Rüyada Dolma Görmek

Ayrıca bkz: Midye, Bumbar

Rüyada yaprak sarması ve her çeşit dolma görmek sürekli rızka, hayatı katlanılır kılan meşru yol ve yöntemlere, monotonluktan kurtulmaya ve rızka delalete eder.

Rüyada dolma görmek hazır ve hemen gelecek kısmettir.

Dolma

“Rüyada Dolma Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Ben bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim. Geceydi gökyüzünden, yıldızlardan bir ışık indi yere, yanımıza ve arkadaşlarım da ben de dilek diledik. Ben bağırıyordum yanımdakilere “Dilek dileyin” diye ve sonra uçtu, gitti gökyüzüne tekrar.

  2. Çok yüksek bir yerde yaprak dolması sarıyordum, uçta. Düşeceğim diye korkuyorum. Alt katta tencereyi almaya çalışıyorum. Hepsini alıp, tırmanıp, diğerlerini yapmaya çalışıyorum sonra çıkıyorum. Tencereyi alıyorum, annemin yanına gidiyorum. Diğer sardığım sarmalar çok olmuş. Anneme tencereyi veriyorum ama verirken o yüksekten nasıl ineceğim diye düşünüyorum ve iniyorum. O anlar heyecan yaşıyorum ve korku çok. Yorumlarsanız sevineceğim. Yakında sınavım var. Ne ile ilgili anlamadım, özel hayatımla mı, işle mi, dersle mi? Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda yaprak sarması yiyordum içinden kıl çıktı. 2 tane yedim 2 sinde de kıl çıkmıştı.

  4. Rüyamda bir yazlık yer gibi bir yerde, bulanık bir deniz kenarındaydım ve kalabalık bir yerde yemek için kuyruğa girmiştim. Kıymalı dolma biber ve yanında yoğurt vardı tabaklarda. Kuyruk bana gelince yemek vardı ama tabak bitmişti, oradakiler tabağın orada olduğunu söylüyor ama ben bulamıyordum. Sonra onlarda tabağın bitmiş olduğunu fark ederken uyandım.

  5. Arkadaşımın eşi kapıdan bana yeşil dolma biberle yapılmış dolma veriyor. Fakat alıp almadığımı hatırlamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir