Rüyada Fıskiye Görmek

Rüyada suyu ahenkli bir şekilde çevresine yayan ve çevresinde yeşillik alan bulunan fıskiye görmek, güzel ve varlıklı bir kadına; susuz fıskiye yoksul bir kadına işaret eder. Fıskiyeden üzerine az su sıçraması, ufak tefek üzüntülere; çok su ile ıslanması, ıstırap ve kedere delalet eder.

Ayrıca bkz: Çeşme, Akan Su, Pınar, Şadırvan

Rüyada bir fıskiyenin kırıldığını görmek, umut ettiği bir işin sona yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada fıskiyelerin su fışkırtmadığını eskiyip yıprandığını görmek, bir projenizden istemeyerek de olsa vazgeçeceğinizi gösterir.

Rüyada birçok fıskiyeden aynı anda su fışkırdığını görmek, bir şölen havasında onları izlediğine tanık olmak kendini mutlu edecek bazı durumları kendi emeğiyle elde edeceğine işaret eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada fıskiye görmek, insanın günah işlemekten sakındığı şeye işaret eder. Bazen fıskiye güzel bir kadına işaret eder. Eğer fıskiyede su varsa o kadın zengindir.

Eğer rüyada görülen fıskiyenin etrafında ev ve akarsu varsa, o kadın mal, hizmetçi ve evlat sahibi bir kadındır. Bazen de fıskiye ev sahibinin ev halkından ihtiyaçlarını gidermeye kabiliyetli, olan kimseye işaret eder veya rüya sahibinin torun ve evladına işaret eder. Eğer fıskiyede su yoksa o kadın fakir, tembel, faydasız ve çocuk doğurmaz bir kadındır.

Rüyasında bir evin bahçesinde bulunan fıskiyelerden üzerine ve çiçeklere sular serpildiğini görmek, çocuklarının iyi bir okulda tahsil yaptıklarına ve onlar ile övünebileceğine işarettir. Rüyada fıskiyeden ıslandığını görmek, yaptığı hayırla birçok kimsenin dualarını aldığına delildir.

Rüyada bahçenizde fıskiye görmek, dilediğiniz bir mal varlığına kavuşacağınıza ve sizin de bu elde ettiğiniz maldan çokça nifak edeceğinize işarettir.

Fıskiye

“Rüyada Fıskiye Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda daha önce yaşadığım bir yere gidiyorum ama değişmiş yeşillikli bol fıskiyeli çok güzel bir yer olmuş. Ben gitmek istediğim yeri bulamıyorum, kayboluyorum ama kendimi şaşkın ama mutlu hissediyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir