Rüyada Sulu ve Çimenli Yerler Görmek

Rüyada görülen ve tanınmayan çayırlı ve çimenli, sulu yerler din ve İslam’dır.Yeryüzünde görülen her yeşilliğin tabiri de böyledir. Bazıları da bir kimse rüyada sulu, çayırlı ve çimenli yer görse o kimse aniden rahatsızlanır dediler.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri:  Çimen, Dere ve Vadi, Sarmaşık

Rüyada güzel bir bahçede bir ölünün görülmesi, onun cennette olmasına işarettir. Yeşillik ve sulu yerler dünyaya ve dünya ziynetine, mal ve çeyizi çok olan zevceye işarettir. Nebatat ancak yeşillikle bilinen meçhul bir çayır, İslama işarettir. Bazen de bu rüya, Peygamberimizin kabri şerifi, zikir halkası, hayırlı topluluklar, hayırlı kimselerin kabri ve Allah-u Teala Hazretleri’ne ibadet edilen faziletli bir yere işarettir. Bazen de sulu ve çimenlik yerleri görmek, Kur’an-ı Kerim’e, ilim ve hikmet kitabına, bazen de cennete işarettir.

Bir kimse rüyada çimenli ve sulu yerden kirli ve tozlu bir yere çıksa o adam sünnetten bidata, yahut ibadetten masiyete geçer. Bir kimse sulu bir bahçe içerisinde olduğu ve onun meyvelerinden yediğini görse -eğer bu rüya hac zamanında ise- o kimse hacca gider. Ve bu rüyayı kafir bir kimse görse Müslüman olur. Günahkar bir kimse görse tövbe istiğfar eder. Eğer bunlardan değilse rüyayı gören cuma namazı veya cenaze namazı kılmak gibi hayırlı bir iş yapar.

Sulu ve Çimenli Yerler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir