Rüyada Yorgan Görmek

Rüyada yorgan görmek; rahatlık ve kuvvete, emniyete, dinlenmeye, faydalı bir kadına, erkeğin birlikte yattığı kadına işarettir. Yorgan ve çarşaf; güçlü, güvenilir, güzel bir kadına delalettir.

Rüyada yorgan ve çarşafa büründüğünü görmek, evlenmeye; yorgan alıp içinde uyumak, evlenmeye ve rahata ermeye delaleet eder.

Rüyada yorgan gören kişi mutlu olacak demektir. Akıllıca davranmak rahat bir geleceğe sahip olmanızı sağlayacak demektir. yorumlanır.

Rüyada yorgana sarıldığını görmek, bekarlar için evliliktir. Yırtık yorgan ve kişinin üstünden yorgan atması, ayrılıktır.

Rüyada yorgan görmek ne demek, mutlaka bir mal sahibi olmanızı gösterir. Bu mal yeni bir elbise, bir ev, bir tarla, bir dükkan veya bir araba da olabilir.

Nablusi’ye göre; yorgan görmek, eşle yorumlanır. Rüyada bir yorgan satın aldığını gören evlenir. Yorganın çalındığını veya yandığını gören, eşi ile kavga eder yahut boşanır. Her ne şekilde olursa olsun, eşler arasında ayrılık olur.

Rüyada yorganın yırtık veya kirli olduğunu görmek, eşinin ahlaksız olduğuna; kendine vefasi ve sevgisi olmadığına delalet eder. Yorganının siyah olduğunu görmek, bilgi sahibi olacağına veya sevineceğine işarettir.

Cafer-i Sadık’a (R.A.) göre, rüyada yorgan görmek, üç şekilde tabir olunur: Bilgili bir eş, bakire hizmetçi, yüksek mevki. Yorgan çarşafı, güzel kadın ve eşle tabir olunur. Kırmızı yorgan çarşafı görmek, kadınlar yüzünden düşmanlığa ve kavgaya delalet eder. 

Rüyada beyaz ve temiz yorgan çarşafı aldığını ve yatağına serdiğini görmek, rüyayı gören güzel bir kadınla evlenir. Çarşafının çalındığını veya yandığını veyahut yırtılıp kullanılmaz hale geldiğini gören, eşinden ayrılır veya araları bozulup ayrılırlar veya eşlerden biri vefat eder.

Rüyada görülen çarşafın güzel ve temiz olması, eşinin güzelliğine; çirkin ve kirli olması, çirkinliğine ve pis olmasına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yorgan görmek, erkeğin kendisiyle yatacağı kadına işarettir. Rüyada geceleyin bir yorgan alıp ve onun içinde uyuduğunu gören kimse, bir kadınla evlenir veya rahatlığa kavuşur. Yorgan, rahatlık ve kuvvettir. Bazı tabirciler, yorgan faydalı bir kadındır, dediler. Yorgan emniyet, rahatlık ve dinlenmeye de işarettir. Rahata kavuşmak olarak yorumlanır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Battaniye, Yatak, Yastık

Yorgan

“Rüyada Yorgan Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Rüyamda havuzun içinde abim, kardeşim ve ben varız. Abimin üzerinde beyaz bir yorgan var, yorgan havuzun suyunu içine çekiyor.

  2. 1 ci rüyam bilmediğim kapalı yerde ezan okuyorum ve o sırada uyandım sanıyorum ama uyuyormuşum o şekilde gördüm 2 ayetel kürsi okuyorum ve o sırada yattığım yorgan üzerimden çekiliyor pencereden dışarıya o sırada uyanıyorum ve ayetel kürsi ye devam ettim. Uyandım yeniden uyudum bildiğim bahçelerde tüfekle 1 atışla hem güvercin hem sığırcık vuruyorum o sırada 2 canavar 1 büyük köpek üzerime geliyor ve 2 sini de ufak bir çakıyla öldürüyorum. 4. tanıdığım bir insan ama pek konuşmadığım biri bana para verecek oluyor ama parası çıkmıyor, onlarla bahçelere doğru ilerlerken bir inşaat halinde bina görüyorum ve çok kötü hale geliyorum, o sırada tekrar ayet-el kürsi' yi okuyorum ve iyileşiyorum. Bu arada uyandım hayırlara inşallah bilgilendirirseniz duacınız olurum. 

  3. Ben rüyamda eşimin evdeki kırmızı sırıklı bir yorganı oğlumun sevgilisine verdiğini gördüm ama kendi kendime de söylendim. O yorgan kirliydi, neden onu verdin ki, ya başka bir yorgan verseydin ya da üzerine bir nevresim geçirseydik, çok ayıp oldu diye. Rüyamı yorumlar mısınız?

  4. Yanmış, yırtılmış, beyaz renkli yorgan üstüme örtmeye çalışıyorum, olmuyor. Ne anlama gelmektedir?

  5. Rüyamda bir kadının elinde yorgan gördüm yem yeşildi, parlıyordu. Konuşuyorduk “Çok uzun büyük yorgan” diyordu. Sonra yengemi gördüm kadınla beraber dikişçi olduğu için yorganı birazcık kesti ve dikti “Yaptırdım” dedi bana kadın. Ben de kendi kendime dedim ben de alsam da yaptırsam. “Ucuz değil 159 Euro” dedi. Ben de “Olsun sonuçta bir kereliğine yaptırıyorum” dedim. Öyle rüya bitti ama tam olarak anlamını öğrenmek istiyorum.

  6. Rüyamda bir odadayım. Kocaman bir yatak yerde, yatakta yorgan battaniye vardı. Bir adam hatta battaniye getiriyorlardı. Yepyeni bir sürü yorgan ve battaniye vardı, bir oda dolusu neye çıkar? Birde namaz kılıyordum, bir çocuk ayağıma oturdu, ben de namazda konuştum, “Ayağımdan çocuğu alın” diye. Rüyanın yorumu nedir?

  7. Rüyada beyaz yorgan yaptırıp onu alamamak ve bir silahla kendini korumak. Acaba neye işarettir yazabilir misin? Lütfen.

  8. Rüyamda yatağımın üstünde yorgan vardı baktım bu ne diye sonra yorgan olduğunu gördüm koyu renkte idi. Kardeşim çarşafını çıkarıp almış onunmuş meğerse. Yatağın yanında bir lavabo vardı çok sıkıştım ve yere küçük tuvaletimi yaptım. Burası bir otel odasıydı. Yorumlarsanız memnun olurum.

  9. Rüyamda kaynımın bir sürü yün yorgan ve döşeğini gördüm. Onları söküyodu, yünlerini çıkarıyodu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir