Rüyada Havuz Görmek

Rüyada içi su dolu havuz görmek, iyilik ve kerem sahibi bir kimseye; havuzdan su içmek yahut abdest almak, birinden rızka nail olmaya yahut üzüntüden kurtulmaya; havuz, üzüntü ve kederin geçmesine, sevinç ve ferahlığa, güzel evlada, şerefli hanıma, bol rızka ve yüksek binaya işarettir.

Ayrıca  bkz: Deniz

Rüyada odanın içinde görülen havuz, aile mutluluğuna işarettir. Aynı zamanda havuzlu oda ilim öğrenilen kütüphane veya ilim ve irfan ehli komşulara delalet eder.

Rüyada içinde temiz su bulunan bir havuza baktığını görmek, geleceğinin çok parlak olmasına yorulur. Fakat içindeki su kirli, bulanık ve yosunluysa geçmişte kaldığı sanılan sorunlar, kavgalar tekrarlanacaktır. Bu yüzden hayal kırıklığı da yaşayabilir.

Rüyada havuzun içinde balıkların olduğunu görmek, rüya sahibi için yeni kazanç kapılarını işaret eder. Rüyayı gören kişi ticarete girebilir veya iş değişikliği yapabilir. Ancak rüya sahibi için maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir rüyadır. Havuzun içinde görülen balık sayısı kadar kısmeti olacağına da delalet eder.

Rüyada havuz görmek, aynı zamanda kadınla yorumlanır. Rüyasında su ile dolu bir havuz görmek, güzel, ağır başlı bir kadın olarak tabir olunur. O havuzun kendisinin olduğunu veya o havuzdan su içtiğini gören, öyle bir kadınla evlenir. 

Rüyada havuzda yüzmek iyi değildir. Bir havuza girip dibe daldığını ve boğulmadığını gören, bir kadına aşık olup onunla tanışmaya çalışır. Bir rivayete göre havuzda boğulmak kedere işarettir. Bir havuzu susuz ve kuru olarak görmek hayır değildir. 

Rüyada bir havuzda içine inmiş bir merdiven görmek, iki şekilde yorumlanır: Ya ömründen o merdivenin basamaklarının sayısı kadar yıl kalmıştır veya o basamakların sayısı kadar çocukları ve torunları olur. Bazıları bunu akrabaya nispet etmişlerdir. 

Kirmani’ye göre; rüyada havuz görmek, suyu berrak ve temiz ise güzel, ahlaklı, helal mal ve para sahibi bir kadın; suyu pis ve bulanık ise çirkin, ahlaksız, haram mal ve para kazanmış bir kadın ile tabir olunur. 

Rüyada temiz ve berrak bir suyu olan havuza giren veya onun suyundan içen, güzel ve ahlaklı, helal mal sahibi bir kadınla evlenir. Bulanık ve pis sulu bir havuza giren ve suyundan içen, çirkin ve ahlaksız bir kadınla evlenir. 

Abdulgani Nablusi’ye göre; rüyada havuz, cömert, hayırlı ve ondan menfaat gelecek bir insan olarak tabir olunmalidir. Rüyada suyu tuzlu bir havuz gören cömert bir erkek tarafından hayır ve bereket görür. 

Rüyada havuzda abdest aldığını gören Allah’ın (C.C.) izniyle keder ve sıkıntıdan kurtulur. Havuzdan su içtiğini gören, cömert bir kişi tarafından nimet ve bol rızka kavuşur. Evinde bir havuz yaptırdığını gören, yardımsever bir kişiye hizmet eder. 

Rüyada havuzun ağzına kadar su dolduğunu ve bundan herkesin faydalandığını görmek, devlet büyüklerinin o yer halkına yardımda bulunacağına delalet eder. Havuzun suyu berrak olup taştığını ve etrafını suladığını görmek, o memlekette bol yağmurların delaletiyle bolluk ve bereket olacağına işarettir. Bir havuzun suyunun kuruyup çekildiğini görmek, zengin bir kişinin iflas edeceğine; havuzun yıkıldığını görmek, bu kişinin ölümüne delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada havuz, cömert ve faydalı bir kimsedir. Su ile doldurulmuş bir havuz gören kimse, cömert ve şerefli kimseden ikram ve iyilik görür. Havuzdan abdest aldığını görse, üzüntü ve kederden kurtulur. Havuzdan su içtiğini görse, iyilik sahibi bir kimseden rızka işarettir.

Rüyada havuza girdiğini görmek, bu rüyayı gören kişi çok yakın zamanda bir haber alacağına ve bu haber doğrultusunda hayatını yeniden şekillendireceğine delalet eder. Aynı zamanda, rüyada havuza kıyafetleri ile girdiğini görürse, iş hayatında veya aşk hayatında bazı olaylar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi dikkatli olursa, bu sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilir ve hayatına kaldığı yerden devam edebilir.

Havuz

“Rüyada Havuz Görmek” üzerine 23 yorum

  1. Rüyamda ben havuzu karanlık ama temiz gördüm bir ara girdim ama sonra çıktım ve atlayanları izledim ve içinde tanıdığımız bir bebek vardı. Bir anlam veremedim.

  2. Gördüklerimi burada okuyorum bire bir yaşıyorum. 6. hissim yüksek olduğundan mıdır nedir bilmiyorum ama birçoğu bire bir çıkıyor.

  3. 2 katlı bir evimiz varmış, bodrumunda havuz varmış, buraya bir kız düşmüş. Ben de boğulmak üzere ben de yüzme bilmediğim halde suya atladım. Onu kurtarmaya çalışıyorum en sonunda sudan çıkardım ama gene de “Suya düşen kız öldü” diyorlar. Ben de “Kurtardım onu” diyorum. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

  4. Ben rüyamda 4.katta bir evde oturuyormuşum. 3.katta geniş ve içi temiz su dolu bir havuz varmış. Benim kızım 3.kattan bu havuza atlıyor.

  5. Ben rüyamda temiz havuz gördüm, parlaktı ve içine kendimi atıp yüzüyordum, taa uzaklara.

  6. Merhabalar size bir sorum olacak. Rüyamda büyük ve temiz bir havuzda tek başıma yüzüyordum ve kendimi çok rahat ve mutlu hissediyordum. Daha sonra havuzdan çıktıktan sonra sol ayağımın tabanımda yarılma olduğunu gördüm, lif lif ayrılmış şeklindeydi. Daha sonra ayak tabanımın bir parmak kalınlığında derimin ayrıldığını gördüm ama hiç acı hissetmiyordum. Ayak tabanıma baktığımda ise açık mor renkte noktalar olduğunu gördüm. Bu görmüş olduğum rüyayı yorumlarsanız eğer çok sevinirim.

  7. Ben rüyamda havuzun etrafında 1 tur atıp denize gittim ve denizde ayağımı sokup, tekrar havuzun merdivenlerinden inip, havuza girdim. Havuzda dönmeye başladım hem de çok hızlı bir şekilde. Bir anlam veremedim, buna.

  8. Rüyamda çok temiz parlak bir havuz vardı. O esnada kardeşimin küçüklük halini gördüm.  Ancak ona oğlum adıyla hitap ediyordum. Havuzun içine sandalye attım. Ve ikimiz birden onu çıkartmak için daldık.  O çıktı mı, tam emin değilim. Ancak ben suyun altında çıkmak için çok çabaladım. Havuz o kadar temizdi ki suyun dışını havuzun kenarını çok net görüyordum. Sanki birkaç kol hareketiyle çıkacakmışım gibiydi. Ancak çıkamadım.  O halde uyandım. Bir yorumu varsa, lütfen gönderin. Teşekkürler. Cevabı e-mailemi göndereceksiniz, yoksa bu sayfadan mı?

  9. Rüyamda bembeyaz bir villanın önündeyim. Önünde havuzu var. Masmavi su içinde yüzüyorum. Sonra havuzdan çıkıyorum, evin içine giriyorum. İki tane hizmetçi vardı. Tanımadığım bir erkekle öpüşüyordum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  10. Havuz böyle taşlı bir yerdi, küçüktü ama su çok berraktı. Ben de oraya giriyordum ama dalmıyordum. Lütfen, cevaplayın!

  11. Rüyamda villa gibi bir yerdeydim. Birinci katında, masmavi çok temiz suyu olan bir havuz gördüm. Yüzmedim ama sadece bakıyordum. Bu ne anlama geliyor?

  12. Ben rüyamda yeni ve çok kaliteli bir olta almışım. Evin içindeki havuzda balık tutuyorum ve öyle bir balık tutuyorum ki çok büyük bir balık. Su bulanıktı ve kendime diyorum ki “Su bulanık ondan dolayı bu balık görünmüyormuş.” Yorumlarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.

  13. Rüyamda babamla fitnessa giderken yolda zencilerle karşılaşıyoruz ve onlara selam veriyoruz. Sonra bir havuzun üstünden geçeceğiz bir köprü var ama köprü dandik bir köprü. Babam düşüyor ilk. “Tüh be telefonum gitti” diyor. Sonra ben de düşüyorum ama telefonu yukarda tutuyorum. Ama herkes “Gitti telefon” diye gülüyor. Sonra gerçekten de su değiyor telefona. Böyle değişik bir rüya gördüm. 😀

  14. Ben rüyamda sevdiğim kızla bir yolculuğa çıktım ve bir havuzun kenarına gittik. Havuz bulanıktı ve suyun dibinde büyük bir balık vardı.

  15. Rüyamda odanın içi havuz gibi su doluydu, içinde patronum yüzmeye çalışıyordu. Ben de onu izliyordum. Üzerimde beyaz, parlak bir gömlek vardı. Ne olabilir, iyi midir? Ben pek sık rüya görmem normalinde.

  16. Rüyada, babamın tarafından aşağı baktım ve bir sürü havuz kaydırağı vardı ve ayriyeten de içinde ördek vardı. 😊😊 Çok tatlılardı.

  17. Tertemiz bir yüzme havuzunda önceki beyaz arabamla şimdi kullandığım gri arabamı gördüm.

  18. Arkadaşlarla havuza gitmek için hazırlandık ama havuza gidemedik, uyandım. Bunun bir açıklaması var mı?

  19. Ben rüyamda havuza giriyordum ve su altında nefes alabiliyordum. Suyun altında madeni paralar vardı ve ben onları topluyordum. Lütfen biri yorumlasın şu rüyamı?

  20. Kuzenlerimin sitesinin havuzundayız, havuz kirli. Oradaki görevli bize “Bir süre sonra temizlenecek” diyor. Ben de kuzenlerimle bir kere yüzüp çıkıyoruz. Lütfen yardım edin. Çok kararsızım, sıkıntım var.

  21. Rüyamda yakın bir arkadaşım, sevdiğim çocuk birde onun arkadaşı havuza gitmiştik. Onlar arkadaşıyla havuza girmişlerdi biz de yakında başka bir havuza girmiştik. Biz diğer havuza atlarken o da havuzdan çıkmış bizi izliyordu. İki havuz da temizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir