Rüyada Baş Dönmesi Görmek

Ayrıca bkz: Baygın, Hastalık, Düşmek 

Hayırlara yorulması gereken fakat iyi olmadığı bilinen bir rüyadır. Rüyasında baş dönmesi yaşayan kişiler gerçek hayatta kötü gelişmeler ile baş başa kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin kötü gelişmelere karşı kendisini hazırlaması gerektiğine, karşısına çıkacak olan aksiliklere ve kötü insanlara karşı dikkat etmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi evli ise; evli olduğu zaman dilimi içerisinde hayatına bir başkasını sokacağına, yasak ilişki olarak adlandırılacak bir kötülüğe düşeceğine, gaflete kapılarak düşülen bu durum içerisinden çıkamayacağına, eşlerin durumu öğrenmesi ile kişilerin farklı pozisyonlar içerisine gireceğine ve boşanma gibi istenmeyen durumların meydana geleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişi bekâr ise; gönül ilişkilerinde çok aktif olacağına, kişilerin aktif olarak yaşadığı bir ilişkiden dolayı çok büyük sıkıntılar içerisine gireceğine, kişilerin girmiş oldukları sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi ve manevi kayıplar verecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin başlarına gelecek olan sıkıntılar, kişilerin sorunlu bir yaşam biçimine sahip olmasına neden olabilecektir.

Rüyayı gören kişilerin genel olarak kötülükler içerisine düşeceğine, maddi olarak zarara uğrayacağına, hayatında maddi ve manevi anlamda birçok işin yolunda gitmemesi ile insanların huzursuz oldukları dönemlerin ortaya çıkacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin yakınlarından dolayı sıkıntılar çekmesi, en yakının bile bu zor zamanlarında yanında olmaması ise kişinin çok kötü hissetmesine neden olacaktır.

Rüyada Başı Dönüp Düştüğünü Görmek

Rüyasında başı dönüp düştüğünü gören erkek, iş hayatında sorun yaşayacağına ve çok kötü günler göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında aktif rol oynayacaklarına, kişilerin iş hayatında öncelikli olarak başarıyı kazanacaklarına, kişilerin kazandıkları başarıları ve paraları belirli bir süre sonra farklı nedenler ile kayıp ederek iflas edeceklerine veya iflas etmeden işlerinin aniden durması ile iş yapamaz hale gelecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında başı dönüp düştüğünü gören kadın, hayatlarında olacak yakın kişilerden farklı şekillerde saldırı göreceklerine delalettir. Rüyayı gören kadınların zayıf olacaklarına veya zayıflayacaklarına, bu zayıflık fiziksel olarak değil psikolojik olarak zayıflık olacağına ve fiziksel şiddet görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı nedenler ile hayat içerisinde sürekli psikolojik olarak başlayan devamında kişilerin ayakta dik durabilmelerine göre değişen durumlar neticesinde karşılarındaki kişiden psikolojik şiddet harici olarak, fiziksel şiddet görecekleri şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında başı dönüp düştüğünü gören genç, hayatında çok büyük bir hata işleyeceğine ve işlediği hata yüzünden çok kötü günler göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişi erkek veya kadın fark etmeksizin karşısına çıkan evli bir kişi ile tanışacağına, zaman içerisinde çok samimi olarak gönül ilişkisi ve cinsel ilişki yaşayacağına, yaptığının yanlış olduğunu bile bile hareketlerine devam edeceğine ve evli biriyle ilişkiye girilmesi yüzünden ciddi zararlar göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında başı dönüp düştüğünü gören bekâr bayan, aşk hayatına atılacağına ve zarar göreceğine delalettir. Rüyayı gören kadın namuslu ve kendisini bilen birisi olduğuna fakat zaman içerisinde bir aşka düşeceğine, kişinin istekleri rüyayı gören kişiyi sıkıntı içerisine sokacağına ve iffetlerine laf getirecek durumların ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında başı dönüp düştüğünü gören evli kişi, mutluluk sorunu çekeceklerine ve boşanma yaşayacaklarına delalettir. Rüyayı gören kişilerin mutlu olarak başladıkları evlilik müessesinde zaman içerisinde sorunlar yaşayacağına, evlilik süreci içerisinde meydana gelecek olan çatlakların veya sorunların karşısında durulamayacağından dolayı boşanmaların meydana geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bayılmak

Ayrıca bkz: Bayılmak

Rüyasında bayıldığını gören erkek, hayatında sorun olmadan devam ederken beklenmedik bir şekilde başına gelecek olan kazaya delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı ortamlar içerisinde beklenmedik durumlar ile karşılaşmasından dolayı kişide zarar meydana geleceğine delalettir. Kişilerin trafik kazası veya iş kazası gibi farklı türevlerde kazalar geçirmesi mümkün olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında bayıldığını gören kadın, kötü bir olay ile karşılaşacak olup, attığı adımlara dikkat etmesi gerektiğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin başına gelebilecek kötü durumlar olduğuna, kişilerin yaşam tarzlarına göre başa gelecek olan durumların değişikliğe uğrayacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişinin yaşam standartlarına göre değişiklik göstererek atacakları adımlar dikkat etmesi gerekli olup, atacağı yanlış adımlar kişilerin farklı şekilde sonuç almasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında bayıldığını gören genç, hayat içerisinde birçok hata yapacağına ve hatalarından dolayı sıkıntı çekeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yanlış adımlar attığına ya da zaman içerisinde atacağına, kişilerin attıkları adımları yanlış olması kişiye farklı tarzda bakılmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin yanlış yapmaması ve atacakları adımlara dikkat etmesi gerektiği şeklinde ifade edilen bir rüyadır.

Rüyada Baş Dönmesinin Psikolojik Yorumu

Karar alma sorunu yaşayanların ve başkalarının fikirlerine çok önem vererek hayatlarını şekillendirmeye çalışanların psikolojik olarak gördükleri bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişiler kriz anlarını yönetemezler. Kişiler anlık karar alma yetkileri gelişmediği için birçok sorun ile baş başa kalarak, küçük sorunların büyümesine neden olabilmektedirler. Kişilerin farklı sorunlar ile uğraşacağına veya uğraşmasına neden olacak durumların içerisine düşeceğine dair mesaj içeren bir rüya olarak anlamlandırılmaktadır.

Kişilerin her güzel gelişme karşısında gereksiz olarak çok ümit beslemesi ve çok fazla olumlu tepki vermesi kişilerin yaşadığı veya yaşayacağı hayal kırıklığının boyutunu arttırmakta olup, kişilerin zarar görmesine neden olabilmektedir.

Kişilerin beklenti içerisinde olması kişilerin yaşamı içerisinde realistik yaşamamasına ve sürekli hayal dünyasında hareket ederek çok büyük hatalar içerisine girmesine neden olabilmektedir.

Baş Dönmesi

“Rüyada Baş Dönmesi Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda yeni bir eve taşınmışız ailecek ama bir tek kendimi hatırlıyorum. Bize çok fazla büyük gelen bir ev aydınlık ferah güzel temiz bembeyaz duvarları var. Bir sürü odası, banyosu var. Ama bir duvar fark ediyorum ve biraz itekleyip bakıyorum ki içinde eski püskü bir mekan. Daha çok mutfak gibi. Paslanmış demir muslukları var gider borusu falan hep dışarıda. Ama duvar olduğu için açıp da içeri giremiyorum kapısı yok. Diyorum ki burayı temizlemek uzun sürecek. Orayı arkamda bırakıp biraz daha ilerlediğimde bir sürü kapısı olan bir odaya geliyorum bu sefer. Hiç pencere yok ama bir sürü kapı var. Her kapı mat arkası görünmüyor. Her duvarda en az üç tane. Ama çok aydınlık sanki güneş vuruyormuş gibi. Bir kapıyı açıyorum. Bir balkona çıkıyorum. Daracık bir alam orası. Nereden baksanız gökyüzüne eş değer, o kadar yüksek. İlk başta bakınca başım dönüyor düşecek gibi hissediyorum. Bir kere daha bakıyorum. İyice korkuyorum. Ama sanki sıkışmışım gibi. İçimden bir ses geç git oradan diyor ama ben kalmak istiyorum. En sonun bir demire tutundum. İyice baktım aşağıya. Başım çok döndü ama geri çekilmedim bu sefer. Çok yüksekti. Her rüyamda da yüksek yerler görürüm. Yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir