Rüyada Su Değirmeni Görmek

Bakınız; Değirmen

Rüyada buğday öğütülen değirmen görmek, ilim merkezi ve mahkemeye işarettir. Çünkü değirmen, insanların girip çıktığı ölçek, terazi adalet ve insafın olduğu bir yerdir. 

Rüyada değirmen görmek, öğütülen şeyden biraz alındığından dolayı rızka ve kazanca işarettir. Değirmen taşların birbirleri üzerinde olması ve aralarından un çıkmasından dolayı, birleşmelerinden çocuk hasıl olan karı kocaya işarettir. Bazen değirmen, üzüntü, keder, sıkıntı ve baş ağrısına, bazen de su çekilen dolaba işarettir. Değirmende insan öğütülürse, fitneye ve ölüme işarettir.

Rüyada görülen değirmen, yenilmeyen şeyler öğütülürse, kıtlık ve pahalılık olacağına işarettir. Rüyada görülen değirmenin unu çok olur. Ambar ve mahzenleri doldurursa, rızka, ziraatin gelişmesine, ucuzluğa, hastalıktan şifa bulmaya işarettir. 

Rüyada yaban kirazı, çöven otu, acı bakla ve kına ağacı gibi şeyleri öğüten değirmen görmek; temizliğe, üzüntü, keder ve hastalıkların gitmesine ve borçları ödemeye işarettir.

İlgili rüya tabirleri için bakınız: Akan Su, Kanal

Su Değirmeni

“Rüyada Su Değirmeni Görmek” için bir yorum

  1. 2 gündür aynı şeyi görüyorum biz derin uçurum mu desem öyle bir yerdeyiz birilerinden saklanıyor biz bize ateş edeceklerini sanıyoruz ama askerler bizim üzerimize tazyikli su atıyor. Annem dışarıda kalıyor ve ben bir mağaraya saklanıyorum. Annemde benim yanıma gelesiye kadar ıslanıyor sonunda annemde yanımda ama ninem dışarıda kalıyor onun için üzülüyorum. Ama bir şey yapamıyorum. Cebimde değişik bir hayvan var sonra yanıma küçük bir kız geliyor olduğumuz yerde de küçük su değirmeni gibi bir şey var sonra da uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir