Rüyada Entari Görmek

Ayrıca bakınız; Gömlek, Elbise

Rüyada entari giydiğini gören adam eğer entarisi temiz ve ütülü ise güzel bir işe imza atacak demektir. Eğer bu entariyi hanımı ona hazırlayıp verdiyse veya hanımının hazırladığını biliyorsa hanımı ile arasında iletişim ve alakası düzelerek gelişecek demektir.

Rüyada entarisi temiz olduğu halde üstüne leke bulaştığını gören kişi bir iş yapmaya çalışırken eline yüzüne bulaştıracak bir noktada hasara uğrayacak demektir.

Rüyada entariyi üstünden çıkarıp yine ertesi gün giyinmek üzere bir yere astığını görmek bu rüyanın yorumu, kişi işinin sürekliliği için doğru yol ve yöntemleri bulacak bu yöntemler ile kazancının sürekliliğini sağlayacaktır.

Rüyada entarileri yıkanmış bir şekilde askıda temiz gören kişi büyük bir aile toplanması için hazırlanacak onların yerlerini ve rızıklarını şimdiden hazırlamak için kollarını sıvayacak şeklinde rüya yorumu yapılır.

Rüyada entarisi beyaz olan kişi güzellik ve esenlik içinde bir yola çıkacak ve yoldan sağ salim eve dönecek şeklinde yorumlanır. Rüyada kendine ait olmayan entarileri üstünde gören kişi başka bir insanın nimetlendiği işten bir nimet elde eder ve maddi açıdan biraz ferahlama yaşar.

Entari

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir