Rüyada Ustura Görmek

Bakınız; Tıraş Olmak

Rüyada ustura görmek, erkek evlada işarettir. Ayrıca ustura, kin tutmaya, elem ve keder verecek anlamına da gelebilir.

Rüyada ustura gören kişinin erkek çocuğu olacağına yorumlanır. Ayrıca ustura görmek; kin tutmaya, üzüntü ve acı verecek demektir.

Rüyada ustura ile tıraş olduğunu veya bir şeyi kestiğini görmek, yapmayı düşündüğü bir işi yapamayacağına veya beklediği bir şeyin olmayacağına delalet eder. Ustura görmek, bazı tabircilere göre fitneye ve iftiraya yorumlanır. 

Rüyada ustura kullanarak herhangi bir şeyi parçaladığını görmek, hakkında konuşulan dedikoduları yalanladığına işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ustura görmek, erkek çocuğa işarettir. Ustura ile bir şeyi kestiğini görmesi, rüya sahibinin başlama arzusunda bulunduğu bir hususun kesintiye uğramasına işarettir.

Rüyada ustura ile eti parça parça yapsa veya bir hayvanı yaralasa, bu rüya o kimsenin insanlara sarkıntılıkta bulunduğu pis diline işarettir. Ustura görmek; kin ve düşmanlığa, elem ve ızdırap veren dile işarettir.

Rüyada ustura görmek tabiri; hayırlı bir çocuk sahibi olacağınıza ve size kötülük yapan bir yakınınıza hak ettiği cezayı vereceğinize işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ustura ile Yarmak 

Ustura

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir