Rüyada Dolma Kalem Görmek

Bakınız; Divit

Rüyada dolma kalem görmek; iş yaşantınızda çok başarılı işlere imza atacağınıza, başarı grafiğinizin yükseleceğine, saygın bir iş insanı olacağınıza işaret eder. Şöhretinizin ve ününüzün artacağı unvanlara sahip olacağınıza ve yüksek mevkilere geleceğinize delalet eder. 

Rüyada dolma kalem görmenin başka bir tabiri ise evliliktir. Yakın zamanda nikâh masasına oturacağınıza, hayırlı bir kısmet bulup evlilik kararı alacağınıza alamet eder. Rüyada dolma kalem gördüyseniz, bu eğitim hayatınızda da çok başarılı bir dönem yaşayacağınız anlamını taşır. 

Rüyada Dolma Kalem Aldığını Görmek 

Rüyada dolma kalem aldığını görmek; büyük yatırımlarda bulunup yüksek kazançlar sağlayacağınıza, iş girişimlerinin başarı ile sonuçlanacağına, ansızın karşınıza çıkan bir fırsatı iyi değerlendireceğinize işaret eder. Bu rüya akademik alanda kendini ispatlamış, genel kültür seviyesi yüksek bir insan olacağınızı gösterir. 

Rüyada Yeni Dolma Kalem Görmek 

Rüyada yeni dolma kalem görmek, geçmişi silip yeni başlangıç yapacağınıza ve sıfırdan başlayıp hayatınıza beyaz bir sayfa açacağınıza alamet eder. Rüyada yeni dolma kalem görmek, yeni başlangıçlar, yeni umutlar ve geleceğin parlak olması şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Dolma Kalem Kırdığını Görmek 

Rüyada dolma kalem kırdığını görmek, maddi kayıp olarak tabir edilir. İş hayatınızda büyük ölçüde maddi hasarlar alacağınıza, yatırım yaptığınız bir işin beklediğiniz gibi sonuçlanmayacağına işaret eder. Rüyada dolma kalem kırdığını görmek, kişinin üzücü olaylar yaşamasına sebep olan hadislerin meydana geleceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Dolma Kalem ile Yazı Yazmak 

Rüyada dolma kalem ile yazı yazmak, daha önceden bir başkasından sakladığınız gerçeğin açığa çıkacağını gösterir. Bir dostunuza söylemiş olduğunuz yalanın dostunuz tarafından kötü bir tesadüfle öğrenileceğine ve bu yüzden aranızın bozulacağına alamet eder. 

Rüyada Birine Dolma Kalem Hediye Ettiğini Görmek 

Rüyada birine dolma kalem hediye ettiğini görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Şansınızın açılacağını, yüzünüzün güleceğini, darlık ve sıkıntı çekmeyeceğinizi ifade eder. Moralinizin her anlamda yüksek olacağına ve etrafa neşe saçacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Dolma Kalem ile İmza Attığını Görmek 

Rüyada dolma kalem ile imza attığını görmek, önemli resmi bir işte çalışmaya başlayacağınıza işaret eder. Masa başı bir iş bulup geleceğinizi garanti altına alacağınıza, çok çalışıp kazandığınız sınav sonucunda bir devlet kurumunda işe başlayacağınıza ve önemli bir pozisyonda üst düzey bir amir olacağınıza delalet eder. Bu rüya genel olarak makam ve mevkide yükselmek, başarılı olmak şeklinde tabir edilmiştir.

Rüyada dolma kalem ile imza attığını görmek, ünlü bir rüya tabircisine göre izdivaç olarak tabir edilmiştir. İffetli bir eşle tanışıp aile büyüklerinin de onay vermesiyle evleneceğinize ve mutlu olacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Birine Dolma Kalem Verdiğini Görmek 

Rüyada birine dolma kalem verdiğini görmek; işlerinizi büyüteceğinize, bankada birikmiş paranızla eski dükkânından taşınıp daha geniş bir yer kiralayacağınıza ve çok samimi olduğunuz ve yıllardan beri tanıdığınız bir dostunuzla ortaklı bir yer açacağınıza işaret eder. 

Rüyada Mavi Tükenmez Kalem Görmek 

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek, sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilmediğiniz ve aileniz de bu tutumunuzdan dolayı size tepki göstereceğini ifade eder. Plansız ve düşünmeden attığınız adımların başarısızlıkla sonuçlanacağına, iş hayatına kısa süreli bir stres yaşayacağınıza; ancak kısa sürede durumu toparlayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kırmızı Tükenmez Kalem Görmek 

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek, fark ettiğiniz bir hatasından dolayı bir arkadaşınızı yapıcı bir dille uyaracağınıza ancak bu kişinin sizi dinlemeyeceğine rivayet eder. Çevrenizdeki kişilere haddinden fazla tolerans göstereceğinizi, insanların iyi niyetinizi suistimal etmeye çalıştıklarını ve bu durumların canınızı sıkacağını ifade eder.

Dolma Kalem

“Rüyada Dolma Kalem Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda bir yerde gördüğüm üç kalemi alıp çantama atıyorum, bir nevi el koyuyorum. Sonra etrafımda bir kişi görüyorum, tanıdıktı ama uyandığımda kim olduğunu hatırlamıyordum. Aldığım kalemlerden biri dolmakalemdi, rüyamdaki kişi benden kalem istiyor, aldığım kalemlerden birini uzatıyorum. Hayır, diyor ve kalem vermek için çantayı açtığım sırada gördüğü dolmakalemi ısrarla istiyor. "Onu veremem, o dolmakalem çok değerli, güzeli ve pahalı, sana neden vereyim" diyerek reddediyorum. Sizce nedir bu rüyanın yorumu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir