Rüyada Açık Mezar Görmek

Rüyada açık mezar görmek uğursuzluk anlamına gelir. Kişinin gerçek hayatında yanlış seçimler yapabileceğine, büyük şansızlıklar ile karşılaşabileceğine işaret eder. Rüyasında açık mezar gören kişinin iş hayatında, aile ve sosyal hayatında olumsuz durumlar meydana gelebilir. Kişi evli ise karısı ile önemli bir sorun yaşayıp boşanma raddesine kadar gelebilir. Kişinin kendisi veya eşi bir aldatma girişiminde bulunabilir ve bu ortaya çıkar. Kişi bu süreç içerisinde istemediği olaylar yaşar. Bilerek ya da istemsiz olarak birine zarar verebilir, kalbini kırabilir.

Rüyada açık mezar görmek tabiri mutsuzluk ve başarısızlık anlamına gelir. Kişi iş hayatında büyük bir hata yapıp işinden olabilir, maddi açıdan önemli bir kayıp yaşayabilir. Aile hayatında, sosyal hayatında; maddi, sağlık vb konular nedeniyle çok üzülebilir. Rüyada açık mezar görmek oldukça zor günlerin geleceğine işarettir. Kişi birinin kalbini kırmış olabilir. Kısa sürede hatalar düzeltilmeli kırılan gönüller alınmalıdır. Aksi takdirde durumun daha kötüye gideceği anlamı bulunmaktadır.

Rüyada Açık Mezara Girmek

Rüyada açık mezara girmek kötü anlamlara gelir. Rüyada açık mezara giren kişi çok yakınındaki birinden büyük bir kötülük görecektir. Bu rüya kişinin etrafında bulunan bir düşmana işaret eder. Bu düşman kişinin çok yakını sandığı, dostu bildiği bir kimse olacaktır.

Rüyada açık mezara girmek tabiri çok yakındaki bir kimseden büyük bir zarar görmek, ihanete uğramak anlamına gelir. Düşman kişi ailenin içerisinde, sonradan gelmiş, iş ortamından biri olabilir. İş hayatında ayağınızı kaydırmak isteyen bir yakınınız tarafından bir ihanete uğrayabilirsiniz.

Rüyada Mezar Açmak

Rüyada mezar açmak kişinin saygı duyduğu büyük biri tarafından bir yardım göreceğine onun sayesinde bir yerlere geleceğine işarettir. Kişi mezarını açtığı kişi tarafından büyük bir yardım ve destek görür. Bu kişi sayesinde işe girebilir, meslek sahibi olabilir, hayırlı bir işe vesile olabilirsiniz.

Rüyada mezar açmak ne demek kişinin çok saygı duyduğu büyük ve iyi birine akıl sormasına, danışıp ve yol göstermesini istemesine delalet eder. Kişi bu kıymetli kişi tarafından maddi ve manevi anlamda pek çok destek ve fayda görür.

Rüyada Boş Mezar Görmek

Rüyada boş mezar görmek rüyayı gören kişinin hayatıyla doğrudan ilintilidir. Kişi zor ve karmaşık bir dönemden geçiyor ve duyguları karmaşık olabilir. Yaşadığı önemli bir olaya karşı tarafsız ve yorumsuz kalmak istiyordur. Kendisini toplumdan ve sorunlardan soyutlamak isteyen birey hayatından memnuniyetsiz olarak yaşamaktadır. Yaşamın anlamı, yaşama isteği ve sevgisi hakkında farklı düşünceleri olabilir. Genellikle hayatından memnun olmayan, hayallerini ve dileklerini gerçekleştiremeyen kişilerde bu tür eğilimler görülebilir. Kişi ölüm ile yaşam arasında farklı düşünceler, gelgitler yaşıyor olabilir. Hayatına renk verecek, onu mutlu edebilecek herhangi bir tutunacak dala ihtiyacı vardır.

Rüyada Boş Mezar Taşı Görmek

Rüyada boş mezar taşı görmek kişinin hayalini kurduğu işlerin beklediği gibi sonuçlanmadığına ve bu durumdan mutsuzluk duyduğuna işarettir. Kişi yanlış tercihler, hatalı davranışlarda bulunabilir. Bu durum onun özellikle iş hayatını oldukça olumsuz yönde etkileyecektir. Hayattan beklediğini bulamayan kişi yaşamını sorgulamak gibi farklı düşüncelere varabilir. Büyük heveslerle ve umutlarla girilen bir iş beklenmedik kötü sonuçlar doğurabilir. 

Rüyada boş mezar taşı görmek tabiri kişinin yakın bir zamanda bir ölüm haberi alabileceğine de yorumlanmaktadır.

Rüyada Mezar Görmek

Rüyada mezar görmek kişinin bir arazi satın alacağı anlamına gelir. Gelir sağlamak veya yatırım yapmak amacı ile alınan bir toprak olarak yorumlanır. Kişinin daha önceden giriştiği işler gelişerek değerlenebilir. Birikmiş parası varsa üzerine önemli bir miktar daha ekleyebilir. Bir mülk edinebilir. Kişi uzun yıllar çalışıp alın teri ile kazandığı parasını iyi bir şekilde değerlendirebilir.

Rüyada mezar görmek tabiri kişinin çok eski arkadaşlarından biri veya birkaçıyla yeniden karşılaşabileceği, görüşebileceği anlamına da gelmektedir.

Rüyada Mezar Kazmak

Rüyada mezar kazmak kişinin malına mal katacağına, zenginleşeceğine, güzel yatırımlar yapacağına işarettir. Kişiye önemli bir miras ve pay kalabilir. Beklemediği yerden önemli miktarda para kazanabilir. Yıllarca kazanıp biriktirdiği parasını hayırlı bir işe yatırabilir.

Rüyada mezar kazan kişi yardıma muhtaç birine önemli bir yardımda bulunabilir. Geçmişte yapmış olduğu iyiliklerin karşılığını görmeye başlayabilir. Huzurlu devam eden ve sonuçlanan bir hayata adım atmış sayılır.

Ayrıca bkz: Mezar, Mezar Taşı, Anıt Mezar 

Açık Mezar

“Rüyada Açık Mezar Görmek” için bir yorum

  1. Yap sat yapmayı düşündüğüm yerin yakınında, yer sahiplerinden birisinin oğlu, o kişinin yengesi (yengede yer sahibi) ve ben, bulunmaktayım. Yer sahibi oğlu orda bir mezarı kazıyor ben başında bekliyorum yengesi de biraz uzakta oturmuş bizle sohbet ediyor, mezarın kazıldığını hatırlamıyorum, âmâ kazılmış oluyor, ölünün kafasında ki derisini çekip çıkarıyor ve mezarın dışında bir yere koyuyor omuzdan itibaren bütün olarak, daha sonra gözlerini alıyor ve tekrar kafa derisini yerine koyuyor, hedef gözlerin alınmasıymış gibi duruyor, sonrasında yengeyle sohbet ederken uyandım. NEDİR HOCAM YORUMU? Hayır, mı şer mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir