Rüyada Eşya Görmek

Rüyada ev eşyası görmek, kişinin aile fertleri ve onun dünyalığına, hayatı idame ettirmek için başvurulan yol ve yöntemlere işaret eder.

Ayrıca bkz: Eşya Nakli, Eşya Nakletmek

Rüyada eşya taşımak ya da nakletmek, bir durumdan başka bir duruma geçmeye delalettir. Eşyaları daha geniş ve güzel yere nakletmek hayra, iyiliği emretmeye; onları kötü ve dar bir yere nakletmek kötülüğü emretmeye, değersizi değerli olana tercih etmeye delalettir.

Rüyada eşya ve her çeşit varlıkta gözlenen farklılık ve değişme, olumlu yönde ise hayra; olumsuz yönde olursa şerre delalete eder.

Rüyada görülen eşya temiz ve güzel ise hayatın düzenli olduğunu belirtir.

Rüyada çok severek kullandığı bir eşyayı sattığını görmek, evinize hastalık veya üzüntülü haberler getireceğinize yorumlanır. 

Rüyada eski bir eşya, yıkık dökük satın aldığını görmek, hayatınıza size faydası olmayacak insanları sokacağınızın habercisidir.

Rüyada bir yere yığılmış herhangi bir eşya görmek, eğer tüccar ise, işinden büyük miktarda kâr edeceğine; memursa maaşının, işçi ise yevmiyelerinin artacağına; fakirse rızkının bollaşacağına delalet eder.

Eşya

“Rüyada Eşya Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda Acun Ilıcalı bana yeni ev eşyaları almış. Ayrıca evde küçük bir kız var. O da bizim aileden biri. Ona da pembe çok güzel bir yatak odası almış. Pembeyi çok net görüyorum. Birde kahverengi bir yemek masası almış. “Evde vardı, bir tane fazla oldu, çok tıkış tıkış oldu” diyorum. Ve Rüyanın hemen arkasından başka bir rüya gördüm. Gelinlik giymişim yüzerek bir arkadaşımla Beşiktaş’a çıkıyorum. Sonra da gelinliğim ıslandı. “Şimdi ne olacak?” diyorum. Yorumunuz için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler, Deniz,

  2. Rüyada ölmüş bir kişinin mobilyalarını getirmek, özellikle yatak odasını getirmek ne demek?

  3. Ben arabanın arkasına eşya yerleştiriyorum ama hepsi ufak tefek şeyler poşetler içinde sarılı ama kızım o ara bana ders kitaplarını soruyor. Kitaplarını bulamıyorum tekrar arabanın bagajını boşaltıyorum tekrar kitapları arayarak yerleştiriyorum ama olmuyor. Arkadaşım geliyor bırak ben yerleştireyim diyor sen kitapları ara ama ben bulamıyorum arabanın anahtarını bulamıyorum eşyaları yerleştiremiyorum böyle boğuşup duruyordum sonrasını hatırlamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir