Rüyada Taksi Görmek

Rüyada taksiye bindiğini görmek veya taksi kullanmak, yabancı bir kimseden iğreti bir mal veya araç alacağınıza işarettir. Bir taksiniz olduğunu görmek, acele ve cesurca çalışmanız sayesinde mal sahibi ve zengin bir insan olacağınıza delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada taksi görmek, geçimi için aldığı tedbire, izzet ve şerefe işarettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Otomobil, Otobüs, Yolculuk 

Rüyada bir taksiye bindiğini görmek; yakınlarınızdan gördüğünüz yardımlar sonucunda işlerinizi yoluna koyacağınıza işarettir. Bir arkadaşınız, size büyük bir sırrını emanet edecek. Eğer rüyada taksi şoförlüğü yapıyorsanız, bir işe girecek fakat pek kâr elde edemeyeceksiniz.

Rüyada taksi görmek, farklı anlamlara yorulmuştur. Hırslı, azimli çalışmanız ve zorluklar karşısında kolay pes etmemeniz sayesinde işinizde çok başarılı olacağınıza delalet eder. Ayrıca makamınızın yükseleceğini ve toplum içinde itibar göreceğinizi gösterir. Rüyada taksi görmek bir başka rüya tabircisine göre, hiç tanımadığınız bir kimseden tam olarak incelemeden bir şey satın alacağınıza alamet eder. Bunun sonucunda da pişmanlık duyacağınızı işaret eder. 

Rüyada Taksiye Binmek 

Rüyada taksiye binmek, tez canlı biri olduğunuza ve bir karar alırken hiç düşünmeden hareket edeceğinize delalet eder. Eğriyi doğruyu tartmadan bir işe kalkışacağınızı ancak sonuçlarını hesaplamadığınız için hayal kırıklığına uğrayacağınızı ifade eder. 

Rüyada taksiye binmek başka bir rivayete göre, yakınlarınız sayesinde müşkül bir durumdan kurtulacağınıza alamet eder. Zor günleri özellikle çok yakın bir arkadaşınızın desteği ile atlatacağınızı ifade eder. 

Rüyada Taksici Görmek

Rüyada taksici görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Tez vakitte işlerinizi hale yola koyacağınızı hatta büyüteceğinizi işaret eder. Bununla birlikte daha konforlu bir şekilde yaşamaya başlayacağınızı ifade eder. Ayrıca daha önceden sermayenizi kaybettiyseniz ya da zarara uğradıysanız kısa zaman içinde hepsini telafi edeceğinize delalet eder. 

Rüyada Taksi Sürmek 

Rüyada taksi sürmek, önünüze çıkan fırsatları doğru değerlendireceğinizi işaret eder. Akılcı ve pratik düşünmeniz sayesinde size en iyi gelen fırsatı hemen yakalayacağınıza delalet eder. Bu sayede başarıya adım adım ulaşıp zafere doğru koşacağınızı gösterir.

Rüyada taksi sürmek ne demek, eğer öğrenciyseniz okulunuzda çok başarılı olacağınızı işaret eder. Eğitim hayatınızda adından söz ettiren bir öğrenci olacağınıza delalet eder. Bu takdir edilecek başarınızın gelecekteki kariyerinize de olumlu olarak yansıyacağını temsil eder. 

Rüyada Ticari Taksi Görmek 

Rüyada ticari taksi görmek, uzaklardan bir haber alacağınıza ancak bu haberin sizi çok mutsuz edeceğine alamet eder. Alacağınızın bu havadisin aileniz dahil olmak üzere herkesi etkileyeceğini işaret eder. Rüyada gördüğünüz ticari taksiye binip gittiyseniz bu rüya, uzun bir yolculuğa çıkacağınıza ama yolculukta çeşitli badireler atlatacağınızı ifade eder. 

Ayrıca bkz: Yolculuktan Dönmek

Rüyada Taksi Kullanmak 

Rüyada taksi kullanmak, yeni kuracağınız bir işte en başta başarısız olsanız da sonradan toparlanacağınıza delalet eder. Ticari zekanızı kullanıp düştükten sonra doğrulmayı başaracağınıza alamet eder. Aklınızı kullanıp piyasa dinamiklerini araştıracağınızı ve sonrasında kâra geçeceğinizi işaret eder. 

Rüyada taksiye binmek İhya tabiri, kendi yolunuzu tek başına çizeceğinizi işaret eder. Dürüst ve ahlaklı bir insan olup ahirette cennet nimetleri ile mükâfatlandırılacağınızı ifade eder. Ancak doğru yoldan şaşarsanız yolculuk sırasında ve sonrasında engellere takılacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Taksi Çağırmak 

Rüyada taksi çağırmak, geleceğinize yön veren bir konuda iki seçenekten birini seçmek zorunda kalacağınızı işaret eder. Doğruyu ve hayırlı olanı kendi akıl terazinizde tartarken epey zorlanacağınıza delalet eder. Sonrasında tecrübeli bir büyüğünüze danıştıktan sonra ileriyi rahatça görebileceğinize alamet eder. 

Rüyada Taksi Almak 

Rüyada taksi almak, dost kazığı diye tabir edilen duruma düşeceğini işaret eder. Çok samimi olduğunuz hatta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmediği bir dostunuzun sizi aldattığına ya da aldatacağına rivayet eder. Arkanızdan çevirdiği hileli işleri öğrenince çok üzüleceğiniz manasına gelir. 

Rüyada Taksi Durağı Görmek 

Rüyada taksi durağı görmek, çok özlediğiniz ve uzun zamandır görüşemediğiniz birine yakında kavuşacağınızı gösterir. Hasretle yüz yüze konuşmayı beklediğiniz bir yakınınızla hayırlı bir vesileyle bir araya geleceğinize işaret eder. 

Rüyada Ticari Taksi Sürmek 

Rüyada ticari taksi sürmek, bazı yorumculara göre gerçek hayatta şoförlük yaparak geçinmek anlamına gelir. Ekmeğinizi şoförlük mesleğinden kazanacağınıza delalet eder. Bu rüya farklı bir rüya alimine göre istediğiniz maddi kazancı elde edebilmek için biraz daha sabırla beklemeniz gerektiğine alamet eder.

Taksi

“Rüyada Taksi Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir