Rüyada Ödünç Vermek Görmek

Rüyada para ve eşyayı başkasına ödünç olarak vermek, bir fakire sadaka vermekle yorumlanır. Ödünç, asiler için tövbeye; kafir için İslama; fakirler için zenginliğe işarettir. Ödünç para istediğini görmesi, ona isabet edecek bir hastalık veya şiddete işarettir.

Rüyada ödünç olarak birisine bir eşya veya para verdiğinizi görmek, o kimseye karşı olan memnuniyeti gösterir. Rüyada borç vermek, cömertlikle yorumlanır. Rüyada bir arkadaşınızdan herhangi bir şeyi veya bir parayı borç olarak aldığını görmek, o arkadaşınızın sizin hakkınızda iyi niyet edindiğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ödünç vermek, ödünç veren kimse tarafından ödünç alan şahsa verilecek sadakaya veya ödünç alan kimsenin, sıkıntıdan dolayı ödünç verene ihtiyacını arz etmesine işarettir. 

Rüyada bir eşyayı ödünç vermek, kötü ve hoşunuza gitmeyecek bir durumla karşı karşıya kalacağınıza işaret eder.

Rüyada kıymetli bir şeyi ödünç olarak vermek, kulun Allah (C.C.) rızası için iyilikte bulunmaya işarettir. Allah (C.C.) rızası için borç verdiğini gören kimse, cihat uğrunda para sarf eder. Hasta olan bir kimse rüyada ödünç istediğini görse, ona isabet edecek şiddete; ödünç almak istediği şeyi aldığını görürse, öleceğine işarettir. Bir kimse rüyada bir şeyini ödünç aldığı adamın öldüğünü görürse üzüntü, keder ve sıkıntıdan kurtulur.

Ödünç Vermek

“Rüyada Ödünç Vermek Görmek” için bir yorum

  1. 2 yıl önce vefat eden, çok sevdiğim anneannem benden borç para istiyor. “Ben bir ay sonra vereceğim kızıma” diyor. Bu rüya beni çok etkiledi. Ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir