Rüyada Koltuk Görmek

Rüyada koltuk görmek, evde bulunan koltuklar kişinin eş ve dünyalığına; resmi dairelerde görülen koltuk, sorumluluk gerektiren iş ve görevlere işarettir. Gösterişli koltuk, makam ve mansıp sevdasına, gözünü yöneticilik hırsı bürümüş halk avcılığı yapan demagog kimselere delalet eder.

Rüyada kol ile omuzun birleştiği yerin alt kısmı olan insan vücudundaki koltuğu görmek insanın sırlarına, eşler arasındaki sevgi ve muhabbete; koltuk altının kokması ya da bu kokuyu almak, gizlenen şeylerin açığa çıkmasına, düşmanlık ve kıskançlığın yok olmasına, baş ağrısı yahut nezle gibi gelip geçici hastalıklara delalet eder.

Araç koltuğu için bakınız; Eyer, Taht.

Rüyada bir koltuğa oturmak, gerçekleşmeyecek emelleriniz yanlış düşünceleriniz olduğuna yorumlanır. Yanlış hedefleriniz veya umutlarınız olduğuna işaret eder. Rahat bir koltuğa oturduğunuzu gördüyseniz, hayatınızın emniyette olduğunu gösterir. Mevki, varlık, güç simgesidir.

Rüyada koltuk görmek tabiri, memuriyet, mansip ve makarna işarettir. Rüyada bir koltuğa oturmak, yanlış umutlarınız veya hedefleriniz olduğuna işaret eder.

Koltuk

“Rüyada Koltuk Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda sarı deri yeni koltuk takımı ve kırmızı halı gördüm. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  2. Kullanılmış siyah ve deri bir koltuk eve giriyordu. Koltuk eski görünmüyordu. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

  3. Merhabalar rüyamda eski dershanemdeyim ve neden bilmem ben kırmızı bir koltukta tam sınıfın ortasında oturmuş bir vaziyette ders dinliyorum. Daha sonra hocam, yan tarafta boş yere geçiyor, oturuyor. Ben de onun yanına oturuyorum. :S Hayırlara vesile olur, inşallah. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  4. Rüyamda sevdiğim bir arkadaşımın beyaz bir koltuğa rahat bir şekilde oturduğunu gördüm. Manası nedir acaba?

  5. Selam. Rüyamı çok hatırlamıyorum fakat sadece sarı renkte bir koltuk takımının karşısında rengine şaşırmış bir vaziyette donup kalmışım. Sarı koltuğa bakıyorum başka hiçbir şey hatırlamıyorum. Bu koltuk nerede, yanımda kim var, ben bu koltukla neden aynı yerdeyim hatırlamıyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda yeni üretilmeye başlanmış çok şık, özel bir kumaştan parlak, bordo ağırlıklı, desenli bir koltuğu teşhirde eşimle inceledim. Sanırım bizimle ilgisi satış ya da üretimdi. (Eşim ticaretle uğraşıyor gerçekte farklı bir konuda.) Koltukları inceleyip çok beğendikten sonra eşimin kırgın olduğu bir iş arkadaşıyla ailece bir masada oturuyoruz yemek yenecekmiş, ikisi sadece tokalaşıyor ama herkes mutlu. Tam anlayamadığım ya da hatırlayamadığım güzel bir plan için orda eşim bir ara imalı bir şey söylüyor sitemli, kırgın, üzgün ama herkes çok mutlu ve yeni bir planın heyecanı yaşanıyor sanki. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  7. Rüyamda eşim tarafından pas pas edilmiş bir odaya giriyorum ve arkamı döndüğüm zaman siyah koltuğun yere yıkıldığını ve o anda çok korkunç bir çığlık sesi ile uyandım. Tabirini rica ediyorum.

  8. Rüyamda arabamın koltuklarını parçalanmış ve arabanın yanına atıldığını gördüm. Bu ne anlama geliyor acaba?

  9. Rüyamda işyerimdeki kullandığım koltuk değişmiş şeritler halinde kalın deriden döşenmiş bir koltuk konmuş yani örgü seklinde ama normal koltuğumdan daha zayıf bir koltuk konmuş yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir