Rüyada Süpürge Görmek

Rüyada süpürge görmek, işleri kolaylaştıran biri olarak yorumlanır. Rüyada görülen süpürge, eğer sert olursa itaatsiz; yumuşak olursa itaatkar bir hizmetçiye işarettir. Rüyada evini süpürgeyle süpürdüğünü gören kimse zenginse fakirleşeceğinden korkulur. 

Rüyada bir kadının süpürge ile evini veya bir yeri süpürmesi, çok güzel bir şekilde yorumlanır. Rüyada görülen kadının süpürge ile bir yeri süpürmesi, çok mutlu olacağına ve rahat bir yaşam süreceğine işaret eder. 

Rüyada süpürge ile bir yeri süpürmek ve süprüntüyü de bir yere toplamak veya ekmek, o kimsenin bir çöl ve sahradan istifade edeceğine işarettir. Bazen de süpürge görmek; üzüntü, keder ve sıkıntıların gitmesine ve borcu ödemeye işarettir.

Süpürge

“Rüyada Süpürge Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda gökyüzünde uçan çalı süpürgeleri gördüm. İçlerinden bir tanesi ben, ablam ve annem ile gökyüzüne bakarken balkonumuza düştü ve elimize alıp havaya bırakıverdik, tekrar gökyüzüne havalandı. Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  2. Rüyamda bir kız bir erkek çocuk sahibiydim. Oysa ben bekarım. Eski erkek arkadaşım elinde bir kırmızı renkte şarjlı elektrik süpürgesiyle odamı süpürdü. Bu çocuklar da ondanmış ama onun haberi yok. Bana bu rüyayı yorumlar mısınız?

  3. Annem rüyada gökyüzünde uçan çalı süpürgesi görmüş. Süpürge, yüzüne yapışmış. Annem güçlükle ayırmış yüzünden. Bu süpürgeyi Bir akraba istemiş vermemiş. Başka bir akrabaya verince bu sefer o akraba almamış. Süpürge annemin elinde kalmış. Lütfen bilenler yorumlasın. Allah hepinizden şimdiden razı olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir