Rüyada Göz Kapağı Görmek

Rüyada göz kapağı görmek, acı ve hastalıklardan uzak olan bütün insanlar ve özellikle kadınlar için iyi bir rüyadır. Görülen göz kapaklarında et az olur veya yara ve çıban olursa, üzüntü ve kedere işaret eder. 

Ayrıca bkz: Göz Kapağı Kenarı, Göze Perde İnmesi

Rüyada göz kapaklarını görmek, silah gibi insanın kendisiyle korunduğu şeye ve kendisinden kötülükleri menedip, terbiye eden hocasına işaret eder. Bazen göz kapakları; erkek ve kız kardeşlere, karı-koca ve evlada kapının iki halkalarına, sandık ve hazineye, perdeci ve bekçiye, hizmetçilere, sır gizleyenlere, emanet sahiplerine, hasta ve kızgınlığa gerektiren bir şeyine muttali olmasına işaret eder. 

Gözyaşları nokta gibidir. Göz kapaklarında olan kirpikler, onlara gelecek eziyet veren halleri def etmesine işaret eder. Göz kapaklarında görülen zayıflık ve fersizlik, hürmetin noksanlığına ve ilimsizliğe işaret eder. 

Hastaların rüyada göz kapakları görmesi, rüya sahibi için aşk ve aşkın şiddetli tesiriyle durgunluk ve hayranlığa, söz ve ahvalini düzenleyememesine işaret eder. Göz, mala işaret ettiğinde, göz kapakları o malın zekati ve muhafazasına işaret eder.

Göz Kapağı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir