Rüyada Gök /Gökyüzü Görmek

Rüyada gökten ateş düşmesi yahut yağması kıtlık ve musibete işarettir. Bal, yağ vs. yağması, yağmur ve berekete işaret eder.

Rüyada göğe çıkmak hasta için vefata, tekrar yere inerse hastalıktan kurtulmaya delalettir. Rüyada göğe bilgi edinmek için çıkmak casusluğa; merdiven yahut başka bir şeyle bir maksat olmaksızın çıkmak iş ve makamda yükselmeye delalet eder. 

Rüyada göğün yere düşmesi kıtlığa; gök mala, mevkiye, ilme irfana ve yemin etmeye işaret eder. Gökyüzü, bütün katları ve onlarda görülen halleriyle, gözle görülen yahut görünmeyen varlıkların yönetim kademesinde bulunanlarına, her türlü ilahi sır ve yaptırımlara delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Ufuk Görmek

Gök /Gökyüzü

“Rüyada Gök /Gökyüzü Görmek” üzerine 6 yorum

  1. İlimiz valisinin evindeydim. Hayli kalabalık bir ortamdı. Vali beyin küçük bir oğlu kucağımdaydı. Daha sonra gökyüzünde kocaman bir balık görüyordum. Gökyüzünde balığı görünce sesli bir şekilde çokça salavat okudum. Sonra balık bulutların içinde kayboldu. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda kıyametin koptuğunu ve gökyüzünde Arapça Allah yazısını gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda gökyüzünde salıncakta uyumak üzereydim tedirginlik içerisinde “Ya uyanınca yere düşersem” diyordum ve uyandım…

  4. Rüyamda verandadayım. Hemen toprağa çıkılıyor ve gökyüzü çok net görebildiğim bir yerde gökyüzündeki bulutlar yere inmişti ama irili ufaklı açıklı koyulu sanki desen gibi yere kadar bulutlar inmişti. Muhteşem gözüküyordu kız kardeşime gel bak bir daha göremezsin diye seslendim. Sonra karşı kıyıda arada deniz varmış patlama oluyor bulut patlaması lav yerine bulut fışkırıyor ve tepelerden aşağı toprak ev net değil akıyor. Yardım etmek istiyorum üzüldük insanlar için, bir baktım bir anda insanlar kuyruk olmuş ellerinde ekmek sarı torbalarda nevale vardı bende ekmek ve para hazırladım orada zarar görenler için bulutlar dağıldı mı hatırlamıyorum çok değişik ilk defa gördüm merak ettim teşekkürler…

  5. Rüyamda gökyüzünde toplu ve parlak bir ışık gördüm ve parlak ışık sönene kadar dua ettim. Bir anda parlak ışığın altında ellerimi açtım ve ellerime bir bebek düştü öyle güzeldik ki anlatamam onu çok sevdim, öptüm ondan sonra uyandım. Bu rüyamın ne anlam olduğunu açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir