Rüyada Kamyon / Kamyonet Görmek

Bkz: Araba

Çağdaş Ulema: Rüyada kamyon görmek, gelir sağlayacağınız manasına gelmektedir.

Kamyon / Kamyonet

“Rüyada Kamyon / Kamyonet Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba, iyi günler. Ben bu sabaha doğru rüyamda ben ve iki oğlum (2ve 8yaşındalar) bir transporter arabanın içindeyiz arka koltukta, ön tarafta da çok uzun zamandır görmediğim dayım ve iki yabancı adam var. Bir araba yarışı yapılıyormuş ve biz de böyle bir ekipmişiz (eşim yok yanımızda.) Arabayla yokuş çıkarken, taşlı kırmızı toprak halen tali yol, iki tane kocaman kamyon bizi solluyor tepeleme dolu kamyonlar. Bir tanesi geçti bizi, diğeri tam solluyor ön sağ tekeri patladı ve üzerimize devrildi. İçindeki kasa kasa domatesler arabanın üzerine dökülüyordu, büyük oğlum çok korkarak bana sokuluyordu. Ben de ikisine birden sarılmaya çalışıyordum ama hiç korkmuyorum. Hem çocuklarımı korumaya çalışıyorum hem olanları izliyorum. Kamyon öyle bir devrildi ki üzerimize arabanın tüm her yeri kapandı ama biz hiç zarar görmedik. Kurtarma ekibi geliyor ve bizi 11 saat uğraşarak çıkartıyor. Burnumuz bile kanamadan ve etkilenmeden çıkıyoruz. Daha sonrasını hatırlayamıyorum. Bu rüyayı inşallah hayırlı bir şekilde yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

  2. Ben bu sabaha doğru rüyamda gece kamyon sürüyordum ancak bir yolculuğa çıkmış değildim kamyonu geri geri park ediyordum, ön koltukta iki kişi vardı. Onlardan biri Sırp katiliydi, Hollanda mahkemesinde şimdi, onunla sohbet ediyorduk. Yani çok normal, kötü bir şey yoktu. Bu ilgimi çekti, size başvurdum. Hayırdır inşallah.

  3. Selam. Rüyamda büyük bir kamyonun üzerinde tamir yapıyorum daha sonra oruçlu olduğumu ve iftar için yemek hazırlamaya iniyordum. Yemeyi hazırladım ve tepsiyle beraber kamyon kasasına koydum o arada hemen yan tarafta bir odalı, kapısı açık ve çok canlı bir ışık vardı artı müzik sesi ve birde bayan gördüm o da iftar yemeğini hazırlıyordu sofrada bol çeşit vardı. İftar açmadan uyandım bunu anlamını bana yazarsanız sevinirim. Hoşçakalın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir