Rüyada Cam Göz Görmek

Rüyada cam göz görmek, hayal kırıklığı yaşayacağınızı, yaptığınızın fedakârlıklara karşı nankörlük edileceğini, kötü sözler işiteceğinizi ve kalp kırıklığı yaşayacağınızı işaret eder. Hassas ve yumuşak kalbiniz yüzünden size kötü sözler sarf eden birine çok darılacağınızı kişiyle tekrar eskisi gibi konuşmak için zamana ihtiyacınız olduğunuzu gösterir.

Ayrıca bkz: Cam Bardak, Cam Kırmak, Cam Eşya

Rüyada cam göz görmek, başka bir rüya tefsircisine göre farklı yorumlanmıştır. Parasal sıkıntıların ortadan kalkacağını, uzun süredir size külfet gibi gelen işlerin hallolacağını, bir dargın bir barışık yaşadığınız sevgilinizle aşkınızın yeniden alevleneceğini ve rahat yaşayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Cam Göz Olduğunu Görmek 

Rüyada cam göz olduğunu görmek, sizi çok yoracak bir yerde çalışmaya başlamak, yorgunluk yüzünden halsiz düşmek, sağlık sorunları yaşamak olarak yorumlanır. Hırslarınız yüzünden elinizdeki malların azalacağını, evinizde yoksulluğun baş göstereceğini, aile üyeleri ile kavga çıkacağını, tekrar kazanç sağlamak için çok uğraşacağınızı ifade eder. 

Rüyada Gözlerinin Takma Olduğunu Görmek

Rüyada gözlerinin takma olduğunu görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Maddi olarak zenginleşmek, elinde çok para geçmesi, lüks bir eve taşınmak, az çalışıp çok para kazanmak, konfor içinde bir hayat sürmek ve rahat bir nefes almak anlamına gelir.

Rüyada takma göz görmek, geçimsizlik ve çıkar çatışması olarak da yorumlanmıştır. Ailenizle fikirlerinizin ters düşeceğini, arkadaşınızın istemediği bir konu yüzünden zıtlaşacağınızı, söylediğiniz sözlerle başkalarını bunaltacağınızı işaret eder. 

Rüyada Gözlerinin Bozulduğunu Görmek 

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek, birçok farklı anlam taşımaktadır. Stresli ve zor günleri bir yakınının yardımı ile atlatacağınıza, elinize bu yıl biraz daha fazla para geçeceğine, ailenizle sorunlarınızı aşıp mutlu olacağınıza ve kötü alışkanlıklarınızı bırakacağınıza delalet eder. 

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek, işlerinize ara verip tatil planı yapacağınızı, kötü enerjilerden arınmak için yoga derslerine başlayacağınızı, iş yerinizi başka birisine emanet edip şehir dışına çıkacağınızı işaret eder. 

Rüyada gözlerin bozulması, kendini zor durumda hisseden bir dostunuza yardım edeceğinizi, bu yılı sorunsuz atlatacağınızı, sizden borç isteyen birine borç para vereceğinizi, yeni taşınan komşunuza tamirat konusunda yardımınızın dokunacağını ifade eder. 

Rüyada gözü bozulmak, bir arkadaşınız daveti ile hiç bilmediğiniz bir ortama girip stres yaşayacağınızı, öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışacağınızı, yeni girdiğiniz ortaklı bir işte tek söz sahibi olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Gözlük Taktığını Görmek 

Rüyada gözlük taktığını görmek, rüya sahibinin çok önceden duyduğu bir haberin asılsız çıkacağına, bu durum yüzünden birisinden özür dilemek zorunda kalacağına, özür dilediği kişinin barışmak için ayak direteceğine ve en sonunda olayların tatlıya bağlanacağına alamet eder. Rüyada gözlük taktığınızı gördüyseniz bu işlerinizin düzeleceği, aileniz ile daha mutlu günler yaşayacağınız, evladınızın size gurur yaşatacağı bir olay olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Gözlük Aldığını Görmek 

Rüyada gözlük aldığını görmek, birinden aylardır bitiremediğiniz için yardım isteyeceğiniz, size kol kanat geren kişiler sayesinde belinizi doğrultacağınız ve ailenizin manevi desteği ile ruhen de rahatlayacağınız şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Gözlük Kaybettiğini Görmek 

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek, eski hatıraların yeniden canlanması, mazideki yaşananları tekrar hatırlamak ve şu an bulunduğunuz konumdan hiç memnun olmamak anlamına gelir. Biri ile telefon görüşmesi yapıp saatlerce üniversite yıllarını konuşacağınızı, uzaktaki akrabalarınızı arayıp tek tek hal hatır soracağınızı ve kalbini kırdığınız insanlar af dileyeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Gözlüğün Kırıldığını Görmek

Rüyada gözlüğün kırıldığını görmek, ikili ilişkilerinizde sorun yaşayacağınıza, dostunun ihanetine uğrayacağına, saçma sapan sebepler yüzünden en iyi arkadaşını suçlayacağına, işte yaşanan sorunları eve taşıyacağınıza delalet eder.

Cam Göz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir