Rüyada Aynı Kişiyi Görmek

Rüyada görülen kişi ve tekrarlanan durumlar genellikle rüyada görüldüğü gibi çıkar.

Ayrıca bkz: Bilirkişi, Aşık Olduğun Kişi

Aynı Kişiyi Görmek

“Rüyada Aynı Kişiyi Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Platonik âşık olduğum birini 4-5 kez rüyamda gördüm üst üste şu bir haftada. Âşık olduğum kişi ona âşık olduğumu biliyor ve ona hediyeler vermiştim beni tanıyor. Acaba bir sıkıntısı falan mı var da bana malum oluyor diye düşünüyorum. Rüyaların hepsinde çok mutsuzdu. Birinde sevgilisiyle kavga etmiş diğerinde sadece mutsuz oturuyor. Dün gece gördüğüm rüyada da onu ağlamış gördüm gözleri kıpkırmızı ve doluydu. Hep çok üzgün görüyorum onu. Bu durum, rüyalarım neye işaret?

  2. Ben bir kez rüyamda okuldan arkadaşlarımla geziyordum ve bir anda platonik aşık olduğum kişiyi gördüm işte onunla da gezindik ikincisinde ben bizim evin önündeki çardağa gidiyordum orda konuşuyorlardı sonra oraya girdiğimde platonik aşık olduğum kişiyi orda gördüm.

    1. Ben de seninkine çok benzer bir rüya gördüm yaklaşık 8 kere okulda arkadaşımla gezerken platonik aşık olduğum çocuğu gördüm o da arkadaşıylaydı ve göz göze geldik ama hiçbir şey olmadı sadece yanımdan geçti dün gördüğüm rüyada ise onu karşımızdaki apartmanda otururken gördüm ben her gün camdan onu izliyordum ama o beni hiç görmüyordu bahçede falan geziniyordum hiç fark etmiyordu başak bi kızdan hoşlanıyordu ama bende onu bizim bahçede gördüm bir kere de rüyamda onu başka kızlarla konuşurken gördüm ben onlara bakıyordum ama o beni fark etmiyordu bile sonra ağlıyordum okul çıkışıydı neden bilmiyorum ama rüyalarımda hiç benden hoşlandığını ya da benimle konuştuğunu göremiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir