Rüyada Tulumba Görmek

Rüyada tulumba görmek, yeni bir kazanç kaynağı bulduğunuza ve tulumbadan su çekmek, bu kaynaktan yararlandığınıza işarettir.

Rüyada Tulumba Tatlısı Görmek 

Rüyada tulumba tatlısı görmek, rüyayı gören kişi rakiplerine karşı büyük zaferler kazanacağına işaret edilir. Aynı zamanda işlerinin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine ve işler sayesinde birçok maddi sıkıntısının gideceğine yorulur. Rüya sahibinin kazandığı paralarla rakiplerine gözdağı vereceğine de yorulur. Bunun yanında kişinin kardeşleriyle ortaklaşa bir hane alacağına işaret edilir. Ve kısa zamanda hayatından birisi çıkmış ise bu sayede tekrardan rüya sahibinin hayatına geri döneceğine işaret edilir.

Rüyada Tulumba Tatlısı Yemek 

Rüyada tulumba tatlısı yemek görmek, şansının her daim iyi gideceğine ve rüya sahibi henüz evlenmemiş ise yakın zamanda iyi huylu bir eş ile karşılaşacağına ve yaptığı yatırımların kendisine büyük şanlar getireceğine yorulur. Ayrıca aile içerisinde oluşan çatışmaların en kısa zamanda düzeleceğine de işaret edilir. Bununla beraber rüya sahibinin etrafındaki menfaatçi insanların gerçek yüzlerini uzun zaman göremeyeceğine ve onlarla beraber işler kurmak isteyeceğine; fakat yaşadıkları bir olaydan sonra hepsinin gerçek yüzlerini göreceğine de yorulur. 

Bkz: Tatlı Görmek

Rüyada Tek Başına Tulumba Tatlısı Yediğini Görmek

Rüyada tek başına tulumba tatlısı yediğini görmek, rüyayı gören kişi hayatını kimseye muhtaç olmadan geçireceğine delalet eder. Ayrıca yakaladığı iyi şanslar sayesinde birçok alanda iyi işler yapacağına da işaret edilir. Rüya sahibinin yakalandığı hastalıkları kimseden yardım almadan aşacağına da yorulur. Eğer kişinin evladı varsa hayırlı bir evlat olacağına; yok ise doğacak olan çocuğun hayırlı bir evlat olacağına ve bu sayede insanlara sürekli yardımda bulunacağına işaret edilir.

Rüyada Tulumba Tatlısı Almak 

Rüyada tulumba tatlısı almak görmek, kişinin önünün açılacağına ve büyük işlere imza atacağına yorulur. Eğer rüya sahibi fakir biri ise hayatının geri kalanını maddi zorluklar olmadan geçireceğine delalet eder. Ayrıca kişinin büyük sorunlarla karşılaşacağına ve bu sorunları tek başına aşamayacağını da gösterir. Bunun yanında kişinin herkes tarafından tanınacağına da işaret eder ve bu sayede insanlar arasında sözünün geçeceğini de gösterir. Tatlı her bakımdan hayırlı olduğu için genel olarak güzel işlere ve güzel insanlara yorulur.

Rüyada Tulumbadan Su Çekmek

Rüyada tulumbadan su çekmek, kişinin attığı isabetli adımlar sayesinde büyük işler yapacağına ve bu işlerle beraber geniş bir alana yayılacağına işaret edilir. Aynı zamanda büyük paralar kazanacağına da yorulur. Kişinin alın terinin sonucunda hayatının geri kalanını refah içerisinde sürdüreceğine de işaret edilir. Bununla beraber, kişinin hayatında sevdiği birisini kaybedeceğine delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin başarıya koşmasındaki en büyük etkenin hayatına girmiş birisinden kaynaklandığına da işaret eder. Ayrıca kişinin hayatına girecek hayırlı kadını da gösterir. 

Bkz: Su Kuyusu

Rüyada Su Tulumbası Görmek

Rüyada su tulumbası görmek, su çekmek tabiri ile benzerdir. Bu rüyayı gören kişinin yeni işlere yelken açacağına ve bu işler sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret edilir. Ayrıca ek gelirler elde edeceğine yorulur. Ve kişinin hayal ettiği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulur. Sürekli devam ettiği işinden yaptığı bir hatadan kaynaklı ayrılacağına; fakat bu ayrılığın ona daha iyi bir kapı açacağına da işaret eder.

Rüyada su tulumbası görmek ne demek: Rüya sahibinin kendi işini kurup o işten büyük paralar kazanacağına işaret edilir. Ve kişinin tekrardan huzurlu zamanlarına döneceğine de delalet eder. Su tulumbası gören kişi, hiç korkmadan büyük işlere adım atmalıdır. 

Tulumba

 

Rüyalarımızı bazı nesneler veya bazı kişiler üzerinden farklı yorumlara belagat ederiz. Gördüklerimiz kimi zaman bizlere mantıklı gelmese de aslında altında yatan mesajları anlayabilmemiz gerekmektedir. Zira inancımızın nişanesi olan rüyalar kimi zaman bizleri terbiye etmeyi kimi zaman ise gördüklerimizden ders çıkarmayı hedef alır. Allah’ın kullarına gönderdiği bu sıra dışı mesajların bir hikmeti vardır elbette. Fakat unutmamalıyız ki Allah Tealanın izni olmadıkça hiçbir şekilde fiiliyat gerçekleşemez. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir