Rüyada Seki Görmek

Ayrıca bkz: Sofa ve Seki, Alem 

Rüyada seki görmek seki ile birlikte görülen diğer varlıklara ya da ne yaptığınıza dayanarak farklı anlamlar içerir. Seki dağ yolu manasına gelmektedir. 

Rüyada seki görmek tabiri bir yolculuğa çıkmak olarak yorumlanır. Yolculuğa çıktıktan sonra geri dönüşünüzde bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Rüyasında seki gören kimsenin kafası karışık olduğundan bir türlü işlerine gereken özeni göstermemektedir. Bu yüzden hiçbir şeye doğru dürüst odaklanamamaktadır. Ancak büyük bir uğraşı sonucu çok çalışıp ve çok düşünüp içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtulacaktır. 

Rüyada seki gören kimse bir iş teklifi ya da bir evlilik sonucu oturduğu yerden uzak bir yere taşınabilir ve bu yer şehir dışı olabilir. 

Rüyada sekiden indiğini görmek uzun zamandır beklenen bir misafirin eve geleceği şeklinde yorumlanır. Bu misafir kısmeti ile gelecek bir misafir olup etrafına neşe saçacak, küsleri barıştıracak ve yaydığı pozitif enerji ile unutulan sevgi bağını geri getirecektir.

Rüyada Dağlık Alan Görmek 

Rüyada dağlık alan görmek rüya sahibinin mesleki kariyerinde ya da öğrenim durumunda büyük başarılar elde edileceğini gösterir. Bu rüyayı gören kimse oldukça azimli, sebat sahibi ve hırslı bir kişiliktir. Aldığı üstün başarılar ile çevresindekileri gururlandırmakta ve kıskandırmaktadır. Çok çalışıp çok kazanacak hiçbir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceksiniz. Ayrıca rüya sahibi parlak bir zekâya sahip olduğundan her işini ince eleyip sık dokumakta ve bu sayede oldukça başarılı olmaktadır.  (Bkz. Dağ)

Rüyada araba ile dağlık alandan aşağıya indiğini görmek rüya sahibinin geleceği ile alakalı önemli bir karar alacağını ve bu alacağı karar sonucunda iyi bir mevkiye yükseleceğini işaret eder.

Rüyada dağlık alandan aşağıya düştüğünü görmek hayal kırıklığı olarak yorumlanmaktadır. Kişi çok yakın birinden kazık yiyecek ve hayal kırıklığı yaşayacak. Hayal kırıklıkları sonucu çok üzülecek ancak bir daha böyle bir şey yaşamamak için tedbir alacak.

Rüyada Dağlık Alanda Yürümek Görmek 

Rüyada dağlık alanda yürümek görmek dünya malı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibine oynayacağı şans ve talih oyunlarından yüklü miktarda para çıkacak. Bu çıkacak paranın bir kısmı ailesine kalan kısmı ise çok uzun süredir borcunu ödemediği birine gidecek. 

Rüyada yeşil dağlık alan görmek bir anda şansın artması ya da kazancın artması olarak yorumlanır. Yaşayacağınız bazı yeni gelişmeler sonucunda geleceğiniz ile alakalı yeni ve sağlam adımlar atacaksınız. Tam bitti dediğiniz anda tekrar talih size geri dönecek ve bunun için siz de Allah’a şükredeceksiniz. 

Rüyada dağlık alanda kaybolmak hayatınızda olan bazı şeyler konusunda zorlandığınız manasını taşır. Eğer uzun vardiyaları olan stresli bir işte çalışıyorsanız bu iş yükü size ağır gelebilir. Bir öğrenci iseniz sınavlar sonucu çok sıkılıp kendinizi psikolojik ve bedenen yorgun hissedebilirsiniz. 

Rüyada dağlık alanda yangın olduğunu görmek ölüm haberidir. Sevdiğiniz birini kaybetmek ya da aile büyüklerinden saygı duyulan birinin ölüm haberini almak demektir.

Rüyada Dağın Tepesinde Oturmak Görmek

Rüyada dağın tepesinde oturmak görmek zirveye çıkılan yolda hak edilen başarı olarak yorumlanır. Rüya sahibi özverili çalışması sonucu hak ettiği başarıyı sağlayacak ve bu başarı da onu çok önemli yerlere taşıyacaktır.

Rüyada karlı dağ yolu görmek kişinin üstesinden geleceği felaketleri, helal kazancı ile huzurlu yaşayacağını, yardıma muhtaç birine yardım edeceğini gösterir.

Rüyada Seki Görmek Diyanet 

Rüyada seki görmek diyanet anlamı çaba ve gayret anlamındadır. Rüya sahibi İslami kurallara uygun yaşamak ve bu şekilde kazancını sağlamak için çaba gösteriyordur. Çevresindeki insanların doğru yoldan saptırmak için kurduğu tuzaklara düşmeyecektir.

Rüyada Seki Görmek İslami Tabiri 

Rüyada seki görmek İslami anlamı zorlukları bir bir yenip zenginliğe ulaşmak olarak yorumlanır. Rüya sahibi her zorluğa göğüs gererek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında istediği zenginliğe ulaşacaktır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Çiçek Toplamak

Seki

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir