Rüyada Çam Görmek

Ayrıca bkz: Çam Fıstığı, Ağaç Çeşitleri

Rüyada ormanda çam ağaçları görmek, kendisinden her mevsim istifade edilen sanat ve gelire, faydalı ilme ve şartlar ne olursa olsun kulluğa devam eden insana işarettir.

Rüyada yerleşim alanında, bağ ve bahçede görülen çam ağacı, cimri ve zararsız komşuya; çam kozalağı, kolay elde edilen rızka işarettir.

Rüyada çam fıstığı görmek ender bulunan ve kıymetli sanatçı yahut sanat eserine, değerli alim ve takva insana delalet eder.

Rüyada çam ağacı görülmesi; isteklerinin gerçekleşeceği iyi bir döneme girdiğine, sağlık problemi varsa kısa zamanda çözüleceğine ve iyileşeceğine işarettir .

Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi, muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sağlık sorunları sona erecek demektir. Başarı, mutluluk, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Rüyada yemyeşil ulu bir çam görmek artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.

Rüyada çam ağacı görmek ne demek başarı, sevinç, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Çekilen tüm sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çam görmek ne anlama gelir daima hayra yorulur. Başarı, sevinç kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam mutluluk saatinin geldiğini haber verir.

Rüyada çam görmek anlamı hayırlı ve güzel haberlere delalettir. Yakınınızdaki birinin evlilik haberini alabilirsiniz.

Çam

“Rüyada Çam Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda çam ağacına tırmanıyordum. Üstleri bol yapraklı, altı budanmış bir çam ağacıydı. Tam tepesine çıktım, oturdum. Fakat aşağıya inmem gerektiğinde nasıl ineceğimi bilemedim ve korktum. Sonra ağacın etrafına yatak yorgan sararak, bedenimi de o yatak ve yorganla koruyarak, rahatça indim. Bana yorumunu gönderebilir misiniz, lütfen? Teşekkür ederim.

  2. Bahçe duvarı olarak dikilen çam ağaçlarının dallarından demet yapılıp camdan içinde su olan bir vazoya konulmuş gördüm. Çamlar biraz solgundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir