Rüyada Paça Görmek

Rüyada eti yenen hayvanların paçasını görmek, mala; paça yemek, yetim malını yahut şerefli insanların malını yemeye işarettir.

Rüyada paçayı temizlemek; zahmeti gidermeye, vergi memuruna yahut zulmen para toplayan kimseye işaret eder. Pantolon paçası, -temiz ve ütülü ise- hayra; yırtık, kirli, çamurlu ve buruşuksa, üzüntü ve kedere delalet eder. 

Rüyada paça görmek, işlerinizin rahatlayacağına işaret eder. Paçanızın söküldüğünü görmek, para kaybedeceğinize işaret eder.

Rüyada çiğ paça yemek, tatsız ve pek çok kişiyi huzursuz edecek bir konudur.

Rüyada paça görmek veya yemek görmek, maddi ve manevi bütün zorlukların artacağına; donmuş paça peltesi yediğinizi görmek, işlerinizden çok fazla randıman alacağınıza delalet eder.

Rüyada bir paçacı dükkanına girdiğinizi görmek, yakında zengin olacağınıza; sakatatçıdan paça kemiği satın almak ise, düşmanlarınıza üstün geleceğinize işarettir.

Ayrıca bakınız: Hayvan, Et, Pişirmek

Bir başka rivayete göre de: Bir kimse rüyasında paça yiyip kemiklerini de emdiğini görürse, yetim malı yer. Bazı tabirciler derler ki, paça yediğini gören, insanların en şereflilerinin malını yer. Çünkü paça maldır. Koyun ise insanların mallarının en şereflisidir.

Paça

“Rüyada Paça Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada bir poşet içinde et parçası gördüm. Sonra o poşet içinden bir sürü küçük, büyük sinek uçtu. Poşeti açtım, et temizdi. Daha sonra et kelle paça yemeğine dönüştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir