Rüyada Yere Batmak Görmek

Rüyada yere batmak sevgi ve muhabbet ehli için yere batmak keşif ve keramete; fasık ve günahkar kimseler için yönetim ve diğer taraflardan gelecek azap ve gazaba ya da uzun yolculuğa delalet eder.

Rüyada yere batmak görmek, sultan tarafından meydana gelecek korku ve tehdittir. Bir kimse kendisinin yere battığını görürse, azaba düşer. Yerin bir tarafının yarılıp yine yere batması, oradaki halkına isabet edecek şiddetli bir hastalığa yahut orada çekirge, dolu, kıtlık, pahalılık vs. gibi şeylerin meydana çıkacağına, afet ve belaya delalet eder.

Bir kimse kendini rüyada yerin yuttuğunu görürse, eğer şerli kimse ise ona azap erişir, yahut gidip geri dönmemesinden korkulan uzak bir yolculuk yapar.

Rüyada yere batmak tabiri, pek uzak bir yola çıkmaya veya yerin delalet ettiği bir kimseye muhabbete, akrabalık ya da diger bir sebeple ilişki kurmaya delalet eder.

Rüyada yere batmak ne demek, muhabbet ve vecd ehli için keşif ve kerametin zuhuruna delalet eder. Rüyada hiçbir çukur olmaksızın yere battığını, derine gittiğini ve hatta kendisinin bir daha oradan çıkamayacağını zannettiğini gören kimse, dünyayı istemekle aldanır. 

Ayrıca bkz: Rüyada Yer Görmek, Rüyada Boğulmak Görmek 

Yere Batmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir