Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek

Ayrıca bkz: Aşık, Aşık Olmak

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek farklı şekillerde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek bazı yeniliklere işaret eder. Bu kişinin hayatında bazı radikal kararlar alacağına, hayırlı uğraşlara gireceğine, yeni adımlar atacağına delalet eder. Ayrıca bu radikal kararların, yeni uğraşların ve atılan yeni adımların sadece rüya sahibini ilgilendireceğine; rüya sahibinin bir süre yalnızca kendi seçimleriyle, kararlarıyla, uğraşları ile baş başa kalmayı tercih edeceğine, dış dünyadan ve insanlardan soyutlanacağına yorulur. Bu soyutlanma sonunda verimli işler yapacağı anlamına gelir.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyi görmenin duygusal hayat konusundaki yorumu ise, kişinin duygusal hayatında her şeyin yolunda olduğuna, gönül ilişkilerinde huzura, aşık olduğu adamla birlikte güvende bir hayat yaşayacağına, sorunlardan, karmaşalardan uzak, mutlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Başka bir yoruma göre de işinde yükseleceğine ya da yüksek bir mertebeye ulaşacağın anlamına gelir. Ama rüyada aşık olduğunuz kişiyi nasıl gördüğünüz de önemlidir.

Aşık Olduğun Kişi

“Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek” üzerine 121 yorum

  1. Bir kızı seviyorum ve onunla tanıştım konuşuyoruz öyle. O sevdiğimi biliyor söyledim ona. O şu an bana uzak. O geldiğinde buluşacağız kahve içeceğiz ve öyle cevabını verecek. Ama ona şu an prenses tatlı güzel gibi tabirlerde bulunuyorum ve oda sıkıntı yapmıyor. Neyse onu iki defa rüyamda gördüm. 1 tarihi bir sokakta deniz kenarında mutlu gülerken ki bir halde koşuyordu. 2 4 5 ay öncesinde baba teklif eden kızı gördüm tekrar teklif etti ama kabul etmedim. Sevgilim olmayan şu an ki sevdiğimi ona sevgilim var deyip teklif eden kızı kabul etmedim. Teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.

    1. Ya ben bir çocuğu seviyorum. Rüyamda okulda ben çocuğun bacağına uzanmıştım. O benim burnumu tutmuştu sonra da bırakmıştı. O çocuğa aşık olduğumu anladım. Önce konuşuyorduk. 2 kere rüyamda gördüm onu. Bana doğru geliyordu. Sonra onu sevdiğimi anladım. Rüyamdan gitti, bence bu bir işaretti???

      1. Ben de gerçekten bana aşık olan ama benim sürekli hayatımdan ittiğim birine deli divane aşık olduğumu görüyorum. Acaba gizliden gizliye his mi var içimde?

        1. Rey kardeşim siz aşk nedir bilmiyorsunuz aşk bağnazlıktır kör olmaktır. O olmasa da bir gün karşına biri çıksa onu da onda gören kişidir aşk o kişi size aşık değildir çünkü aşık olsaydı peşinden koştuğunu bile fark etmezdiniz aşk gizli sevmektir uzaktan sevmektir en kötü aşk ise platonik olanıdır işte o zaman kitaba vurursun kendini ulaşmak için çaba sarf edersin ama günün birinde hayırsızın biri senin onca yıl uğraştığın kişiyi senden almış eeee sana da çekip gitmek kalır????

      2. Ben rüyamda okula giderken bir kız görüyorum benim yaşlarda (yaşım 17)o kızı hayatımda hiç görmedim bir kere bile görmedim hayatımda.sanki kız bana bir şey söyledi yaklaştım ona iltifat falan etdim çok güzeldin falan.Kız sanki beğeniyordu ama gitmemi istiyordu.bende kıza dedim ki,eğer öpersen giderim kızda öpdü falan numarasını alacaktım uyandım.Bu rüyayı yorumlarsanız çok ama çok sevinirim.

    2. Reis sana tavsiyem ne biliyor musun, senin sevdiğini biliyorsa çok fazla üsteleme hafif uzaklaş ondan ama arada konuş yoksa kız da uzaklaşır ben tecrübeliyim. Bence sen benim dediğimi yap yararlı olacaktır ;))))

    3. Rüyamda eski sevdiğim insanı evli olduğum halde yakınımda gordum ve onun bana sorduğu soru vardi halen beni seviyor musun unutabildin mi bende ağlayarak eski resimlerini bile halen saklıyorum mektuplarını halen saklıyorum dedim ve oda göz yaşı dökerek yanımdan gidiyor sonra ben resimleri alıp ona göstermeye gidiyorum ve inanamıyor benim bu kadar sevdiğime evli olduğum için çevreden çekinerek gidiyorum yanina sizce nasil yorumlanir

  2. Rüyada sevdiğim bir çocuğu hastanede gördüm ikici sefere ise onu bir düğünde gördüm iki rüyada da onla ayrılırken elimi tutuyordu ne demek olduğunu söylerseniz sevinirim teşekkür ederim.

    1. Sevdiğim erkeğin sevgilisi var ve ben rüyamda sevdiğim erkeğe sevdiğimi söyledim o da bana neden daha önce söylemedin bana dedi sizce bu ne anlama geliyor lütfen yorum yazın

    1. kardeş ilk görüşte aşık olunmaz ilk bakışmada bir tetikleme hissedilir sonra ilk adım atılır ve sevgililik derken birbirinize aşık olursunuz hatta sen ona kavuşamadıkça ve aşkını o kişiye söylemedikçe daha çok aşık olursun

  3. Ben bir kızı çok seviyorum ona duygularımı söyledim reddetti 3 hafta tavır yaptı onu dün rüyamda gördüm. Benimle dolaşmak gezmek istiyordu ve ben onu yarı yolda bırakıyordum tekrar yanına gittiğimde bana bağırdı bende ona “aşığım kızım ben sana, seviyorum seni” diye bağırdım sonra özür diledim bana tokat attı öyle uyandım.

  4. Ben cuma günü rüyamda sevdiğim kişiliyle yürüyordum “bana desteğin için teşekkür ederim” diyordu. Ben ona twitter’dan moral mesajı göndermiştim onu beğenmişti beğendiği gün rüyama girdi ve ben o cuma günü bir de bana resimli cuma mesajı göndermiştim ve beni aynı gün engelledi. Benim onu sevdiğimi bilmiyordu ama zannedersem onu sevdiğimi sezdi ve beni o yüzden engelledi diye düşünüyorum. Rüyanın yorumu için şimdiden teşekkür ederim. Bu olaydan sonra onu yine rüyamda gördüm ve onu istemeye gitmişiz. Bu arada onun başkasını sevdiğini öğrendim ve hayatımın şokunu yaşadım üniversitede aynı sınıftayız.

  5. Hoşlandığım kızın evine gidip tanışıyoruz ama normal hayatta hiç konuşmuşluğumuz yok. Bu ne anlama geliyor?

  6. Rüyamda platonik aşık olduğum kişiyi gördüm, mesaj atıyordu. “Derya benden vazgeçme seni çok seviyorum sana bu zamana kadar ne yaşattıysam özür dilerim lütfen beni affet” gibi yazılar yazıyordu.

  7. Uzun zamandır yani yaklaşık 1 senedir görmediğim, birisi var. Ben şuan 15 yaşındayım, onunla 7. sınıfta tanıştım. Pek konuşmazdık o zamanlar bende onu pek sevmezdim. 8. sınıfta, 2-3 kız ve sınıfın kalanı maç yapacaklardı. O dedi ki bir kız daha alalım. Ben ve 2 arkadaşımda maç oynamıyorduk. Onları çağırdı, hastaydılar gitmediler. Beni çağırdı. Takım kaptanı kendisi. İşte neyse ben defans oldum. Diğer 2 kız da biri kaleci biri benim yanımda defans o da. İşte ben kendimden beklemediğim bir çeviklikle onuyorum ama. Bu da fark etti bunu. O gün maçın 2. yarısı, ben bizim kaleye top girmesin diye uğraşıyorum o da top gelirse sana bana at diyor. Sonra çarpıştık ben düştüm. Sonra bir daha çarpıştık. Bende hep b kıza çarpıyorum “iyi misin?”dedi. Bende “evet evet” dedim. 2. hafta, diğer takım kaptanıyla o kavga etti bu kız benimde takımda hayır benim takımda. Bende onu seçtim. Böyle böyle işte. Baya iyiydim ama orta sahaya falan geçtim ki ben futbolun F sini bile bilmem. O da bana hadi! yaparsın falan diyor. Yapınca da helal diyordu. Yılsonu oldu ve 8. sınıfın son günü elbise aldım. O da ama B sırada ilerde ona çok acı çektirecek bir kızla çıkıyor. Okula bir girdim gözlerim onu aradı hemen. Bana bakıyordu çaktırmadım. Neyse geç bunları. Sonra, 9. sınıfta 3 ekimde okulda ben bunla mesajlaşırken yakalandım. Telefonum alındı. Babama, anneme bütün mesajlar okundu. Bende fake hesap açtım. Oradan konuşuyorduk her şey çok iyiydi. Bana balım diyordu bende ona psikopat diyordum. Akşam benle konuşurken kickboksa gidiyordu sonra gelince mesaj atıyordu bende onu beklerken öylece bilgisayarın başında bekliyordum. Sonra her şey çok iyiydi bu facebook’unu dondurdu mesaj atamıyorum. Sonra annemle babam zaten onu sevmediler annem daha çok seversin başaklarını dedi. Şimdi de bunu bir kaç kez rüyamda gördüm. Biraz uzun oldu ama neyse. Annemle babam geçen bir şey bulmuşlar, ne olduğunu söylemedi annem. Onun benim okulumun çıkışına gelebileceğini düşünmüşler. Annem hiç istemez onla olmamı ama ben geri dönmeyeceğim, azmettim. 

  8. Üç gündür aralıksız hoşlandığım çocuğu görüyorum 1. Ona onu sevdiğimi söylüyordum 2. Onu öpüyordum 3. Onun ve benim elimde gri nişan yüzüğü vardı. Lütfen cevap atın…

  9. Selamünaleyküm. Ben 1 yıldır platoniğimin peşinden koştum şu 2-3 aydır da ilgilenmeyi kestim. Kalben olmasa da beyimden sildim her gün rüyalarıma giriyor en son ki rüyamda yanına gidiyorum normalde konuşmayız her zaman ben başlatır ben konuşmaya çabalardım ama bu sefer ben sustum kendisi başladı konuşmaya. Bana, sana verdiğim takı nerde diye sordu evde takmıyorum dedim. Bana beni unuttun mu bıraktın mı gibisinden bir şey sordu. Evet dedim çünkü karşılık alamadım dedim kendisi bana, beni kıskandığını ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Bende sevindim hemen teklif ettim kabul etti. Sımsıkı sarıldık heyecandan birden yerimden fırladım kalbim çok sert ve hızlı atıyordu. Saat sabah 04.20 sizce devam mı etmeliyim yoksa bırakmalı mıyım neye işarettir? Şimdiden teşekkürler.

  10. Rüyada âşık olduğum kızla sosyal medyadan mesajlaşıyorduk o ara onun arkadaşının evinin ampulünü takıyordum.

  11. Ben platonik olduğum kişiyi internet üzerinden tanıyorum. O da bunu biliyor ama karşılık alamıyorum. Ve kaç gecedir üst üste onunla kavga ederken görüyorum kendimi. Ve bu şaşırtıcı şekilde ondan soğumamı sağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rüyalarımda onunla yazılı şekilde kavga etmek neye işarettir? Teşekkürler cevabınızı bekliyorum.

  12. Rüyamda sevdiğim kız düğün haftası bize geliyor,bizde kalıyor. Bütün vaktimi düğün günü gelmesine rağmen onunla geçiriyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  13. Rüyamda sevdiğim çocuk kaçıyordu. Annesi gördüğümde sevdiğim çocuğu sormuştum annesi bir hata yaptı demişti ona sorduğumda cevaplamadı,  arkadaşı bana böyle böyle bir kızdan hamile işte dedi. Şok içerisinde kaldım, koşarken sevdiğim çocuğun annesini gördüm. Kızın babası annesine silahla sıkıyordu. Az kalsın bana geliyordu, zar zor kaçmıştım. Sonra avm içinde limon çiçeği deposuna düştüm. Öyle bir ismi vardı, tadına baktığımda acımsı ve ekşiydi, sonra uyandım bunu yorabilir misiniz?

  14. Rüyamda sevdiğim kız evime geliyordu. Evimde bir toplantı vardı, gelirken elinde bir tepsi sigara böreği vardı. Ayaktayken bana ikram etti ama ben kabul etmedim sonra karşılıklı oturduk ve birbirimize baktık. O beni onu sevdiğimi bilmiyor ama biliyor gibiydi bana gülümseyerek bunu belli etmeye çalışıyordu sanki (rüyamın anlamını yazarsanız sevinirim)

  15. Rüyamda platonik aşkımı gördüm. Benimle konuşmak istemişti bende tamam demiştim. Konuştuk bir şeyler sonra arkadaşları çağırdı. Bizde ikimiz yan yana onların yanına doğru gittik sonrasında zaten uyandım.

  16. Bir kızı çok sevmiştim. Arkadaşlarıma söyledim sonra düşündüm bir şekilde sevdiğimi öğrenebilir dedim o yüzden arkadaşlarıma sevmiyorum falan diye bir şeyler uydurdum ama bugün rüyamda kız bana çıkma teklifi etti. Ben ona edemedim gerçekte korkmuştum ama rüyamda o bana etti.

  17. Aylardır hiç görmediğim bir insan için gözyaşı döküyorum. Rüyamda gördüm yine benden kalemimi istiyordu. Ve yanına oturmamı istedi. Sınıf gibi bir ortamdı galiba. Yalnız biz birbirimizi görmeden 3 ay konuştuk. Yaklaşık 6 aydır da kendisi istemiyor sürekli reddediyordu beni. Sebep sorduğumda bana soru sorma diyordu. Çok dil döktüm. Çok ağladım. Yalvardım. Belki de kafamdaki karaktere âşık olmuştum bilmiyorum. İşte aylar sonra yine girdi rüyalarıma. Böyle bir şey var mı insan görmediği dokunmadığı birine âşık olur mu? Vazgeçemiyorum. Lütfen bir şey söyleyin.

  18. Sevdiğim çocuğu 3 senedir seviyorum artık ona söyledim ama başkasını seviyor, konuşuyoruz. Rüyamda onunla sokakta karşılaştım ve yanıma geldi biraz konuştuk bu ne anlama geliyor?

  19. Rüyamda sevdiğim kız voleybol oynuyordu ve ben yanından geçtim sonra göz göze geldik.

  20. Rüyamda platonik sevdiğimi gördüm gerçek hayatta bana kırgın arkadaşlığımız da sallantıda şu anda. Rüyam da ona mesaj atıyordum ve o da çok eğlenceli olduğumu falan söyleyip tekrar samimi davranıyordu. Daha sonra amfide olduğumuzu gördüm. Ben bir kız arkadaşımın yanında oturuyordum. Kız arkadaşıma bir şey söylediğim de beni biraz azarladı. Ardından biraz zaman geçince ben sebepsiz hüngür hüngür ağlamaya başladım. Hoca sen ağlayan… diye bir cümle kurdu. Bunun üzerine herkes bana baktı. Gülerek bakanlarda vardı. Niyeyse hiç umurumda değildi. O ise ağladığımı gördüğü zaman koşarak sınıftan çıktı. Rüya aklımdan çıkmıyor. Tabirini yapabilir yani bana vaktinizi ayırabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  21. Sevdiğim adamı yanımda ki bankta gördüm bana bakıp gülümsüyordu. Kafamı başka yere çevirdim sonra yine baktım baktım baktım hepsinde de bana bakıyordu 32 diş bana gülümsüyordu.

  22. Rüyamda lila kafesinin önündeydik Sevgi ve Nergiz arkadaşlarım vardı onları öptüm sonra sevdiğim çocuk için süslenmiştim en son kafama Sümeyye beresini taktım ve baktım karşımda sevdiğim çocuk onu görünce heyecanlandım bana bakıp tebessüm etti sonra yoluna devam etti gitti bende lila kafesin kapısında ki aynasından baktım kendime, saçım bozulmuştu

  23. Rüyada ben başka biri ile evliyim ya da çıkıyorum ama her yerde aşık olduğum kişiyi arıyorum ağlıyorum bide rüyada aşık olduğum kişide benim sevgilim gercek hayata.

  24. Rüyamda âşık olduğum çocuk vardı ayni zaman da ben başka çocuktan da hoşlanıyorum hoşlandığım diğer çocuk da vardı ve ikisini de köpek seklinde olduklarını kavga ederken gördüm. Bu ne demek olabilir?

  25. Rüyamda sevdiğim kız bizim sokağın önünde yanımdan geçiyor yolda yürümeye devam ediyoruz. Az uzaklaştıktan sonra ismini söylüyorum döndü bana bakıyor sizce tabiri nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

  26. Rüyamda 10 senedir sevdiğim kızı gördüm. Askerdeyim onların evlerinin önündeydim ama bu kız bir türlü beni görmüyordu ya da görmezden geliyordu. Acaba bu rüyanın ne anlama geldiğini öğrenebilir miyim?  Teşekkürler.

    1. Benimde bundan iki yıl önce aldığım bir habere göre bir çocuk benden hoşlanıyor du sonra ben bu çocuk vazgeçsin diye çok uğraştım çünkü olmazdı her erkek gibi kendi sevdiği kişiyi severken arada baskalarınada aşık olsada asıl kişi bendim sonra ben buna açıkladım onunla olmayacağını ve bu hikayenin bittiğini okul açıldı malum korona dönemi instagramda bir sayfa gordum eski hesabını değiştirmişti kiriksibir kalp yazmış ve bana çok uyan şeyleri post atmıştı ben merak ettim ama soramadım çünkü sorarsam hayla onu sevdiğimi düşünür diye düşündüm bir arkadaşım sordu ve cevabı benim ilk okulda bir arkadaşımın arkadaşı o kişiydi benim tanıdığımı biliyordum ve ben o sayfayı onun icin açtım dedi ben buna yazdım kıza söyle haberi olsun bari diye sonra oda cevap verdi o kimin için olduğunu biliyo zaten diye neyse şimdi gelelim Rüya kısmına daha öncede rüyamda gördüm ve bence bu çocuktan hoşlanıyorum ama yaş olar küçüğüz olmaz diye bişey demiyorum rüyamda bugün az öncede gördüm arkadan geliyordu yoldaydık bizim evlerimiz çok yakın geliyodu yokuştan ben birinin geldigini hissettim sonra benim kolumu tutuyodu ben bırak diyodum sonra elimi tutuyodu bi akrabam geliyodu karşıdan onu görünce bana doğru bakıyordu bende elimi birakmayınca söyledim amcam var diye öyle bıraktı bi arabanin yanindan gectim oda diger taraftan sonra selam verdi bende selam verdim amca dedigim kisiye sonrasini hatirlamiyorum ama sanırım bu kadar ne demek bu çözemedim

  27. Geçen sene platoniğim vardı okulda yollarımız ayrıldı sonra. Bir senedir unutamıyordum az bir şey unutmaya çalıştım, kafamdan az bir şey silindi ama onunla rüyamda sevgili olurken gördüm. Ne olabilir bu rüya?

  28. Rüyamda sevdiğim erkeğin göğsüne yatıyordum, çenesini kafama koydu. Ne anlama geliyor?

    1. 1 yıldır sevdiğim ama artık vazgeçtiğim çocuğu gördüm şuan arkadaşlığımız yok birbirimizi 3 aydır görmüyoruz ayağımda ayakkabılarım yoktu yanıma gelip yardıma ihtiyacın varsa benimkileri giy diyordu bende teşekkür ediyordum sonra elimi tuttu okuldaki bir sürü çocuk bizle yürüyordu sonra birtanesi beni yanağımdan öptü o da sinirlenip elimi tuttu o anda uyandım içlerinde eski sevgilim falan da vardı onu görüp üzülüyordum o bana bakıp duruyordu.

  29. Sevdiğim evli kadının bir yerden çıktığını gördüm ve sonrasında onun geçeceği yolda onu beklerken elbise bakıyordum. Pazar gibi kalabalık bir yerdi benim durduğum yer.

  30. Rüyamda, evimizde tadilat boya işleri vardı, sevdiğim kişi de evdeydi ve itina ile iş yapıyordu. Bende büyük bir şaşkınlıkla ona bakıyorum bir anda göz göze geldik ve gülümsedi… Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  31. İyi bir şekilde üstünden 2 yıl geçti ama rüyadayken bir an inşallah rüya değildir hep böyle güzel şeyleri rüyamda görürüm dedim. Arkadaşlarımda vardı canımdan çok sevdiğim sınıf arkadaşlarım da vardı okulumuzun karşısında yemek yiyorduk. Bu kadar ama çok güzeldi.

  32. Ben şimdi okulda arkadaşımla geziyorken sevdiğim çocuk bana şey diyor ben senin kalbini çok mu kırdım diyor, bende evet diyorum o da tamam o zaman okul çıkısında parka gel diyor. Sana bir şey diyeceğim diyor ama ne söyleyecek bilmiyorum. Uyanıyorum.

  33. Merhaba uzun süredir bir erkek arkadaşım var ama o ciddiye gitmek yerine sürekli beni üzerek kendinden uzaklaştırmaya başladı. Çevremde benimle ilgilenen dikkatimi çeken başka bir erkek var. Rüyamda bu kişiyi gördüm bekâr aslında ama rüyada eşinden ayrılmış bir erkek çocuğu varmış yeni konuşmaya başlayacak yaşta ve ben çocuğuna bir günlüğüne bakıyorum. Çocukla,babası annesi hakkında konuşuyoruz. Çocuk mutsuz olduğunu söylüyor. Babasına geri götürürken uyandım. Acaba anlamı nedir? Teşekkür ederim.

  34. Rüyamda âşık olduğum adamla birlikte yüksekçe ve kalabalık bir yerde yeşil erik yiyorduk. Normalde konuşmamamıza rağmen yanımdaydı ve çok mutluyduk. Gökyüzü mavi ve anıt gibi ağaçların olduğu yeşil bir alandı. Cevabınızı bekliyorum çok teşekkür ederim 😊 😊

  35. Rüyamda evlenmek istediğim kişiyi, annesi,  benim annem ve ve ben bir iki kişi daha bir parkın çardağında oturuyoruz. ( Yalnız kimse daha bilmiyor kalbimdekinin o kişi olduğunu) Evlenmek istediğim kız  Kur-an okuyor normal hayatta çarşaf giyiyor kendisi o anda üstünde çarşaf var ama Kur-an'ı okurken başı açık ve biraz okuduktan sonra uyanıyorum.  Lütfen en doğru şekilde yorumlarsanız, çok merak ediyorum vaziyet nedir. Teşekkür ederim.

  36. Rüyamda sevdiğim kadın ile ailesi birlikte kendi ailem olmak üzere tatile çıkıyorduk. Ne anlama geliyor?

  37. Rüyamda sevdiğim kadın ile ailesi birlikte kendi ailem olmak üzere tatile çıkıyorduk. Ne anlama geliyor?

  38. Merhaba. Ben rüyamda tanımadığım ve istemediğim biriyle evleniyorum. Ve henüz 13 yaşındayım. Neyse işte onlarda köy evinde yaşıyorlar. Sonra beni istemeye geldiler. Oranın kapısı da kapalı idi. İçeri girmek istemiyordum. Koridorda ağlıyordum. Birden kapı çaldı. Bir baktım platoniğim. Açtım kapıyı ve anında içeri daldı. Sen kimle evleniyorsun filan dedi bende hüngür hüngür ağladım beni kucakladı. Sonra kulağıma seni seviyorum dedi. Bende seni deyip daha sıkı sarıldım. Sonra evine kaçtık falan. Şimdi uyandım ve hala ağlıyorum .

  39. Akşam rüyamda âşık olduğum kızı avm de görünce hemen sımsıkı sarıldım o kadar çok mutluydum ki anlatamam sonra babası geldi ve bizi görünce kızdı sonra bende dedim ki amca ne olur ayırma bizi dedim hemen uyanmışım.

  40. Ben rüyamda sevgili olmak istediğim iki kızı aynı anda gördüm ama biri bana bakıyordu diğeri bana bakmıyordu ve bakmayan kız şu anda evli. Nasıl yorumlarsınız?

  41. Ortak arkadaşımız var o bir otobüste yanında bir kız var gidiyorlar bizde ( aşık olduğum kişi ile ben ) de oraya onları yolcu etmeye gitmişiz. Onlar gidiyor sevdiğim kişi bana dönüyor ve "Peki biz ne olucaz" diyor " Biz mi? "diye kalıyorum elimden tutup bir yere götürüyor tavan arasına çıkar gibi bir merdiven sonra odaya varmışız elimi hâlâ sımsıkı tutuyor. Uyusam da kalbimi hissediyorum çok hızlı atıyor. Önümde diz çöküyor o anda annemin sesiyle uyandım. Biliyor musunuz o rüyayı görmek tekrar mümkün mü? Peki, anlamı ne demek?

  42. Rüyamda sevdiğim ama karşılık bulamadığım hemen hemen 5 yıldır hiç kopmadığım ama bir mesaj dahi alamadığım kızı kendi mahallemin etrafında yan yana sohbet ederken gördüm ve rüyamda da seviyordum ama açılmıyordum.

  43. Rüyamda âşık olduğum kişinin de bana âşık olduğunu öğrendim. Ama âşık olmasına rağmen kendini benden bilinçli olarak kendinden beni uzak tuttuğunu da öğreniyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

  44. Rüyamda sevdiğim kız benim onu sevdiğimi bilmiyordu fakat benden özür dileyip ağlıyordu ve bana sarılıyordu. Ne demek acaba?

  45. Babam kuzenlerimi bırakmaya gidiyordu bende arabadaydım ama nedense dışarısı karlıydı ve gitmekle gitmemek arasında kararsız kaldım. Çünkü eski platonik aşkımı gördüm. Arabada ablamda vardı bunu oda biliyormuş hani rüya ya neyse dedi ki aaa bak Melikenin sevdiği kişi ben inkar ettim tabi babam vardı arabada sonra ben gelmicem dedim ve indim ondan sonra eve giderken o beni durdurdu sevdiğin var mı gibi sorular sordu. Baya konuştuk sonra babamın geldiğini gördüm ve koşarken düştüm sonra ve eve girdik.

  46. Ben bir çocuğu 3 senedir seviyorum. İlk senesinde söylemiştim fakat şuan ne düşünüyor bilmiyorum. Bana yakın davranıyordu fakat bu sene soğuk davranmaya başladı. Ara sıra konuşuyorduk falan ama çok değil yine de sıcaktı biraz hala. Sonra ben okulumu değiştirdim ve 2 kez gördüm rüyamda bir keresinde beraber dolaşırken hiçbir şey demeden aniden ağlamaya başladı. Bir kez de oturacağım sıraya oturmuş benle oturmak istediğini söylemişti ben ona kızgındım o bana kendini affettirmeye çalışıyordu. Cevap vereceğinizi umuyorum .

  47. Merhaba ben böyle bir şey sormak istiyorum: ben gerçek hayatta hoşlandığım kişiyi rüyamda sevgili olarak gördüm açıklaya bilir misiniz?

  48. Selamun Aleykum.Ben bugün rüyamda çoktandır âşık olduğum boncuk gözlü genç erkeği gördüm. Onun benim ona aşık olduğumu bilmiyor, biz bir hotel odasındaymışız ve ben yatakta yatıyorum o da geldi yanıma yattı.   Uyuduk bir müddet sonra o kalktı saat 05.26 geçiyor dedi. Ben uykulu bir şekilde sabah mı aksam mı diye sordum sonra o banyoya gitti üzerini değiştirdi ve bende banyoya gidip üzerimi değiştirmek için girdim. Arkamdan banyoya geldi üzerimi değiştireceğim dedim olsun değiştir dedi gitmedi, sonra odaya gittim oraya geldi orada da değiştiremedim, sonra oda kalabalıklaştı birkaç insan daha vardı. Hep beraber trene gittik, baya kalabalıktı yürüğümüz yol. Bunu bana yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

  49. 15 yaşındayım platonik olduğum kişiyi rüyamda gördüm. Bir kız geldi bizim sınıfa yeni öğrenci bir de platoniğimi seven bir kızı var sınıfın zorlaşıyor oda onu seviyor. Ben yeni gelen kıza sordum o kızı tanıyormuş dedim. Evet dedi nerden tanıyorsun dedim, gıcıklıklarıyla dedi. Sonra platoniğimi söyledim bu kız bizim zorbayı tanıyormuş diye platoniğimi elimi tuttu. Rüyamda. 4. Sınıf olmuşuz küçülmüşüz ardından elimi tuttuğunda yanaklarım kızardı platoniğimi hafif güldü kaçmaya çalıştım bırakmadı iki elimden de tuttu bu seferde kaçmadım sarıldı onun kalbi küt küt hızlı hızlı atıyordu hissettim sonra şuan ki halim geldi ve platoniğimi sevgili olmuşuz bizi izliyorlardı.

  50. Rüyamda arabayla bir yere gidiyoruz araya süren benim sevdiğim kişi sonra araba yolun kenarından aşağıya suya düşüyor, sevdiğim kişi arabayı bırakıp arka tarafa geliyor dizlerine yatabilir miyim diyor. Dizlerime yatıyor bende saçıyla oynuyorum sonra bir yol buluyoruz sudan çıkıyoruz ve uyanıyorum. Not: Sevdiğim kişi beni sevmiyor.

  51. Rüyamda gerçek hayatta fena şekilde âşık olduğum ama beni takmayan kızı gördüm. Beraber dolmuştaydık el ele gidiyorduk ve daha sonra camiye girip kuran okuyorduk. Fena âşıktık. Bu ne demek oluyor iki gündür uyku uyayamıyorum.

  52. Ben platonik seviyorum onunda haberi yok zaten rüyamda benimle konuşurken görünce çok heyecanlandım imkansızı sevmenin bu kadar güzel olacagını hiç tahmin etmemiştim.

  53. Rüyamda 11 aydır haber alamadığım aşık olduğum çocuğu gördüm. Geliyordu ve ben geldim diyordu. Karşımda duruyordu ama aramızda bir engel vardı sarılamıyorduk gidiyordu ve gece tekrar gelmiş oluyordu. Babam ona gitmesini söylüyordu ve sarılmamıza engel oluyordu tam giderken lütfen geri gel diyordum. Daha sonra bir arkadaşımdan haber alıyordum gitmesi gerek uçağı kalkacakmış diyordu ve ben ona kavuşamadım yine diye ağlıyordum. Daha sonra uyandım.

  54. Bu aralar rüyamda hep hoşlandığım çocuğun bana aşık olduğunu görüyorum. 1-2 hafta önce gördüğüm rüyada başka bir arkadaşıma ben ona aşığım diyordu bugün gördüğümde de yine bana söylüyordu ne anlama geliyor acaba? Yani rüyalarımda bana aşık olduğunu söylüyor. Ayrıca hoşlandığım çocuk ile aynı sınıftayız ve kankayız

  55. Rüyamda ben hastanedeydim çıkınca sevdiğim çoçuğun ailesini gördüm sonra biraz ilerde biri yürüyordu ay ne kadarda bana benziyor dedim sonra bir baktım sevdiğim çocuk. Neyse hastaneye geri döndüm hastanede. Sonra onları hastanede aradım ama bulamadım

  56. Bir kız bana hep yanaştı ben geri durdum her şekilde hoşlandığını belli etti diyebilirim. 1 yıl sonra buluştuğumuzda da aynı hissi uyandırdı bende de aynı şekilde uyandı. Yalnız farklı bir şekilde açılma gerçekleşti mesaj yoluyla. Geri tepti. 3 ay sonra rüyada eski mahalleme gidiyorum. Orda arkadaşlarla görüşüp biriyle tartışma yaşıyorum ve oradan gidiyorum. Baya kalabalık bir yer hep kestirmeden yollarda yokuştan aşağıya indiğimde aşağıya doğru yol alıyorum. Önüme bakarak sonrasında fikir değiştiriyorum. Arkama dönüp tam oradan çıkacağım sağda bir evin önünde sıra var. Sevdiğim kızla göz göze geliyorum ve dönüp arkamı gidiyorum.

    Arkadan Gökhan diye bağırıyor gitmeye devam ediyorum. 2. bağırdığında donup arkama bakıyorum, camda başka bir kız var. “Gökhan Osman’ın ailesi burada”, anlamamışçasına bakıyorum. Gökhan Osman’ın yengesi burda sonra camı tamamen açıyor. hoşlandığım kız arkasında oturuyor görüyorum o sırada tartıştığım çocuk gelip atışıyoruz. Yere düştüğünde birkaç kez vurduktan sonra kız elimi tutuyor ve öpüyor. sonrasında elini tutup gel böyle bir yere gidelim sessiz diyorum. Sonrasında hani sessiz olmasın rahat edebileceğimiz bir yer olsun diyorum yanlış anlama bu sefer rotayı değiştirip orası olmaz aşağıya gidiyoruz ve uyanıyorum.

  57. Benim sevdigim bi kız var teklif edeceğim gün sevdiğinin olduğunu öğrendim arada birkaç ay sonra rüyamda beni arayıp sevgilim den ayrıldıgını söledi ağlayarak sizce bu neyi işaret ediyor ??? İlgi gösterirseniz sevinirim cevabınızı bekliyorum…

  58. Rüyamda sevdiğim ama evli kadını görüyorum. Bunun anlamını öğrenebilir miyim?

  59. Merhaba rüyamda sevdiğim kıza bakıyordum. O da bana çok güzel bakıyordu. bunun anlamı nedir?

  60. Platonik olduğum bir erkek arkadaşımı bir kargaşanın arasından çıkarmaya çalışıyordum. Onu dövmek istiyordu bir hocamız.

  61. Rüyamda platonik olduğum kişiyi gördüm. O da beni seviyordu. Okuldaydım koşarak yanıma geldi elimi tuttu sarıldı sonra bana sarılarak uyuya kaldı.

  62. Ben ise rüyamda platoniğimi, kankama özel yemek verirken gördüm. Rüyanın sonundaysa evlenmiş gibi olmuştuk; hiçbir erkek ile konuşmama dahi izin vermiyordu. Bu ne anlama geliyor?

  63. Gece rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm ayrılmıştık ve bir birimizin suratına hiç bakmıyorduk. Tavır koyuyorduk. Yalnız kaderin cilvesi midir rüyamda sürekli karşılaşıyoruz sabah uyandım ve kalktım kapıyı açtım. Normalde işte olması gerekirken ilk onu gördüm dışarı çıktığımda bunun anlamını bana email yoluyla atarsanız sevinirim çok teşekkür ederim.

  64. Platonik mi bilmiyorum birini seviyorum rüyamda. Benden hoşlandığını söyledi. Ben de gülümsedim ardından.  Omzunda yat diyordum ona sarılarak. Ardından uyandım.

  65. Eski sevgilim mi desem eski sevdiğim mi desem tam askere gideceğim sıralarda gördüğüm bir kızdı. Onunla askerlerden geldikten sonra evlenmek istedim. Teyzemlerin üstünde oturuyorlardı. Onun ne elini tutabildim ne onunla konuşabildim. Çok konuşmak istedim, hep heyecanlandım çünkü çok güzeldi. Daha işim bile yoktu ancak kız ben askerden gelir gelmez nişanlandı. Daha sonra evlendi. Eşi memur bense hala özel sektördeyim. Güvenlik şimdi kendime çok kızıyorum ama onunda çocukları oldu. Benim de bu gece yine rüyamda gördüm bu kez elimi öptü. Ben istemedim ısrarla öptü. Daha sonra kalktı bir düğün yeri gibi yerdeydik üstü çadırlıydı. Daha sonra onunla yürümeye başladım. Teyzemin kızının selamı olduğunu söyledim. Görüştünüz mü dedim. Hayır dedi kocasıyla konuştuk. Küçüklükten mahallelerinde bir çocuk vardı. Aynı sana benziyor dedim. Akraban mı dedim. Hiçbir şey demedi şimdi bizim mahallede oturuyor dedim. Daha sonra şu anki eşim geldi. Rüyada onun yanında kıskanma hareketleri gibi bireyler yaptı. En ben karma karışık uzun bir namaz kıldırdım. Teyzem ve akrabalarım vardı. O da vardı. Namazı yarıda bıraktık ve herkes gitti. Rüya da bitti. Anlamı ne acaba?

  66. 9. sınıfta bir kızı seviyodum. baya iyi anlaşıyorduk tabi ben öyle sanıyordum. Her dakikamı onunla geçiriyordum okulda. Ama bu kız nedense gidip beni en yakın arkadaşımla sattı ve 3 ay sonra ayrıldılar. Geldi bana sonra Merhaba dedi hiç bakmadan dönüp gittim. Onun kadar yüzsüz birisini daha görmedim ama ben platonik bir aşk yaşıyorum. Aklımdan çıkmıyor.2 yıldır unutamıyorum. Geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum ve geçen gün rüyamda bana baktı gülümsedi güldü ve benle konuştu ama ne dedi hatırlamıyorum bunlar ne manaya geliyo acaba çok merak ettim. (AŞKINIZA SAHİP ÇIKIN ARKADAŞLAR SONRA BENİM GİBİ OLURSUNUZ KOLAY GELSİN SİZE)

  67. Rüyada sevdiğim kızı gördüm ve bize misafir olmuştu ardından kardeşlerim onun eşyasına zarar verdiler.

  68. Ben sevdiğim çocuğu rüyamda gördüm ve peşinden gittim (sevdiğimle aynı sınıftayız ve benim en yakın arkadaşımla yakınlar ama benim her şeyime dikkat ediyor ama bir günde kız arkadaşımla ilgileniyor anlamıyorum ama hala onu çok seviyorum bu gerçek hayat)

  69. Ben aşık olduğum kişiye gülümsedim ama o bana biraz üzgün gibi ķötü baktı. Bu ne anlama geliyor acaba?

  70. Rüyada sevdiğim kız sürekli bizim evin önüne kadar gelip geri dönüyordu. Sonra geldi eve, evin önünde şenlik vardı. O arada girdi yemek yemeye başladı. Tabi ben aşırı heyecanlı hissediyorum sürekli.

  71. Rüyada sevdiğim kız sürekli bizim evin önüne kadar gelip geri dönüyordu. Sonra geldi eve, evin önünde şenlik vardı. O arada girdi yemek yemeye başladı. Tabi ben aşırı heyecanlı hissediyorum sürekli.

  72. Rüyamda sevdiğim kızı ailemle birlikte yemek yerken gördum suyumu içtim bitince kalktım sofradan su istiyen varmı dedim sevdiğim kız ben dedi annem getir böyle hepimize dedi tam murfa gidip bardakları doldururken alarm sesinden uyandım

  73. Ben rüyamda o kadar karışık şeyler gördüm ama hepsinde de o sevdiğim erkek vardı. Bizim onunla aramız iyi de kötü de.Ama rüyamda o benden uzaklaşıyor ama yakınlarımla çok yakın oluyor. Rüyamdaki her şeyi karanlıkta gördüm. Bir defa bile gündüzken onu hiç görmedim. Ben onun yanına gidiyorum o bir anda kayboluyor. Sonra arkama bakıyorum yakınlarımla konuşuyor. Ama o rüyada benden uzaklaşıyor, kendi hayatımda da benden kaçıyor ne yapacağımı bilmiyorum. BENCE RÜYANDA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ GORMEK HAYATINDA ÇOK KKÖTÜ ŞEYLER OLACAĞINA VE SEVDİĞİN KİŞİYLE ARANIZIN KÖTÜYE GİDECEĞİNE ANLAM VERİR.

  74. Birisini seviyorum karşılıksız ama ona sevdiğimi söyledim rüyamda onu önce bir kişi ile otururken gördüm daha sonra olduğum yerde parça parça gördüm yanımda iken benden su istedi. Ben suyu almaya gittim ışıkları açmaya gittim ama elektrik düğmelerini ararken suyu veremeden uyandım ne anlama geliyor yorumlayabilir misiniz?

  75. Ben sevdiğim kızla sürekli bizim evimize gittiğimizi evlendiğimizi ve hatta 1 kere onunla cinsel ilişki yaşadığımı görmüştüm 😂

  76. Ben şu an 14 yaşındayım. Benim 1. sınıftan beri sevdiğim bir kız var. O onu 4. sınıfta öğrendi ve o yıl onunla 1 ay beraber olduk.
    Sonra o da beni 7. sınıfta seviyormuş ama nedense söylemedi. Neyse bu 8. sınıfta biriyle 7 aydır beraberdi. Ama araları pekte iyi değildi. Bunun doğum gününde birkaç kişi buna akrostiş şiir yazmıştı. Ben de tabi dayanamadım buna çok güzel içten bir şiir yazdım. Ondan sonra bu çocuk geldi bana haklı olarak artistlik yapıyor. Yakın arkadaşım olduğu için bir şey demedim. 1 ay olmadan bunlar ayrıldı. Ben bu şiiri verdikten sonra bu kız bana nedense tavır yaptı. İnstagramdan felan engelledi. 1 ay sonra engeli açtı. Ama bana karşı kötü değildi. Neyse merhaba felan konuştuk. Sonunda artık dedim ki “Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun sana yanaşmaya çalıştığımı görüyorsun ama hiçbir adım atmıyorsun. Ben o şiiri sana belki hala seviyorsundur diye içtenlikle yazdım. Bana karşı hiçbir şey hissetmiyorsan seni rahat bırakayım rahatsız olma. Boş yere rahatsız olmanı istemem çünkü ben içime atarım.” yazdım o da tabi ki “Seni gerçekten seviyorum ama arkadaş olarak” dedi. Ben sevmeyi bırakmayacağım ama siz şimdi dersiniz daha küçüksün daha çok yolun var diye ama seviyorum ne yapalım. Ve ben bayadır bu kızı rüyalarımda görüyorum. Hepsinde de ya beraber ya da beraber olmaya yakın oluyoruz. Yani tüm rüyalarda yakınız. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. Birde yardım ederseniz ayrıca teşekkür ederim. Belki hala seviyor ama söylemiyor o düşüncedeyim. O yüzden yardımınız lazım.

  77. Ben birisini seviyorum ve o da beni seviyor. Ama bunu açık olarak birbirimize söylemedik. Ciddi bir yere varamadık. Ben bugün rüyamda onunla sevgili olduğumuzu gördüm. Bana ne kadar değer verdiğini hissetim. Bu ne anlama geliyor?

  78. Çok saçma ve gerçeklik içeren bir rüya gördüm. Tarih 7 Haziran 2020 saat gece 4’te başlayıp tam 12.12’de bitti yani uyandım. Rüyamda sevdiğim ve 2 yıldır peşinden koştuğum (10. ve 11.sınıf) Buse kaçırılıyor ve ben peşinden koşuyorum. Sonra gece olduğu için yüzünü tam seçemediğim iri yarı biri yardım ediyor siyah arabası ile peşinden gidiyoruz. Sonra adamları sıkıştırıp kavga ediyoruz ve benim gerçek hayatta kırdığım kolum inciniyor ve kafam kanıyor. Sonra diğer adam Buse’yi alıp arabaya bindiriyor, ön koltuğa ben de mecbur olarak arka koltuğa oturuyorum. Sonra bakıyorum ki araba, adamın üstündeki, benim üstümdeki ve Busenin üstündeki şeyler hep siyah. Neyse sonra Buse adama kilitlenerek teşekkür ediyor, ben ona iyi misin falan derken duymuyor. Yaklaşıyorum, bağırıyorum duymuyor. Sadece adama bakıp iltifat falan ediyor, konuşurlar. Sonrasında ise adama aşık olduğunu ve birlikte olmak istediğini söylüyor ve ben deliriyorum tabii. Sonra da bir şey demeden öpüşüyorlar ve ben daha çok sinirlenip ayırmaya çalışıyorum başarısız oluyorum. Sonra evine bırakıyor adam Buse’yi ve tekrar öpüşüyorlar. Ama daha şehvetli, gene ayırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sonra da Buse araban inip evine gidiyor, rüya bitiyor. Çok saçma rüya ama etkiledi beni.

  79. Rüyada platonik aşık olduğum kişiyi markette görüyordum. Ben kendı yaptığım pastayı markette görüyordum onu arıyordum, herkes çok güzel yapmışsın diyordu. O da bana öyle bakıyordu.

  80. Rüyamda sosyal medya hesabıma giriyorum gercek hayatta uzun süre mesaj atmayan sevdiğim erkeğin bana rüyamda bi an da onun mesaj attığını görünce mutlu oluyorum derken bu mutluluk 1 saniye falan sürdü. Mesajında artık seni engelliyorum gibicesinden birşeyler yazmış neden demeye kalmadan engelliyordu.

  81. Ben rüyamda sevdiğim çocuğun kankamla sevgili olduğunu gördüm bende uzaktan onları izliyordum sizce bu ne anlama geliyordur

  82. Rüyada sevdiğim erkeği gördüm yanına gittim bana gülümsüyordu ve bana dedi ki iste sevdiğim kız. Aslında ona olan duygularimi biliyor ama cevap vermedi lütfen bu bir işaret olabilirmii

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir