Rüyada Parfüm Görmek

Rüyada parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bu kişi tanıdığınız biri olabilir.

Rüyada parfüm koklamak, hayatınızda hoş değişikliklerin gerçekleşeceği anlamına gelir. Rüyada parfüm dökmek, sevdiğiniz bir şeyi kaybedeceğinizin işaretidir.

Ayrıca bakınız: Esans, Losyon

Rüyada parfüm görmek, rüyayı gören kişinin oldukça zor bir döneme gireceğine delalet edilmektedir. Hayata bakış açısını tamamen değiştirdiği için iş ve aile hayatında uyum sorunu yaşayacağına işarettir. Hayatında üzüntülerin ve zorlukların başlayacaktır. Bir sebepten dolayı aile bireyleri tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada parfüm görmek tabiri, rüya sahibinin aşk hayatının ise olumlu olacağına işarettir. Rüyayı gören kişi eğer sevgilisi yok ise en yakın zamanda aşk yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada Parfüm Sıkmak

Rüyada parfüm sıkmak, rüya sahibinin hayatı ile değişikliğe gideceğine işarettir. Rüyayı gören kişi sürekli aynı şeyler yapmaktadır. İşini, evini ve hayata bakış açısını değiştireceğine yorumlanmaktadır. Başka bir şehre taşınıp kendisine hayırlı kapıların açılacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi eğer öğrenciyse rüyada parfüm sıkmak, başarıları ile adından söz ettireceği anlamına gelmektedir. Büyük projeler ve iyi notları sayesinde kendisine iyi bir iş ortamı inşa edeceğine işarettir. 

Rüyada Parfüm Almak

Rüyada parfüm almak, kişinin geleceği için faydalı adımlar atacağına delalettir. Attığı bu sağlam ve faydalı adımlar sayesinde dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına yorumlanmaktadır. İş, eğitim ve sosyal hayatında eline geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirileceğine alamet edilmektedir.

Rüyada parfüm almak nedir, rüya sahibinin yakın bir akrabasından ihanet göreceğine işarettir. 

Rüyada Parfüm Koklamak

Rüyada parfüm koklamak görmek, rüya sahibinin yakın zamanda büyük sorumluluklar alacağına işarettir. Bu sorumluluklar hayatına girdiği anda sakin ve soğukkanlı olacağına yorumlanmaktadır. Borçlarından günden güne kurtularak refaha ulaşacağına yorulmaktadır. Kısa bir sürede kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet edilmektedir.

Rüyada parfüm koklamak nedir, kişinin hastalığı varsa en yakın zamandan kurtulacağına delalettir. Hayatında rahatsızlık veren durumlar kalkarak psikolojinin iyileşeceğine işarettir. 

Rüyada Parfüm Hediye Etmek

Rüyada parfüm hediye etmek, rüya sahibinin yakın bir zamanda yabancı bir ülkeye seyahat edileceğine işarettir. Bu seyahat iş veya eğitim amaçlı olacağına yorulmaktadır. Seyahatten çok iyi kazançlar elde ederek hanesine mutluluk geleceğine delalettir. Ayrıca rüyada parfüm hediye etmek, uzun bir ömre sahip olacağına işarettir. 

Rüyada Parfüm Şişesi Görmek

Rüyada parfüm şişesi görmek, rüyayı gören kişinin aşk hayatında olumlu gelişmeler olacağına delalettir. Eşi veya sevgilisi ile birlikte güzel ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir. Hayat arkadaşından alacağı destekle kendisine olan güvenin artacağına inanılmaktadır. Rüyada parfüm şişesi görmek tabiri, uzun zamandır borçların kısa sürede kolayca ödeneceğine yorulmaktadır. 

Rüyada Parfüm Satın Almak

Rüyada parfüm satın almak, beklenmediği bir yerden para geleceğine delalettir. Rüya sahibinin bir anda zenginliğe ve refaha kavuşacağına işarettir. Ailesi ile birlikte güzel ve uzun bir hayatı olacağına yorumlanmaktadır. Aile hayatında özellikle çocukları ile çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir. Çocuğu yok ise kısa bir süre sonra müjdeli bir haber alacağına yorulmaktadır. 

Rüyada Parfüm Çalmak

Rüyada parfüm çalmak, rüya sahibinin hiç beklemediği bir işte çalışacağına yorumlanmaktadır. Deneyimlerine ve bilgisine hiç uygun olmayan bu iş sağlığını bozacağına işarettir. Sağlık sorunları ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm çalmak bir diğer anlamı ise alınacak kötü bir haber yüzünden sıkıntıların içine düşüleceğine delalettir. 

Rüyada Parfüm Kokmak

Rüyada parfüm kokmak görmek, koyduğu hedefleri yerine getireceğine işarettir. Bu sayede keyfinin ve neşesinin hayatı boyunca eksik olmayacağına yorumlanmaktadır. Sosyal ve iş hayatında insanlar arasında iyi geçim sağlayacağına delalet edilmektedir. 

Rüyada Parfüm Sıktığını Görmek

Rüyada parfüm sıktığını görmek, rüya sahibinin hikmet ve fazilet sahibi olacağına yorulmaktadır. Çevresindeki kişilerin dertlerini çözüme kavuşturacağı kişi konumuna geleceğine inanılmaktadır.

Rüyada parfüm sıktığını görmek tabiri, haksızlık ve ihanet yapan kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir. Böylelikle sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir. 

Rüyada Üzerine Parfüm Sıkıldığını Görmek

Rüyada üzerine parfüm sıkıldığını görmek, kişinin yaptığı meslekte gelebileceği en iyi noktaya geleceğine işarettir. Ayrıca hayatının sevdiği kişi sayesinde güzelleşecektir. Sevgi kendisini güzelleştirdiği gibi daha da güçlü hale gelecektir. İlişki hayatındaki bu mutluluk hayatına yansıyacağına tabir olunmaktadır. 

Rüyada Boş Parfüm Şişesi Görmek

Rüyada boş parfüm şişesi görmek, rüya sahibinin hayatında bazı sorunların baş göstereceğine işarettir. Sıkıntılı ve zor dönem geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Aile ve akraba bireyleri ile arasında sorunlar çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar görmektedir. 

Rüyada Parfüm Satmak

Rüyada parfüm satmak görmek, maddi konularda anılacak kötü habere işarettir. Rüya sahibi geçirdiği maddi konulardan dolayı uzun süre sıkıntı içine düşeceğine işarettir. Dünya nimetlerinden yararlanamayacak ve şanssız bir döneme gireceği tabir edilmektedir. Rüya sahibinin hayatında sevdiği kişilerin zarar göreceğine delalettir.

Parfüm

“Rüyada Parfüm Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda farklı kokuları bir şişeye dolduruyordum. Her bir kokuyu döktükten sonra da üzerine pamuk koyuyordum. Sonra çok güzel ferah bir koku oluştu ve ben elime döküp o kokuyu üzerime sürdüm. Sonra annem ben ve iki ablam bu içi pamuk ve parfüm dolu şişeyi alıp güya bana bu kokuları verip karıştırmamı söyleyen parfümcüye gidecekmişiz. O da bu şişeye fısfıs takacakmış, biz arıyoruz, tarıyoruz, bulamıyoruz. Hava kararıyor çok kötü kalabalık. Tekin olmayan bir yerdeyiz, bir umumi tuvalete gidiyoruz. Karanlık ürkütücü sonra büyük ablam çıkıyor oradan. Ben de arkasından çıkıyorum, onun yanına giderim annemlerde gelir diye. Annemle ablam içerde kalıyor sonra kalabalıkta ben ablamı bulamıyorum. Annemler de gelmiyorlar. Annemi aramaya çalışıyorum cepten ama arayamıyorum. Telefonda annemin ismi çıkmıyor öylece uyanıyorum yorumlarsanız sevinirim. Kolay gelsin.

  2. Rüyamda eski kız arkadaşım bana parfüm aldı fakat ben de ona aldım ama veremedim. Anlamı nedir rica?

  3. Rüyamda devlet başkanı ile beraber tuz gölünde sandal ile aramaya çıktık. Göle girip, gölden 1 şişe çok güzel bir parfüm çıkardım. Lütfen yorumlar mısınız?

  4. Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Rüyamda bir alışveriş dükkanında iki oğlan tarafından rahatsız edildim, beni kolumdan tutup sallıyorlardı ve ben de güvenliği çağırdım. Sonra güvenlik onları idam edeceğini söyledi ve ilk oğlanın ensesine bolca parfüm sıktı ve ben de şişeye bakıp kokladım. Sonra onun boğazını çevirerek idam etti ve ben ağlamaya başladım ve ikinci oğlanın idam edilmesini ve sesini duymak istemediğim için oradan uzaklaştım. Rüyalarımdan genellikle çok etkileniyorum. Lütfen bu rüyamı tabir eder misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir