Rüyada Derisini Yüzmek Görmek

Ayrıca bkz: Deri Yüzmek, Derici, İnsan Derisi

Rüyada bir kimsenin derisini yüzdüğünü gören, onun malına sahip çıkar. Birisinin kendisini yüzdüğünü görenin, malını yüzen kimse elinden alır. Yüzülmek iki şekilde yorumlanır: Mazlum ve mücrim. 

Rüyada birisinin yüzülmüş olduğunu görmek, malının gitmesine delalet eder. Sağ elinin derisini yüzmek, kardeşinin malını elinden almaya; sol elinin derisini yüzmek, kız kardeşinin malını gasbetmeye işarettir.

Rüyada ayaklarının derisini yüzmek akrabasının malına göz koymaya; karısının derisini yüzmek, karısının malını yemeğe delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada bacaklarının derisini yüzdüğünü gören kimseye bir hayır isabet eder veya o kimse bir kadınla evlenir. O kadın da kendi malını o kimseye bağışlar. Eğer o kadın o kimsenin kabilesinden olursa, birbirleri ile olan akrabalık bağları daha da yakınlaşır. 

Bazı tabirciler, rüyada kendi derisini yüzdüğünü veya yüzüldüğünü gören kimsenin, malından ayrılacağına ve malının dinden çıkacağına işarettir, dediler. Eğer bu rüyayı gören hasta ise, onun ölümüne ve dünyadan ayrılacağına işarettir.

Derisini Yüzmek

“Rüyada Derisini Yüzmek Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda erkek kardeşimin yüzünde kabaran deriyi elle çekerek çıkardığımı gördüm. Yorumlarsanız memnun olurum.

  2. Rüyamda bir dönme (lise çağında) 4 tane çocuğun derisini yüzmüştü. Bu ne anlama geliyor. Kendimin ona “Sen ne yaptın?” dediğini hatırlıyorum. Ama rüya da ağlama dehşet falan yok, her şey normal. Teşekkür ederim.

  3. Hayırdır inşallah. Oğlum hasta. Onu rüyamda, vücudu yanmış ama siyah değil. Doktor sargı bezi ve pamuk koyarak ağda yapar gibi ayak ve bacaklarının yanık derilerini almış. Yerine, pembe renkte deri vardı. Karnı ve üst vücudu daha pamuk ve sargı bezliydi. Onu da almak üzereyken, oğluma soruyorum “Acıyor mu?” diye. “Hayır anne” diyor. Doktor da taptaze derileri çıkacak, vücudu yenilenecek” diyor. Seviniyorum. Ne olur en kısa zamanda yorum bekliyorum.

  4. Eşim rüyasında seneler önce rahmetli olan babasının hayatta olan annesinin vücudunun bir tarafının derisini yüzdüğünü, amacının annesini kurban etmek istediği ve daha sonra bilenmiş bıçağı alıp annesinin başını kesmek için geri çevirdiğini ve o arada ağlayarak uyandığını söyledi. Öyle etkilenmişti ki, bana anlatırken hala ağlıyordu. Şimdiden teşekkürler.

  5. Derimi yüzdüler hiç kan yoktu yeni deri nakil ettiler hiç böyle bir rüya duymadım ve görmedim hala şoktayım.

    1. Derimi yüzdüler hiç kan yoktu. Yeni deri nakil ettiler. Hiç böyle bir rüya duymadım ve görmedim hala şoktayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir