Rüyada Cuma Namazı Kılmak Görmek

Ayrıca bkz: Cenaze Namazı, Namaz Görmek

Rüyada bir camide cuma namazı kıldığınızı görmek, ahiretinizi düşündüğünüze, şimdiye kadar yaptığınız ibadetlerin Allah (C.C.) katında makbule geçtiğine yorumlanır.

Rüyada eğer cuma namazını herhangi bir yerde, mesela kıbleden başka bir yöne doğrularak kılıyorsanız, dini kuralların hiç birine önem vermediğinize ve bunu her yerde açıkça söyleyerek günah işlediğinize işarettir.

Rüyada vakitli vakitsiz namaz kılmak, imanınızı tazelemek gerektiğine yorumlanır.

Rüyada herhangi bir vakit namazına niyet etmiş iseniz, belirli bir şekilde yaptığınız veya yapacağınız bir hayrın mükafatını göreceğinize işarettir.

Rüyada cuma günü cenaze namazı kılmak; memleket büyüklerinden birinin öldüğü kadar, aileniz içinde veya yakın tanıdıklarınızdan sevdiğiniz ve itibar ettiğiniz yaşlı bir kimsenin ölüm haberini alacağınıza delalet eder.

Rüyada abdestsiz cuma namazı kıldığınızı görmek ise, size üzüntü verecek ve neticesi çok karışık bir olayla karşılaşacağınıza işarettir.

Cuma Namazı Kılmak

“Rüyada Cuma Namazı Kılmak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda cuma namazı için camiye gittim. Normalde babam imamdır, ve rüyamda gittiğim cami babamın görev yaptığı camiydi. Ben camiden içeriye girerken babam çıktı dışarıya ama yüzü çok acı çeken bir yüzdü. Belinden dolayı ayakta durmakta zorlanıyordu. Normalde de bel fıtığı vardır. Ben oradan birine ambulans çağırın dedim aynı zamanda da babamın kolundan tutup yürütmeye çalışıyorum. Belli zaman sonra ambulans geldi, babamı aldılar yatırdılar ve sessizce gitti. Sonra da ben de gittim… Bu rüyamı yorumlarsanız memnun kalırım. Teşekkürler.

  2. Cuma namazına camiye gidiyorum. Camide ilk beş altı saflık kısım tamamen boş. Geriye doğru da bir o kadar kalabalık. Elimde bir süt şişesi var, içine su dolduruyorum. Suyu içerek ön taraftaki boş kısma namaza duruyorum ama namaza geç kalmışım. Ben sünnete başlarken hoca farza başlıyor. İkilemde kalıyorum.

  3. Mekke de camide cuma günü cuma namazı kiliyorum ama camiden çıkışta bizim mahallenin camisi oldugunu farkediyorum tuhaf bir ruyaydi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir