Rüyada Evden Taşınmak Görmek

Rüya tabirleri açısından rüyada taşınmak; güvenliği, huzuru, düşmanlardan korunmayı, rahatı, dertlerden uzaklaşmayı temsil eder. Detaylı anlatımımızı aşağıda bulabilirsiniz. Taşınma ve ev rüyalarına çok dikkat etmek ve onları çok dikkatli yorumlamak gerekir. 

rüyada tahtadan ve kerpiçten bir eve taşınmak, mütevazı hayatınıza şükredip var olan ile güzel ve huzurlu bir hayat yaşayacağınız anlamına gelir.

Rüyada daha kötü bir evden daha iyi bir eve taşındığını görmek malca, mevkice ya da itibarca daha iyi bir konuma geleceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Başka Eve Taşınmak, Göçmek Görmek, Adres Sormak, Evden Kaçmak

Rüyada kendini hiç taşınma olmadan başka bir evde yaşadığını görmek, hayatınızda yepyeni bir sayfa açılacağı anlamına gelir.

Rüyada evi taşımak için temizlik yapmak, yeni gireceğiniz işe veya evliliğe istekli ve hazırlık olduğunuzun göstergesidir.

İslami rüya tabirlerine göre rüyada taşınmak; Kirmani’ye göre; rüyada iyi bir evden kötü bir eve taşınmak, kişinin şükredip malından zekât veya sadaka vereceğine; kötü bir evden iyi bir eve taşınmak bir kişinin kendine hayrının dokunacağına ve mal, mülk veya mevkice durumunun iyileşeceğine işaret eder.

Abdulgani Nablusî’ye göre; rüyada taşınmak görmek, bir yeni bir işe girişileceğine ya da ev halkında veya ev düzeninde bazı köklü değişiklikler yapılacağı şeklinde tabir olunur.

Evden Taşınmak

“Rüyada Evden Taşınmak Görmek” üzerine 28 yorum

  1. Rüyada ev bulmadan evdeki eşyaları toplamak ve ondan sonra ev aramaya başlamak ne anlama gelir?

    1. Alacağınız kararları uygulamadan önce sonuçlarını düşünmeniz, yakınlarınızla istişare etmeniz gerektiği hakkında uyarıdır. Acele kararlar vermeyin.

    2. Halamın oğlu bi olayı anlatmaya başladı, tam hatırlamıyorum hatırladığım kadarını anlatayım. Diyordu normalde kuran harfinde vav Arapça söylenir. Biz Türkçe söylüyoruz ki ruh gelmesin ama yanlışlıkla ben vavi Arapça söyledim, o anda 1 ses geldi ‘ooo’, diye. O bu olayı anlatırken istemsiz ben de vavi Arapça söyledim içimden, sonra ‘ooo’ diye 1 ses geldi mutfaktan ve mutfak buz gbi soğuk oldu. O ses geldikten sonra ben uyuştum sanki içimden bir şey çıkar gibi irkiliyordum. Sonra da donmuş gbi hareket edemiyordum, sonra uyandım. İlk defa böyle bir rüya gördüm.

  2. Rüyamda yeni bir eve taşınıp evin içinde, kafası kesilmeden karnına kadar yüzülmüş, kurbanlık ve bir cesedin elini görmek. Ve tekrar eski eve taşınıp yeni eve taşınmak.

  3. Çok güzel bir eve taşınmadan o evde aileni ve eski evdeki eşyalarını görmek ve o evde mevlit yapıldığını görmek, ne demek acaba?

  4. Ben evli değilim ama nişanlımla aynı evde yaşıyorum ve ailemin haberi yok. Ama rüyamda bir erkek çocuğumun olduğunu ve yeni büyük bir eve taşındığımızı gördüm. Annem de bize gelmişti. Ailemin de durumumuzdan haberi vardı. Hiç kimseden gizli saklımız yoktu. Herkes her şeyi biliyordu ve çok rahattım. Bunun anlamı ne? Yorumlarsanız sevinirim.

  5. Rüyamda haberim olmadan eşim başka bir ev kiralamış. Toplanıyoruz, eşyaların yarısını taşıyoruz. Taşındığımız evin perdeleri var. Güzel ve büyük bir ev ama banyosu çok kötü görünüyor, inşaat halinde. Eşime kızıyorum ve eski oturduğum eve geri dönüyorum. Bunların anlamı nedir? Bana yazarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda doğup büyüdüğüm ve halen de yaşamakta olduğum evimizden taşınıyorduk. Annem başka bir eve gitmemizi istiyor fakat ben evimi çok sevdiğim için çok ağlıyor, bir daha burada oturamayacağım diye çok üzülüyorum. Anneme kızıyordum.

  7. Kardeşler evden taşındığımı gördüm. Tuhaftı çünkü ailem yanımdaydı ve çok mutluydum. Yanımda eski kız arkadaşım vardı sanki evlenmişiz gibi tuhaf bir dalga yani. Bir fikri olan var mı acaba?

  8. Rüyamda başka bir eve ama yurt dışındaki bir eve taşınma durumumuz vardı. Ben çok üzgündüm ve ağlaya ağlaya evin eşyalarını toparlamaya çalışıyordum.

  9. Annem rüyasında eşimin evi bir anda yükleyip, ev tuttuğunu söylediğini, kiralanan eve eşyalarla birlikte vardığımızda ise evin dolu olduğunu ve çok kalabalık insanlarla dolu olduğunu ve “Burada biz oturuyoruz” dediğini görmüştür. Bu ne anlama gelir? Yardımlarınızı rica ederim.

  10. Hayır olsun. Rüyamda bilmediğim bir evde oturuyormuşum. Oranın kapısını açıp dışarı çıkıyorum, karşı daireye geçiyorum. Orayı da bırakıp gitmişler ve eşime “Burası bize kaldı” diyorum. Evin içi pekiyi değil fakat evin içinden oda kapısı gibi bir kapı açıyorum. Bir bakıyoruz ki eşimle sahil, kumlu, hafif taşlı, deniz sanki sahil bizim eve özel, şaşırıyorum “Ne güzel” diyorum. Denize giren çıkan insanlar da var.

  11. Rüyamda oturduğum en alt kattan en üst kata taşınmışım ama pişmanmışım oraya taşındığıma alttaki evim daha güzelmiş.

  12. Ben rüyamda evi topladığımızı görüyordum ama rüyamda bile inanamıyordum taşınacağımıza.

  13. Ben yıllardır kocamın ailesiyle yaşayan biriyim. Ayrılmak istiyorum lakin buna izin vermiyorlar. Çok istediğimden midir nedir, rüyamda komşumun evine taşınırken gördüm. Ama evin durumu pekiyi değildi. Lütfen rüyama dini bir yorum arz ederseniz sevinirim. Allah razı olsun.

  14. Ben yeni bir eve akrabalarım ile taşınıyordum. Ve ağlıyordum şuan yaşadığımız evden ayrılmak istemiyordum.

  15. Ben yeni eve taşındım bir ay kadar oldu rüyamda yine yeni bir eve taşınıyordum anlamı nedir?

  16. Rüyamda ailemle birlikte karanlık bir eve taşındığımı gördüm.Ev çok karanlık ve boğucuydu çok etkilendim.Yorumluya bilir misiniz?

  17. Rüyamda bitişik dairemde oturanlar taşınmış bizde onun dairesine taşınıyoruz orası bizim daireye göre biraz daha fazla aydınlık ev sahibimle konuşuyorum bu daireye ben geçeceğim diye oda sen bilirsin nereye istersen oraya geç sana serbest diyor // NOT APARTMAN TEK KİŞİYE AİT

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir