Rüyada Ev Taşımak Görmek

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek, yolculuk yapmaya delalet eder.

Ayrıca bkz: Evden Kaçmak

Rüyada bir evden diğer eve yıkık dökük eski eşyaları taşıdığını görmek, geçmişte yaşadığınız üzüntülerden bir türlü kurtulamadığınız anlamına gelir. Onlardan ders alıp onları bir yerde bırakıp yolunuza devam etmeniz daha hayırlıdır.

Rüyada bir evden kendinize ait olmayan ama yeni ve güzel eşyalar taşıdığınızı gördüyseniz, yeni bir başlangıç için hazır olduğunuz şeklinde yorumlanır.

Rüyada başka birinin ev taşımasına yardım ettiğinizi gördüyseniz, bir insanın hayatında ciddi bir değişiklik yaşanırken siz de o insanın onun yanında olacaksınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada birinin zaten sizin var olan evinize ev taşıdığını gördüyseniz, hayatınızda rızkınızı paylaşacak biri ile yorumlanır. Bu rüya, bebek bekliyorsanız bir çocuk ya da bir eş ya da belki bir iş arkadaşı şeklinde yorumlanır.

Ev Taşımak

“Rüyada Ev Taşımak Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Yıllar önce oturup taşındığım eve tekrar taşındığımı gördüm rüyamda… Açıklaması nedir?

    1. Rüyanız çok manidar. Hayatınızda önemli değişiklikler yaşayacaksınız. Maddi yönden sizi bekleyen sıkıntılar var. Teşekkürler

  2. Rüyamda duvarları dahil camdan yapılmış bir evim olmuştu. Yorum rica edebilir miyim? Teşekkür.

  3. Ben de rüyamda ev taşıyordum. Ev taşımak yolculuk yapmak arkadaşlar, bunu sakın unutmayın. Songül Hanım, bunu öncelikle senin okumanı istiyorum.

  4. Yabancı bir ülkenin şehrinde ev almak için bir belgeye imza atmak üzereyken evi satan kişiye en son ne zaman deprem oldu diye soruyorum iki gün önce diyor bende vazgeçiyorum. Teşekkürler.

  5. Rüyamda çok katlı bir ev alıyorduk .Tavanı çok yüksekti ve nasıl ısıtırız ,bu taraf daha çok güneş alıyor, bu tarafta mı kalsak, öbür taraf daha mı düzgün, mimarisi ona mı geçsek diye evin içinde plan yapıyorduk.

    1. Merhaba,
      Rüyanızın yorumu bu kış elektrik ve doğalgaz faturalarınız çok düşük gelecek. Ödeme ile ilgili sorun yaşamayacaksınız. Teşekkürler.

  6. Merhaba rüyamda eşimin istemediğim halde evimizi başka Bi eve taşıdığını gördüm çok kızgınım sonra biranda görümcemin evi olduğunu gördüm o taşınmış oluyor ne demektir bu aceba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir