedir?

  9. Rüyamda büyüdüğüm evimin duvarları biraz yıkılıyordu ama tamamen yıkılmadı sonra duvarın üstünde bir büyük yuvarlak tabak vardı çok eskiydi nedense ben onu indirdim, yere düştü, ama kırılmadı. Yorum yapabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir