Rüyada Derici Görmek

Ayrıca bkz: Deri Görmek, Deri Yüzmek, Deri Kalkan, Debbağ, Tabakhane

Rüyada derici görmek rüya tabiri olumsuz olarak algılanan bir rüyadır. Hayırlı olmayan ya da kısmet kapanıklığına yol açabilecek şekilde bir rüyayı barındırmaktadır. Rüyayı gören kişi için olumsuz durumlara neden olabilecek birtakım durumların yaşanacağının habercisi olmakla birlikte, aynı zamanda rüya sahibinin iç sıkıntısının da meydana gelmesine işaret olarak gösterilebilir.

Rüyada derici görmek ne demek: Oldukça farklı ve geniş anlamlar ile mana bulmaktadır. Bu nedenle rüyanın bütünlüğü de rüya tabiri yorumlanmasında büyük önem taşımaktadır. Dericinin cinsiyeti, ne şekilde rüyaya girdiği vb. durumlar rüyanın manasını değiştirebilmektedir. 

Genel anlamı ile rüyada derici görmek tabiri, olumsuzluğu çağrıştırır ve rüya sahibinin işlerinin bozulacağına, arkasından konuşan kimselerin olduğuna ya da iş hayatında ayağını kaydırmaya çalışacak olan kişilerin varlığına işaret etmektedir. 

Aynı zamanda rüyada derici görmek mal ve miras taksimine yahut bu işlerde insanlara yardım eden kimseye delalet eder. 

Derici Tanıdığını Görmek 

Rüyada derici tanıdığını görmek, rüya sahibinin yakın zaman içerisinde hayatındaki beklediği gelişmelerin olumsuzluk ile sonuçlanacağına işaret eder. Bu gelişmeler için rüya sahibinin çok yakın çevresinden bir kişi ya da yakın akrabalarından bir kişinin iş hayatında yaşanılan olumlu beklentilere engel olacağını işaret etmektedir. 

Derici Dükkanı Görmek

Rüyada derici dükkanı görmek, kişinin iş hayatında yaşayacağı birtakım aksaklıklar nedeni ile başının derde girmesine yol açacağını göstermektedir. 

Rüyada derici dükkanına yalnız giren bir kişinin yaşanılan talihsizlik ve aksiliklere kendisinin sebep olacağını bilmesi gerekir. Derici dükkanına girerken yanında bulunan kişiyi tanıyor ise, yakın çevresinden biri ile tartışma yaşayacağına delalettir. Tanımadığı bir kişi ile dükkana giriyor ya da dükkanın içerisinde bulunduğunu görüyor ise, uzak çevresinden iş hayatında başını derde sokacak birtakım kişileri işaret etmektedir.

Dericilik Yapan Arkadaşlarını Görmek

Rüyada dericilik yapan arkadaşlarını görmek kişinin en sevdikleri ile sınanacağına işaret eder. Bu rüya aslında rüya sahibine bir uyarı niteliğindedir. Rüya sahibinin Allah sevgisinin önüne hayatında en çok sevdiği kimsenin geçmiş olmasını işaret eder. Dolayısı ile bu kişi ile olumsuz açıdan sınanacağını ortaya çıkarır. Bu şekilde bir rüya gören kişinin ise dikkatli olması gerekmektedir.

Dericilik Yapan Birini Görmek

Rüyada dericilik yapan birini görmek, rüya tabirleri içerisinde hayırsız olarak bilinir. Borç, kavga, kıskançlık ve dedikoduyu çağrıştıran bir meslek olarak dericilik kavramını hem İslami şartlarda hem de İslami tabirlerde görebilmek mümkündür.

Derici ile Konuşmak Görmek 

Rüyada derici ile konuşmak, kişinin bir borç batağına girmesine ve bu borç batağından kurtulmak için de en yakın gördüğü kişilerden borç isteyebileceğine işaret etmektedir.

Derici Kadın Görmek

Rüyada derici kadın görmek, rüya sahibi kadın ise olumsuz; rüya sahibi erkek ise, bu rüya olumlu sonuçlanmaktadır. Rüyada derici kadın görmek, erkek rüya sahibi için hayırlı bir kısmete, sevgili ya da eşe yorumlanmaktadır. 

Rüyada derici kadın görmek tabiri, kadın rüya sahibi için dedikodu ve kıskançlık olarak yorumlanmaktadır.

Dericiden Kaçmak Görmek 

Rüyada dericiden kaçmak, rüya sahibinin başına gelebilecek borç, maddi sıkıntı gibi durumlardan sıyrılması anlamına gelmektedir. Maddi açıdan büyük zorluğa düşen rüya sahibi, borç almaktan ya da birisinden para talep etmekten son anda kurtulacaktır.

Rüyada Dericiyi Öldürmek 

Rüyada dericiyi öldürmek, kişinin gerçek hayatında bulunduğu mevcut borçlarından kısa süre içerisinde kurtulmasını sağlamasına işaret etmektedir. Rüyada derici görmek olumsuz iken, dericiyi öldürmek kişinin hayatındaki olumsuzlukları ortadan kaldırması olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Derici Görmek İslami Tabiri

Rüyada derici görmek İslami tabiri hayırlı ve hayırsız şekilde iki türlü olarak karşımıza çıkmaktadır. Dericinin görülmesi ve dericiyle konuşmak olumsuz ve hayırsız bir rüyadır. Ancak dericinin kadın olması ya da dericinin öldürülmesi, kaybolması, dericiden kaçmak, dükkanını görüp içeri girmemek de olumlu ve hayırlı olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Derici Görmek Diyanet

Rüyada derici görmek Diyanet: Diyanetin yorumuna uygun olarak haram kazanç ya da hayırsız bir evlat ile tasvir edilmektedir. Deri işi ile ilgilenen bir kimsenin kişinin rüyasına girmesi, o kişinin hanesinde ya da kendisinde haram olarak geçimin, sağlamaya çalışan bir kişinin varlığını işaret etmektedir. Bunun yanında kişinin çalışan evlatları var ise, haram kazanç ile uğraştığını ve bu işten arınması gerektiğini müjdeleyen bir rüya olarak tabir edilmektedir.

Derici

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir