Rüyada Mobilya Görmek

Rüyada genç bir erkek için ev eşyası satın alması veya satması ya da bu eşyalara bakarken görmesi, iyi bir iş için tartışmaya, orta yaştakiler için işlerini düzene koymasına; bekar bir kadın için ani izdivaca; evli bir kadın için eğlenceye işarettir.

Rüyada mobilya görmek, bu rüya genç bir erkek görüldüyse ev eşyası almaya; mobilya bakarken görmekte iyi olacak bir iş için tartışmaya yorumlanır. Orta yaştakiler için işlerinin düzene girmesine işarettir. Bekar bir kadın için beklenmedik ani evliliğe; evli bir kadın için de hayırlı evlada yorumlanır.

Ayrıca bkz: Marangoz, Raf Görmek

Rüyada bir mobilya parçası görmek, iş hayatında pek yükselemeyeceğinizin ve olduğunuz yerde kalacağınızın işaretidir. Evlilik ve yuva ile ilgili güzel gelişmelerdir.

Rüyada mobilya görmek tabiri; memuriyet, mansip ve makarna işarettir. Rüyada mobilya görmek, borçlanmaya da işarettir. Ancak borcunuzu zorlanmadan, kolaylıkla ödeyeceğinize delalet eder. Yaşadığınız sıkıntılı dönem kısa süre içerisinde bitecek.

Mobilya

“Rüyada Mobilya Görmek” için bir yorum

  1. Vestiyerin üstündeyim orda elektrik düğmeleri var, düğmenin bir tanesi arızalı ve beni çarpıyor ama çarpılmaktan kurtuluyorum vestiyerin üstünden dengemi kaybedip düşmeye başlıyorum. Tutunuyorum yeğenlerimden yardım istiyorum onlarda beni tutuyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir