Rüyada Kamyon Görmek

Rüyada kamyon görmek, kedere ve üzüntüye yorumlanır. Böyle bir rüya gören girdiği işten zarara uğrar.

Rüyada kamyon görmek rüya sahibinin alacağı bir haber yüzünden üzüntülü ve kederli bir ruh haline bürüneceğine, rüya sahibinin umut bağladığı bir işten kötü sonuçlar alacağına ve zarar edeceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada kamyon görmek rüya sahibinin maddi sıktılar çekeceğine, hayat standartlarının düşeceğine ve ekonomik özgürlüğünün kısıtlanacağına işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kamyonet, Motorlu Araç, Yük Arabası

Rüyada kamyonla seyahat ettiğini gören kişinin, bulunduğu işten memnun olmadığı dile getirilir. Bir kamyonla eşya veya ticari bir malı taşıdığını veya taşıttığını görmek, bir işten ayrılıp başka bir işe girmeye işaret eder. Bu rüya evli kimse için eşinden ayrılmaya, karısı hamile kimse için de çocuğunun zorluk çekerek doğacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kamyon görmek, izzet, yükseklik ve erişilecek şerefe işarettir. Bazı tabirciler rüyada görülen kamyona benzer araba, rüya sahibinin geçimi için aldığı tedbire işarettir, der.

Rüyada Kamyon Sürmek

Rüyada kamyon sürmek rüya sahibinin uzun ve hayırlı bir yolculuğa çıkacağına, rüya sahibinin ailesine ve çevresine maddi manevi her türlü yardımı yapacağına ve rüya sahibinin ailesi için hayırlı bir evlat olacağına delalet eder. (Bkz. Araba Sürdüğünü Görmek)

Rüyada kamyon sürdüğünü görmek rüya sahibinin bulunduğu işte çok başarılı olacağına, iş hayatında makam mevki sahibi olacağına, büyük işler başaracağına ve rüya sahibinin hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada Kamyona Binmek

Rüyada kamyona binmek rüya sahibi memur ise kendisinin yakın zamanda uzak bir diyara tayininin çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda zor ve sıkıntılı günler geçirmeye, iş hayatında bazı olumsuzluklarla karşılaşmaya yorulur. (Bkz. Katıra Binmek)

Rüyada kamyona binmek rüya sahibinin iş hayatında çektiği sıkıntılar nedeniyle bulunduğu işten memnun olmayıp başka bir işe gireceğine de rivayet eder. Sadece iş hayatı değil aile hayatında da birtakım zorluklar çıkacağına ve rüya sahibinin aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada Kamyon Kullanmak

Rüyada kamyon kullanmak rüya sahibinin güzel işler başaracağına, ekonomik sıkıntılarını geride bırakacağına, çok sağlıklı bir hayata sahip olacağına ve rüya sahibinin aile huzurunu tesis edeceğine işaret eder. (Bkz. Araba Kullanmak)

Rüyada Kamyon Kazası Görmek

Rüyada kamyon kazası görmek rüya sahibine bir yerden büyük miktarda miras kalacağına, rüya sahibinin ekonomik sıkıntılarının sona ereceğine, borçlarını ödeyeceğine ve rüya sahibinin sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada kamyon kazası görmek rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına, rütbesinin artacağına ve rüya sahibine çevresi tarafından saygı duyulacağına işaret eder.

Rüyada Kamyon Devrilmesi

Rüyada kamyon devrilmesi rüya sahibinin kötü şeyler yapacağına, kendisine zarar verecek kararlar alacağına alamet eder. Aynı zamanda rüya sahibi veya yakın çevresinden birinin sağlık durumunun bozulacağına veyahut yakın zamanda rüya sahibinin sevdiği bir kişi hakkında üzücü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada Kamyon Almak

Rüyada kamyon almak ekonomik olarak boşluğa düşmeye, kaldırılamayacak bir maddi yükün altına girmeye rivayet eder. Rüya sahibinin kendisi için iyi ve hayırlı bir işten hüsrana uğrayacağı şekline de tabir edilir. (Bkz. Almak ve Satmak)

Rüyada Kamyon Çarpması

Rüyada kamyon çarpması genel olarak rüya sahibinin aile ve dost hayatında çeşitli çıkmazlarla karşılaşacağının habercisidir. Rüya sahibinin ailevi problemler yaşayacağına, ailesinin her ferdine dokunacak zararlar ortaya çıkacağına ve rüya sahibinin aile huzurunun bozulacağına işaret eder. (Bkz. Araba Çarpması)

Bir başka rivayete göre rüyada kamyon çarpması rüya sahibinin girişeceği bir işte başarısız olacağına, hayatına alacağı kişiler hakkında yanlış kararlar vereceğine ve rüya sahibinin bu durumdan çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada Kamyon Altında Kalmak

Rüyada kamyon altında kalmak rüya sahibinin çektiği maddi sıkıntılardan kurtulacağına ve finansal özgürlüğünü elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Kamyon Lastiği Görmek

Rüyada kamyon lastiği görmek rüya sahibinin ona sıkıntı yaratan kişiler ile arasına mesafe koyacağına yorulur. Yeni bir hayat düzeni oluşturacağına ve bu düzende çok mutlu olacağına işaret eder. (Bkz. Lastik)

Rüyada Kamyon Yıkamak

Rüyada kamyon yıkamak rüya sahibinin meslek hayatına çok önem vereceğine, iş hayatında büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan refaha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Kamyon ve Kamyonet Görmek

Rüyada kamyon ve kamyonet görmek rüya sahibinin hayırlı ve uzun bir yolculuğa çıkacağına yorulur. 

Başka bir rivayete göre rüyada kamyon ve kamyonet görmek, başka bir eve taşınmaya ve büyük bir işe teşebbüse işarettir.

Kamyon 

“Rüyada Kamyon Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Rüyamda kırmızı bir kamyonu çok güzel kullandım. Kızımla birlikte gezdik. Çok dar yollarda kullandım. Hem de daracık yolda kamyonu geri dön derdim. Yorumu nedir?

  2. İş yerinden bir arkadaşım görmüş. Ben, kızım ve beyaz kıyafetli bir kadın duruyoruz. Ayrı olduğum eşim kamyonla bizim yanımıza geliyormuş. Eğer yorumlayabilirseniz sevinirim.

  3. Rüyamda kırmızı kamyonun damperine uzaktan atlayıp sonra hızla yere çarpıldım. Bir bayan arkadaş için aynı günde öz ablama istiare yaptırdım. Gri şemsiyeler görülmüş. Çok şaşırtıcı bir olay ancak kafam iyice karıştı. Değerli düşünce yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim.

  4. Rüyamda iş makinesiyle çok büyük bir arazide iş makinesi ile büyük ve yüksek dağlardan kum çıkartıyordum ve bu kumu kamyonete yüklüyordum.

  5. Rüyamda iki kenarı da uçurum olan bir yoldayız üzerimize hızla gelen kamyondan kaçmak istedik ama uçurum iki yanda. Sonra bir anda kamyon yönünü değiştirip uçuruma düştü. Biz de kurtulduk diye rahatladık.

  6. Rüyada kamyonla bir yakınımızla beraber uçurumun kenarındayız. Ben kaçıp bir mağaraya giriyorum ve oradan kurtuluyorum ama yakınımız yok. Bu neye delalet eder?

  7. Kullanmayı bilmediğim halde kamyon kullanıyorum kızım küçüklük haliyle yanımda. Çok dar yollarda çok güzel kullandım ama dönüşte korkuyorum ama yine de kullandım. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler dilerim.

  8. Rüyamda uçan tanker kamyon gördüm ayrı ayrı deposu ve sonrasında komple yakıt tanker gördüm. Ayrıca motor sesi yüksek, küçük uçak gördüm açık yeşil renkli idi. Yorumunuzu bekliyorum.

  9. Rüyamda mavi bir kamyonla üzüm taşırken yokuş aşağı inerken kontrolü kaybettim ve uçurumdan düşerek kaza yaptım ama son anda kapıları açarak ben ve yanımdaki kişiyi kurtardım. Bu ne anlama geliyor acaba?

  10. Rüyamda boş bir kamyon için de şöför yok kendi kendine çalışıyor ve yürümeye başlıyor ben kamyona binip durdurmaya çalışıyorum binemiyorum ve kamyon gidiyor bende atlet külot koşarak kamyonu aramaya gidiyorum yorumu nedir aceba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir