Rüyada Kan Aldırmak Görmek

Rüyada kan aldırmak hoş olmayan söz işitmeye; aldırdığı kanın siyah ve koyu renk çıktığını görmek, manevi dirliğe ve vücut sıhhatine işarettir.

Rüyada sağ kolundan kan aldırmak mal/mülke delalettir. Rüyada sol taraftan kan aldırmak dost ve tanıdıklara işarettir.

Kan almaya ya da aldırmaya niyet etmek günahlardan tövbe etmeye; kan alınmak amacıyla neşter vurulduğu ya da gerekli işlemler yapıldığı halde kanın çıkmadığını görmek, işlerin bozuk oluşmasına yorulur. 

Rüyada çocuğun kan aldırması sünnet oluşmasına; mahkumsa hapisten kurtulmaya; genç kızın kan aldırması evlenmesine delalettir. 

Rüyada tanımadığı kadının kendinden kan alması bahtının açılmasına; kan aldırmak şirket ortaklığına, yolculuğa, başarıya, düşmanlığa; emaneti iade etmeye, sözleşme yazmaya, memuriyete, edebiyatçı ve yazarlarla sohbet emeye, güzel iş ve davranışlara delalet eder.

Kan Aldırmak

“Rüyada Kan Aldırmak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda sağ kolumdan kan alıyorlardı ama kan yoktu şeffaf bir şey çıkıyordu. Sanki ben ameliyat olacağım fakat yine de bir şeyler taşıyor ve çalışıyordum. Kolumda serum gibi bir şey var beyaz bir plastik, acı çekiyordum ama canım acımıyordu. Kolumdaki plastik beyaz ve derinin içine gidiyordu…Teşekkür ederim şimdiden.

  2. Rüyamda kan bağışı yapıyordum. Hastanın birine kan lazımdı acil. Ben diğer 2 arkadaşım kan bağışında bulunduk. Biri erkek arkadaşım, aynı kan grubunda. Diğeri de bayan arkadaş o da farklı kan grubundaydı, bu ikisi bağışta bulununca ben de kan verecektim.

  3. Rüyamda biraz yüksekte olan birine sağ kolumu uzatıyorum o da şırıngayla kan alıyor. Lakin şırıngada iğne yok. Canım çok yanıyor. Benden öncekilerde de aynı şey yapılmış. Bir iki kişi kolunda iki tüple oradan ayrılıyor. Ben de bir tane yaptırdıktan sonra ikinciyi yaptırmıyor odadan çıkıp gidiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir