Rüyada Kanat Görmek

Rüyada kanat görmek tabiri; erkek evlada, rütbeye, mal ve elbiseye işarettir. Kişiye ağırlık veren ve uçmak için gerekli rüzgarı bulamayan kanat işlenen günahların ağırlığına delalet eder.

Rüyada kanat görmek, iş ve aşk hayatında başarı kazanacaksınız demektir. Rüyayı gören kişi erkek ise ani olarak sağlam olmayan bir aşk macerasına atılacak demektir. Kadın ise uzunca bir yol yapar veya kısmet alır. Huzur olarak da yorumlanır.

Rüyada kanat görmek ne demek, erkek evlatla yorumlanır. Rüyasında iki kanadı olduğunu görmek, iki erkek çocuğu olacağına delalet eder. Bir rivayete göre, kanat, elbise olarak da tabir edilir. Rüyada kuş kanadının olduğunu ve uçtuğunu görmek, yolculuğa çıkmakla; kanadı olduğu halde uçamadığını görmek, hayırla yorumlanır.

İki kanat, mal ve iki çocuktur. Bu sebeple kanadının kırıldığını görmek, çocuklarının hasta olmasına; kanadının koptuğunu görmek, çocuğunun ölümüne işarettir. Kanat aynı zamanda yolculuktur.

Rüyasında kanadının vücuduna ağır geldiğini ve bu yüzden uçamadığını görmek, büyük bir günah işlediğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kanat, erkek evlattır. Bundan dolayi iki kanadı olduğunu gören kimsenin iki erkek çocuğu dünyaya gelir. Kanat, elbisedir. Elbise de tabirde, maldır. Bazen de rütbeye işarettir.

Rüyada kanadının olduğunu ve bununla uçtuğunu gören kimse, kuvvet ve kudretle yolculuk yapar. Kanadı olduğunu fakat uçmadığını görene bu rüya hayırlıdır, iki kanat, mal ve iki çocuktur. Bundan dolayı kanadının kırıldığını gören kimsenin çocuğu hasta olur. Kanadının yerinden koparıldığını görenin çocuğu ölür. Kanat, mal ve yolculuktur.

Bazen de kanat, rüya sahibi için akrabaları tarafından gelecek acıya işarettir. Kanadının kendisine ağırlık verdiğini ve uçamaz hale geldiğini gören kimsenin günah işlemiş olduğuna işarettir.

Kanat

“Rüyada Kanat Görmek” için bir yorum

  1. Arkadaşım benim kirpiklerimi melek kanadı olarak upuzun görmüş ve benim niye öyle uzun kirpiklerim yok diye üzülmüş. Yorumlayabilir misiniz? Saygılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir