Rüyada Bebek Düşürmek Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Aldırmak, Bebeğinin Olması, Ölmüş Bebek, Ağlayan Bebek

Rüyada bebek düşürmek, eğer rüyayı gören bir erkekse, işlerinin yoluna gireceğine yorulur. Kadınsa, güzel bir tempoda geçen iş hayatının bir kez sekteye uğramasından ötürü çok zorluk çekileceği, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağı, üzüntü verici bir haber alınacağı, sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceği ve birçok iş fırsatının kaçırılacağı anlamına gelir. Hamileyken bebek düşürmek, sorunların bir çırpıda sona ereceğine tabir edilir.

Rüyada bebek düşürmek ne anlama gelir, beklenmeyen bir anda karşılaşılacak bir sorun yüzünden eldeki imkanların kaybedileceğine ve düşmanların sevineceği bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bebek düşürmek nedir; büyük sorunlarla uğraşacağına, zaman içerisinde neredeyse unutulmuş sıkıntıların ve kırgınlıkların tekrar ortaya çıkacağına, elde avuçta ne varsa ortaya konularak girilen bir işte çok zor durumlara düşüleceğine ve karşılaşılacak zorlukların bir türlü aşılamayacağına yorumlanır.

Rüyada bebek düşürmek ne demek, yanlış yola girmiş bir kişi ile kurulacak bir ortaklık ya da girişilecek bir iş yüzünden insanlardan tepki alınacağı şeklinde yorulur. Bu yüzden rüyayı gören kişinin etrafındaki insanlara karşı daha dikkatli olması gerekir. İkiz bebek düşürmek, hem aile hayatında hem iş hayatında sıkıntılı günler görülecek demektir.

Rüyada bebek düşürmek tabiri, kişi sevdiklerinin ihanetine uğrayacak ve ruhsal olarak çok kötü bir duruma düşecek demektir. Uzun süreli tedavi gerektiren bir hastalıkla uğraşacaktır.

Rüyada bebek düşürmek İslami rüya tabirleri, çalışma hayatında verilen sözlerin karşılıksız kalmasından ötürü ekonomik olarak geriye düşmeye, yapılan yanlışların tekrarlanması sebebiyle bir türlü doğru karar verememeye ve doğru bilinen şeylerin yanlış olduğunun farkına varamamaya delalettir. Yani basiretin bağlanması anlamına gelmektedir.

Bebek Düşürmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir