Rüyada Dışkı Görmek

Ayrıca bkz: Hayvan Dışkısı, Kaka Görmek, Eşelemek, Ahır Görmek

Genel anlamda iyiliğe yorulan bir rüyadır. Rüyada dışkı görmek, rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde olacağına, zenginlik ve varlık dolu bir hayat süreceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyasında dışkı gören kişi, elde edeceği kazancı haksız yollar aracılığıyla elde edecektir. 

Rüyada dışkı görmek ne demek: Rüyayı gören kişi sağlık problemleri ile uğraşıyor ise kısa zamanda iyileşeceğine, sağlıklı ise de geri kalan yaşantısında sıhhatli bir hayat süreceğine işarettir. 

Rüyada Dışkı Görmek ve Temizlemek

Rüyada dışkı görmek ve temizlemek, rüyayı gören kişinin kendisi için iyi şeylere vesile olacak işlerde yer alacağının göstergesidir. Kişi bekâr ise evlilikle ilgili bir gelişme yaşanacağına yorumlanır. İş bakımından yorumlandığında ise işle ilgili bir haber alınması söz konusu olup, yeni bir adım atılacağına delalet eder. 

Rüyada dışkıyı temizlediğini gören kişi, hayatında yeni bir adım atıp, o adımla beraber başarıya ulaşacaktır. Zenginlik ve mevki sahibi olmaya da işaret eden bu rüya, aksayan işlerin düzeleceğinin de habercisidir. 

Rüyada İnsan Dışkısı Temizlemek

Rüyada insan dışkısı temizlemek rüyayı gören kişinin yaptığı yanlışlardan kısa bir sürede kurtulacağına ve hayatında olumlu gelişmeler olacağına yorumlanır. 

Rüyada Dışkı Yaptığını Görmek 

Rüyada dışkı yaptığını görmek yerine getirilmesi gereken sorumlulukların veya işlerin kişi üzerindeki rahatsız ediciliği sonucunda görülen bir rüyadır. Rüyada dışkı yaptığını gören kişi, yapması gereken ancak henüz yapmadığı işleri sonuca kavuşturmak için bir adım atacaktır.

Rüyada Dışkı Yemek

Rüyada dışkı yemek, rüya sahibinin bol rızıklı bir döneme adım atacağının göstergesidir. Mal ve maddi varlığa yenilerinin ekleneceğine delalet eder. 

Rüyada Dışkı Bulaşması

Rüyada dışkı bulaşması işinde başarılı insanların, iş hayatını zedeleyecek bir durum yaşamasına, bir suç ile yargılanmasına işaret eder. 

Rüyada dışkı bulaşması ne anlama gelir, rüya sahibinin yaptığı hatalardan ötürü bir ceza çekeceğine yorumlanır. Genel olarak iyi bir yorumu olmayan rüya, amaçsız geçirilen zaman anlamına gelmektedir.

Rüyada görülen dışkının ele, kola veya giysiye bulaşması, rüyayı gören kişinin kendisine bir getirisi olmayacak bir iş peşinde koştuğuna yorumlanır. Kişi, bu iş peşinde uzun bir süre koşsa da hayırlı bir iş olmadığına işaret eder.

Rüyada kendi dışkısını ellemek, hayatın odak yerine kendini koymuş ve bu nedenle toplum içinde bir yere sahip olamayan kişilere yorulur. 

Rüyada Bebek Dışkısı Temizlemek

Rüyada bebek dışkısı temizlemek, genel olarak maddi anlamda kayıplara delalet eder. İş hayatında yaşanılacak kötü olaylar sonrasında mal veya para kaybı yaşanacağına, başarısızlığa işaret eder. Kişinin iş hayatında yaşayacağı sıkıntıların parasal anlamda zorluk yaşatacağının habercisidir.

Rüyada İnsan Dışkısı Yediğini Görmek

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek, hayra alamet değildir. Rüyayı gören kişinin, içinde hayır olmayan işlere bulaşacağı ve hırs ile hareket edip, yanlış yola sürükleneceğine yorumlanır. 

Rüyada İnsan Dışkısının Üstüne Oturmak

Rüyada insan dışkısının üstüne oturmak, çıkmaz sokağı andıran bir yola sürüklenmek ve o yolda yakın sanılan kişilerden darbe görmeye delalet eder. Rüyayı gören kişinin çıkış yolunu bulmak için maddi varlığını kullanacağı ancak çözüm bulamayacağına işaret eder. Kişinin kendini bu nedenle kötü hissedeceğine ve hüzünlü bir süreç geçireceğine yorumlanır. 

Rüyada Hayvan Dışkısı Temizlemek

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek maddi zarara yorumlanır. Rüyayı gören kişinin maddi anlamda büyük hezeyana uğrayacağı ve mal kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek ne anlama gelir, rüya sahibinin zor zamanlar geçireceğine ancak emekleri sayesinde bu durumu atlatacağına yorumlanır. Ruhsal anlamda sıkıntılar yaşansa da kişi kendi çabası sayesinde bu durumdan kurtulacaktır. 

Rüyada Tuvalette Dışkı Görmek

Rüyada tuvalette dışkı görmek rüyayı gören kişi için hayırlara vesile olur. Rüyada tuvalette dışkı görmek tabiri, tez sürede berekete, zenginleşmeye, malda bolluğa işaret eder. Kişinin arzuladığı rahatlığa kısa sürede kavuşacağının göstergesidir.

Dışkı

“Rüyada Dışkı Görmek” üzerine 21 yorum

  1. Eşim rüyasında rahmetli annemin elinde insan dışkısı ile dolaştığını görüyor. Bu ne anlama geliyor?

  2. Rüyamda özür diliyorum. Altıma kaçırdığımı ve her tarafımın pislendiğini onu temizlemek için sürekli bir yerler aradığımı ama tamamen kendi üzerimde kuruduğunu bir şey yapamadığımı gördüm. Yine aynı rüyada börek türü şeyler de yediğimi hatırlıyorum.

  3. Sürekli rüyamda mekan fark etmeden altıma yapıyorum tuvalete ya da bir kuytuya yetişemiyorum ve fark edilecek diye utanıyorum.

  4. Rüyamda klozet içi temiz su ile dolu ama içinde bir parça pislik var. Sözde tıkanmış tuvalet ama sonra nasıl ettimse birden su boşaldı, temizlendi içi.

  5. Oğlumla büyük bir evin bahçesine gizlice girmişiz. Eşarbımı çıkarmışım, saklanıyoruz. Ama bahçe öyle kalabalık ki hane sahibini tanıyorum. Görünmemek için uğraşıyoruz. Oğlumun tuvaleti geliyor. Kenara büyük tuvaletini yapıyor, orayı süpürüp temizliyorum. Ufak çocuklar bizi görecek diye korkuyoruz. Müştemilatın olduğu yerden kaçıyoruz. Sonra ev sahibinin gülleri budadığını görüyoruz. Eşarbımı ilk çıkardığım yerden alamıyorum. Öylece kaçıyoruz.

  6. Rüyamda sürekli ama sürekli yüksek bir yerlerden deniz görüyorum, rengi açık mavi, ışıl ışıl parlayan deniz. Acaba bir anlamı var mıdır?

  7. Günlerden cumaymış. Benim üzerimde açık sarı bir gömlek var. O gömlek rüyama göre, 1994’te almışım ve bu gömleği annem ve babam görüyorlar, üzerimde. Annem üzerimdeki gömleğim kol kısmından tutarak yırtmaya başlıyor, daha doğrusu gömlek çürümüş, yırtılıyor. Ve cuma olduğu için ben koşarak oradan eve gidiyorum. Gittiğim yolda rampa aşağı bir yolmuş. Giderken de üzerimde o yırtılan gömleğin altında bordo renkte bir kazak olduğunu fark ediyorum. Yani eve koşmamın sebebi üzerimi değiştirip, cuma namazına yetişmek, gitmek istiyorum. Ve geri döndüğümde bir masada kayın biraderimle bir arkadaşın masada oturduğunu görüyorum. O masada da güya daha önceden ben oturuyormuşum 3.bir sandalyede o benim sandalyemde de kayınbiraderimin bacanağı oturuyor, olarak görüyorum. Daha sonra abdest almak için bir yere giriyorum. Orada da mahallemizin imamı abdest almış, çıkıyor ama aldığı yer bir tuvalet. Dışkı, pislik varken giriyorum, tuvalete. Tuvalet aldır ayaz ve pislik dolu. O arada rahmetlik babam geliyor, abdest almak için. Yanında da rahmetlik olan kardeşim ya da hayatta olan oğlum oluyormuş. Beraber güya, onlarda tuvalet ihtiyaçlarını görüp, abdest almak istiyorlarmış ama kardeşimin de oğlumun da küçük halleri yani 6-7 yaşlarındalarmış gibi. Ben yarı açık yarı kapalı olan tuvalette tuvalet ihtiyacımı giderirken, oturmuş bir vaziyette benim dışkım abdestlenirken üzerime bulaşıyor. Sidiğim de rahmetlik babamın üzerine çırpıyor. Babam da diyor ki; “Bak şunun yaptığına yahu.” Tam cuma vakti o arada babamlar falan kayıp mahalle imamı abdest alıyor, o tuvalette. Ama ben aklımdan geçen bu imamın burada abdest aldığına hiç gönlüm el vermiyor. İçimden geçen imama, bak burada aldığın abdestle namaz kılınmaz demek istiyorum. Ve ben de abdest almak istiyorum ama tuvalet olduğu için hiç gönlüm el vermiyor, Orada abdest almaya. Gerisi daha karışık fazla da hatırlamıyorum. Bunun cevaplarsanız memnun olurum. Ha not: ben rüyamda bir kaç sefer daha önceleri de kendi dışkımın üzerime bulaştığını da gördüm. Ne olur bunları yanıtlayın. Saygılar.

  8. Rüyamda bol miktarda beyaz büyük bir yerde kuru insan dışkısı gördüm. Ve bunları berrak, temiz bir suyla akıtmaya çalıştım. Suyla beraber sağa sola yüzüyorlardı.

  9. Ben ibrik almış lavaboya gidecektim. Sonra bir yere gittim ve orda gördüğüm wc çok pisti. Her tarafta insan dışkısı vardı. Sanki duvarlardan fışkıracak gibi her taraf dışkıydı. Bunun tabiri nedir? Şimdiden teşekkürler.

  10. Çok özür dilerim. Evimde, iş yerimde tuvaletten bok taştığını görmek ne anlama gelir? Teşekkürler.

    1. Rüyamda büyük abdestimi yapıp çok rahatladığımı gördüm fazla oluşuna da hayretle baktım. Lütfen yorumlar mısınız?

      1. sayın zeliş; bu yıl içerisinde öyle bir ***acaksın ki; dağ taş bırakmyacaksın öyle bir rahatlayacaksın ki oh diyeceksin rüyanın tabiri budur: ***mak. ölesiye sıçmak.

  11. Yukarıdaki yorumunuzu okudum, teşekkürler tam isabet. Ayrıldığım eşimle cinsel ilişkide bulunmak isterken, tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Tuvalet taşına bulaşmış çeşitli renklerde insan dışkısı gördüm. Uyandığımda hayra yorup, birtakım paraların geleceği konusunda kendi kendime yorum yaptım. Sabah iş yerime gittiğimde kasada hiç para yoktu ama öğleye doğru dört ayrı yerden paralarımız geldi. İnşallah rüya yorumlarınıza benim de bir katkım olur. Ben rüyalarımı kimseye kolay kolay anlatmam acaba doğru mu yapıyorum?

  12. Rüyamda sevgilim ve ben oturmuş dışarıda dışkı yapıyorduk. Yalnız ben ondan daha fazla yapıyordum. Çok tuhaf bir rüya. Acaba neye yormalıyım?

  13. Bu rüyayı gördüğüm gün sabahı, işyerinde müdürle ve iş arkadaşlarım ile tartıştım. Buna yorabilirsiniz?

  14. Rüyamda dışkımı yapıyorum. Yuvarlak bir taş üstünde top şeklinde oluşuyor alıp saklamaya çalışıyorum.

  15. Eşim rüyasında beni yatarken çıplak görmüş ve altıma dışkımı yapmışım üzerim hep batmış tabirini yaparsanız çok sevinirim.

  16. Rüyamda karışık inşaat halinde ve henüz çatısı yapılmamış bir evin etrafından dolaşıp ve nihayet duvarın üzerine çıkıyorum, oradan aşağıya bakıyorum ki birikmiş suda eşim ve baba gibi sevdiğim yaşlı, eski komşum suyun içine atlayıp uzanıyorlar. Ama su ancak kalçaları hizasında olmasına rağmen ikisi de kalkmadan uyur gibi uzanıyorlar. Su temiz ama hava karanlık ben yalnızım, bakıyorum ki çaba harcamıyorlar koşa koşa gidip eşimi kurtarıyorum, ama Recep amcayı sudan çıkarmama rağmen uzun süre uğraştıktan sonra kurtarıp kurtulamadığımı hatırlamıyorum.

  17. Üzerimde Atlet Fanila gibi bir şey var. At veya köpek gibi bir yaratık, göğüsüme yani Atletime-Fanilama dışkı yapıyor. Bir yerlerde temizliyorum yıkıyorum…
    Tam olarak yaratık, tanımlayamıyorum.
    Tam olarak, iyi temizlediğimi göremiyor ve hatırlamıyorum…
    O yüzden açıklamalarda aradığım cevabı bulamıyorum…

  18. Rüyamda tuvaleti temizlemek için açtığım su kovaya doldu ve kovadan bolca taştı. Suyun tuvaleti temizlediğini düşünürken kötü koku aldım. Tuvalet deliğine baktığımda ise dışkıların yüzeye çıktığını ancak suyun altında kaldığını gördüm. Bu ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir