Rüyada Evden Kaçmak Görmek

Ayrıca bkz: Evden Taşınmak, Kaçmak Görmek, Adres Sormak 

Rüyada evden kaçmak, yeni bir başlangıç yapmak için çıkılan yolda hayal edilen şeylere ulaşmak şöyle dursun hiç istenmeyen durumlara düşüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çaresiz kalınacağına ve para ve zaman kaybı yaşanacağına delalet eder. Aynı zamanda anlaşılmayan bir sebepten ötürü bazı sıkıntıların içinde kalınacağına ve üzüntü dolu bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle evden kaçmak, yakın bir kişi ile girilen bir işte başarısızlığa uğramaya, iş hayatında detaylarda boğulmaya, çok fazla düşünmekten ötürü vesvese yapılacağına ve baskı altında kalınacağına yorulur.

Rüyada evden kaçmak ne anlama gelir, deyim yerindeyse kişinin, başını duvarlara vurmasına sebep olacak ve hem kendisini hem etrafındaki insanları yıpratmasına sebep olacak kararlar vereceğine ve ilerleyen zamanlarda bu sebepten ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada evden kaçmak nedir; amiyane tabirle, it sürüsü arasında kalınacağına, bu kişilerin yönlendirmesiyle hayati konularda hatalı kararlar verileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına ve büyük badirelerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorumlanır.

Rüyada evden kaçmak ne demek; sükûnet içindeyken bir anda kopan fırtınanın arasında kalmaya, malvarlığının büyük oranda azalmasına, desteksiz dayanaksız kalmaya, bulunulan mevkiden vazgeçmek zorunda kalmaya ve ne kadar çok uğraşılırsa o kadar derine batılacak bir bataklığa düşmeye rivayet edilir.

Rüyada evden kaçmak tabiri, kendini beğenmiş bir kişi ile yapılacak bir görüşmenin ardından moral olarak çok geriye düşüleceği, yaşanacak can sıkıntısı ve stres yüzünden sorunlarla boğuşulacağı ve zaman ve para kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada evden kaçmak İslami rüya tabirleri, rüyayı gören kişinin,  tuzağa düşeceğine tabir edilir. Bu yüzden rüya sahibi, kendisine gelen teklifleri ve çağrıları iyi değerlendirmelidir.

Evden Kaçmak

“Rüyada Evden Kaçmak Görmek” için bir yorum

  1. Ben kendimi tanımadıgigim bir kizla evden kaçtıgimi gordum ve biz kaçarken bahçenin çamur bastigini gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir