Rüyada Yaban Ördeği Görmek

Rüyada yaban ördeği görmek; güzel konuşmaya, dürüstlüğe, yumuşak ve hoş geçirimliliğe işarettir. Bazen yaban ördeği görmek, güzel ama kendini beğenmiş zor meçimli bir kadına da delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Su Çulluğu, Bağırtlak Kuşu

Rüyada yaban ördeği görmek veya satın almak, çok iyi bir eğlenceyi gösterir. Yaban ördeğinin pişip tabağa konması, o kimsenin kazanç veya gelirinin olacağına işarettir.

Rüyada yaban ördeği görmek veya satın almak, çok mutlu olacağınız bir davete katılacağına yorumlanır. Yaban ördeğini pişirmek, yeni bir iş arayışı içinde olduğunuza ve bu işin sizin için hayırlı olacağına yorumlanır.

Rüyada yaban ördeği görmek; bilgisi az, müsrif bir kadın ile veya su kuşu oldugu için feyiz ve bereketle tabir olunur. Yaban ördeğinin tüyü mal ve ganimete delalet eder. Rüyasında bir yaban ördeği tutup evine götürdüğünü gören, yukarıda yazdığımız vasıfta bir kadınla evlenir. 

Rüyada elinde tuttuğu yaban ördeğinin kaçtığını veya kendisinin birine verdiğini görmek, eşini boşayacağına ve aralarında ayrılığa delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yaban ördeği görmek, liyakatsız ve müsrif bir kadına işarettir. Bazı tabirciler de berekete işarettir demişlerdir.

Yaban Ördeği

“Rüyada Yaban Ördeği Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba rüyamda kırık kanatlı bir ördek gördüm, elime aldım ve veterinere yetiştirmeye çalışıyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir