Rüyada Göz Kırpmak Görmek

Rüyada birine göz kırptığını veyahut birisinin kendine göz kırptığını görmek, üç şekilde tabir edilir: Gizli bir iş, alay etmek, kaza. 

Ayrıca bkz: Çekik Gözlü Olmak, Göz Kapağı, Göz Kapamak

Rüyada bir ihtiyar kadının kendisine göz kırptığını görmek, dünyanın kendisine güleceğine; kendisinin bir ihtiyar kadına göz kırptığını görmek, dünyaya bağlı olduğuna; bir genç kadına göz kırptığını görmek şehvetli olduğuna; bir genç kadının kendisine göz kırptığını görmek, nefsine hakim olamayacağına delalet eder.

Rüyada bir toplulukta herkesin birbirine göz kırptıklarını görmek, halk arasında gizli bir iş döndüğüne; tanınan bir kişiye göz kırpmak, ondan yardım beklemeye; bir tanınmış adamın kendisine göz kırptığını görmek, o kişi yüzünden işlerinin yoluna gireceğine; tanınmamış birine göz kırpmak ve o kişinin kendisine göz kırpması, rüya sahibinin bir adamı veya bir adamın rüya sahibine alaylı bir şekilde baktığına işarettir.

Göz Kırpmak

“Rüyada Göz Kırpmak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda tanımadığım bir kadının kalçasını gördüm kalçası çok güzeldi kadın kalçası açıkken bana doğru baktı ve göz kırptı iki çocuk vardı biri kız diğer çocuğu görmedim iki çocuk olduğu halde sonra uyandım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir