Rüyada Halı Görmek

Ayrıca bkz: Kilim  

Rüyada halı görmek, genel anlamı ile rüya sahibinin hayatındaki zenginliğe, bolluğa, mala, mülke, huzura ve varlıklı güvenilir dosta işarettir. Bir insanın rüyasında halı görmesi berekettir. Rüya sahibi çalışıyorsa maaşına zam geleceğine veya avans alacağı anlamına gelmektedir. Aile hayatında sofrası bereketlenmektedir. Rüyayı gören kişi ailesine karşı hayırlı bir evlat olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada Halı Yıkadığını Görmek

Rüyada halı yıkadığını görmek, helal yollarla bereketli dünya nimetleri elde edeceğine işarettir. Rüya sahibi eğer çalışmıyorsa akrabası yardımı ile bir yerde çalışacağı anlamındadır. Bu işinde önünde birden fazla fırsatlar çıkacağına delalet edilmektedir.

Ayrıca rüyada halı yıkamak, zengin akrabaya ve beklenmedik bir yerden para sahibi olacağınıza işarettir. Bu para miras yolu ile rüya sahibine geçeceği delalet edilmektedir. Bekar bir kimsenin rüyasında halı yıkadığını görmek onun için mutlu bir evliliği ifade etmektedir. Evli bir kimse ise bu rüyayı görürse eşinin evine bağlılığının bu zamanlarda artacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Halı Silkelemek Görmek

Rüyada halı silkelemek görmek, rüya sahibinin yaşayacağı zenginliğe, huzura ve bolluğa işarettir. Yaşadığı sıkıntılı ve zor günlerden kısa sürede kurtulacağı anlamına gelmektedir. Bu zor günlerden kurtulurken hayatında ve kendisinde hiçbir hasar kalmadan yoluna devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Maddi durumlarda yaşadığı sorunları kısa sürede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada halı silkelemek, rüya sahibinin geçimini büyük bir rahatlıkla yapacağına delalet edilmektedir. Rüya sahibi eğer evli ise eşi ile yaşadığı sorunlardan bir çırpıda kurtulacağını ifade etmektedir. Evliliğini mutluluk içinde uzun bir ömür süreceğine delalet edilmektedir. Eğer rüya sahibi bekar ise varlıklı birisi ile tanışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada halı silkelemek görmek, rüya sahibinin hayatında rızkının, bereketinin ve parasının çok olacağına işarettir. 

Rüyada Halı Sildiğini Görmek

Rüyada halı sildiğini görmek, geçmişinde yaşadığı kötü olaylardan kurtulacağına işaret edilmektedir. Kendisine zor ve kötü olaylar yaşatan insanlara karşı galip geleceği anlamındadır.

Rüyada halı silmek, rızkın bollaşacağına işarettir. Yaptığı hayırlı işler doğrultusunda çevresine karşı her zaman takdir toplayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu hayırlı işleri ne kadar çok yaparsa rızkının daha da çok bollaşacağı anlamındadır. 

Rüyada Halı Satmak Görmek

Rüyada halı satmak görmek, yakın bir arkadaşınızdan sorun yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Çünkü halı bazı rüya yorumlarına göre candan arkadaşınız olarak gösterilmektedir. Candan arkadaşınızın size karşı iftira atacağına delalet edilmektedir.

Rüyada halı sattığını görmek, psikolojik sağlık sorunları yaşayacağınızın göstergesidir. Rüya sahibinin yaptığı birikimden veya kazancından istediği ölçüde kâr edememesi anlamına da gelmektedir. 

Rüyada Halı Aldığını Görmek

Rüyada halı aldığını görmek, mutluluğu ifade etmektedir. Rüya sahibinin rahat geçimi sürdüreceği anlamındadır. Rüyada halı aldığını görmek, zenginlik belirtisidir. Kısa zamanda ticaret işlerinden yüklü miktarda kazanç elde edeceği anlamındadır. Birisi ile ortaklıkta bulunacaksa bu ortaklığın kendilerine hayırlı kapılar açacağı anlamındadır.

Rüyada desenli halı almak, yeni kuracağı zengin arkadaşlıklara da işarettir. Eğer bu halı aldığınız kişi tanıdığınız biri ise o kişi ile uzun bir arkadaşlık kuracağınız anlamındadır. Kısacası rüyayı gören kişi zenginliğe ve bolluğa kavuşacağının habercisidir. Rüyayı gören kişi sadece dünya üzerinde zenginliğe kavuşmamaktadır. Aynı zamanda rüya sahibinin ahiret hayatında da makamı artacaktır. Gerçek gönül zenginliğine kavuşacağına delalet edilmektedir. Son olarak rüya sahibi, ihtiyaç sahiplerine gönülden yardım edeceği şeklinde de yorumlanmaktadır. 

Rüyada Halının Kirlendiğini Görmek

Rüyada halının kirlendiğini görmek, rüya sahibinin sıkıntılar ve zor günler geçireceğine işarettir. Finansal durumda oldukça fakirleşeceğine işarettir. Rüya sahibinin malı veya mülkü varsa şu sıralar elinden çıkaracağına delalet etmektedir. İş hayatında ise iş arkadaşları ile ciddi sorunlar yaşayacağının göstergesidir. Hayatında düşmanlarına karşı galip gelemeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada halının kirlenmesi, kirin büyüklüğüne göre sıkıntılarının zorluğunu belirlenmektedir. 

Halı

“Rüyada Halı Görmek” üzerine 42 yorum

  1. Rüyamda evimin bir yolluğunu balkonda silkeliyorum. Yeni olan halımın birde bakıyorum ki kenarları açılmış 3 bölüm olmuş ve halımın bir kenarına çamur bulaşmış küçük yolluğu silip içeri alıyorum yerine seriyorum ama büyüğü balkonda kalıyor içeri girip aldığım yerin telefonunu arıyorum, adama derdimi anlatmadan uyanıyorum ve bu arada evimin içinde konuşmadığım küs olduğum insanlar var.

  2. Rüyamda abim uykudan uyanıp çişini yapıyor yere, ben endişeleniyorum. Hemen sileyim derken annemin eski halısı abimin sidiğini emdi yetişemedim silmeye.

  3. Pembe renkli çok büyük bir halıyı yıkadığımızı ve balkondan aşağı astığımızı gördük. Ne anlama gelmektedir? Teşekkür ederim.

  4. Rüya da halı yıkamak, ne anlama gelmektedir? Halıyı babaannem yıkıyordu ama önce kendim yıkadığımı gördüm. Eve geldiğimde kapının önünde babaannemin de halıları serip yıkadığını gördüm.

  5. Rüyamda evin dış kapısını açıyorum. Erkek kardeşimin kız arkadaşı bir ışıkla birlikte içeri giriyor. Işık çok kuvvetli, gözlerimi alıyor. Sonra kızımı görmek istiyor kızımın odasına gidiyorum. Yerde halı yok, eşim odanın halısını salona sermiş. Sanki taşınacak gibi eşyalar karışmış. Daha sonra bir anda evde önce amcamın karısını, annemi, erkek kardeşimi ve babamın akrabalarını görüyorum. Anneme kızıyorum benden bir şey saklıyorlarmış. Annem bir odaya gidiyor, akrabaları da kahve içiyor. Ben de yapmak istiyorum. Mutfağa gidiyorum, kahve makinesine su koymak için, musluğun altına koyuyorum, sular taşıyor. Sesim hiç çıkmıyor, beni dinlemiyorlar. Babamın ikinci eşinden olan bir kız kardeşim var, görüşmediğim. Onun için gelmişler, yardım etmek için ama ne olduğunu söylemiyorlar.

  6. Rüyamda odada sigara içiyorum. Ayağa kalkarken sigaranın ateşi halıya düşüyor, halıda küçük bir delik oluşuyor, yanmaya başlıyor. Sesleniyorum “Su getirin!” diyorum. O esnada ellerimle ateşi söndürüyorum. Bakıyorum, halının altında çocuk oyuncakları sonra koltuğu düzeltiyorum. Halının yanığı görünmesin diye.

  7. Rüyamda amcaoğlumla beraber balkonda büyük bir halı silkeliyordum. Aydınlatırsanız sevinirim.

  8. Rüyamda son model bir arabadan halı serildi. Siyah çiçekli, ince, uzun bir halı. Ne anlama gelir?

  9. Rüyama halımı balkondan sarkıtırken yarısının yırtılıp koptuğunu gördüm ama küçük bir bölümünün. Eşime haber vereyim diye düşünürken, uyandım.

  10. Merhabalar rüyamda eve geldiğimde evimin bomboş olduğunu gördüm. Sadece yerde halım duruyordu. Sonradan öğreniyorum ki, evimi eşim boşaltmış. Şimdiden çok teşekkürler.

  11. Rüyamda eşimle birlikte yatağımızda yatarken, ben birden eğilip yatağın altına bakıyorum. Yatağın altında yuvarlak bir anahtarlığa takılı, iki daire kapısı görüyorum. Sonra kalkıp yürümeye başlıyorum, Odamda iki halı üst üste serilmiş, üsteki biraz daha küçük. Üzerlerinde şaşırarak yürümeye başlıyorum. Kapıya yaklaşırken odamda iki kanepe görüyorum. Birinin üzerine uzanıyorum. Kanepe rahatsız edecek kadar alttan sarsılıyor. Korkarak uyanıyorum. Tabir ederseniz memnun olurum.

  12. Rüyada annem 2.kattan bahçeye bakıyormuş. Bahçede ipte annemin babasından kalan halılar varmış. Babam dedemden kalan halıları satacakmış. Annem 2.kattan aşağıya koşarak inmiş, “Satma” diye. Bu arada, annemle babam ayrılar.

  13. Rüyada yıkılan iş yerimizin yerine yenisini yapıyoruz. Ağabeyim koluma giriyor, beni yazıhanesine götürüyor. Yazıhanede kırmızı halı serili henüz bitmemiş, mobilyalar var. Bana “Kız kardeşimi isteyenler var” diyordu. Yaşlı bir teyze ilaç alacağını ve su istiyor. Ben kapıda küçük kardeşimi görüyorum. Su getirmesini söylüyorum.

  14. Rüyamda yeşil çiçekli halımı hortumla ıslatıp, yıkamaya çalışıyorum. Ev sahibi bana kızgın bir şekilde, hortumu alıp yıkamamı engelliyor.

  15. Ben halı yıkamayı aradım bulamadım. Lütfen ekleyin ve e-mail adresime gönderin ne demek olduğunu.

  16. Rüyamda halılarımı yıkamıyorum fakat halılar yıkamadan geliyor. Eve seriyorum ama bütün halılarım lekeli ve kirli. Ne anlama geliyor merak ettim?

  17. Rüyamda iki tane halının üst üste sarılı olduğunu gördüm ama bunun anlamını bir türlü bulamadım 🙁

  18. Rüyamda evimde serili olan halımı eskimiş gördüm ona bakıyordum pembemsi hal almıştı ama kötü görünüyordu tüyleri azalmıştı. Acaba ne demek? Teşekkür.

  19. Rüyamda alaturka bir tuvalete giriyorum ve bu tuvalette çok güzel kırmızı desenleri olan bir halı kaplı. Tuvalet oldukça geniş, ferah, hafif eğimli bir zemin. Bir yandan düşünüyorum bu canım halıyı niye buraya sermişler diye. Sizce ne anlama geliyor, yorumlayabilir misiniz?

  20. Rüyamda kayınvalidem bizim evde salonda yerde duran halının üstüne bir kova su boşaltıyor ve bana “Halıyı yıkayabilirsin” diyor. Ben durumdan hoşnut değilim. Halı aslında benim eskiden kullandığım bir halı ama rüyamda o an o halıyı kullanıyormuşum gibi düşünüyorum.

  21. Bir komşumuz bizim evimize mavi çiçekli halı getirildiğini görmüş neye çıkar? Teşekkürler yorumunuz için.

  22. Rüyamda halı üzerinde oturuyoruz. Fakat halıyı çok kirlettiğimiz için halıları siliyorum ve tertemiz oluyor. Anlamı nedir?

  23. Rüyamda annemle birlikte kırmızı bir arabamız var ve eski, kocaman Isparta halımızı yıkatmadan sarılı bir halde evimize getiriyoruz. Ne anlam çıkartmalıyım bu rüyamdan?

  24. Rüyamda bahçeli kerpiçten evim varmış. Bahçeden sokağa açılan kapının üst duvarı kerpiçtenmiş ve orası düşüyor. Kapıyı çıkarıp kenara koyuyoruz. Bahçede evin tüm halıları rulo yapılmış, yıkanmaya gidecekmiş. Evin giriş kapısına gelince, küçük bir erkek bebek emekleyip kapıya gelmiş ağlıyor. İçerde de 3 yaşlarında da başka erkek çocuk varmış. İkisi de benim çocuklarımmış.

  25. Oğlum rüyasında kız kardeşini görmüş, Marmaris’te bir otelde, pembe halı varmış üzerinde ece doğu çubuğun izniyle yazıyormuş. (Kızımı trafik kazasında kaybettik 2 yıl önce.) Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  26. Rüyada halının üzerinde peygamber efendimizi gördüm uçan bir halıydı benle ama peygamber efendimizin yüzünü göremedim. Özetle.

  27. Rüyamda amcamın kızına gidiyorum ve çekyatın üzerinde 5 tane yeni halı görüyorum ve amcamın kızı bana halıları açıp gösteriyor ne anlama geliyor?

  28. Rüyamda evde güzel olan halımın kenarına overlok çektirdim. Halıya overlok çekmeye gerek yoktu ama rüyamda öyle gördüm ne olacak?

  29. Merhabalar. Ben rüyamda sevgilimin evini gördüm. Bizim halımızın aynısındandı halıları ve sevgilim halının üzerinde oturuyordu. Bunun yorumu nedir acaba? Cevabınızı bekliyorum.

  30. Birçok orta boy halı içerisinden kızım, bir adet halı almak üzere seçti ama satıcı birkaç halı parası aldı.

  31. Evimin salonun halısını salonda hortumla yıkıyorum. Tamamen hortumla ıslattıktan sonra pişman oluyorum. Halının çok temiz olduğunu görünce sonra neyse ıslattım bir kere sabunla yıkayayım durulayayım diyorum orda uyanıyorum halımda çok temiz ve çok yeni.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir