Rüyada İdrar Yapmak Görmek

İmam Cafer Sadık: Rüyada idrar yapmak, zenginlik, fakir için, rahatlık; hasta için, şifa; esir veya tutuklu için, özgürlük; gurbettekiler için, vatana dönüşe işaret eder.

Bkz: İdrarı Tutamamak ve İdrar Zorluğu, Çocuk Bezi, İşediğini Görmek

Rüyada idrar yapmak görmek, iş sahipleri için, görevinden azledilmeye; hükümdar için, ecele; yönetici için, işinden azledilmeye; tacir için, ticarette zarara uğramaya işaret eder.

Allame Meclisî: İdrar yaptığınızı görmek, sıkıntılardan kurtulmaya; pijamaya idrar yaptığınızı görmek, hayra delalet eder.

İbn-i Sîrîn: Rüyada olmadık bir yere idrar yapmak, üzüntülüyseniz üzüntünüzden, borçluysanız borcunuzdan kurtulacağınıza; meçhul bir yere idrar yapmak, o yöre halkından bir bayanla evleneceğinize delalet eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek, bedensel özürlü bir çocuğunuz olacağına; yaptığınız idrarın kuru bir araziye aktığını görmek, bedensel özürlü bir çocuğunuz olacağına işarettir.

Kirmanî: Bir kuyuya idrar yapmak, birinin malıyla helal rızık elde edeceğinize; bir yere idrar yapmak, Kur’an okuyan âlim bir evlada sahip olacağınıza delalettir.

Rüyada idrar yaptıktan sonra halkın idrarınızı mesh ettiğini görmek, âlim, bilge ve öncü bir evlada sahip olacağınıza işarettir.

Cabir Mağribî: Mescide idrar yapmak, malınızı başkası için harcayacağınıza; idrar yaparken elbisenizin ıslandığını görmek, malınızı evladınız için harcayacağınıza işarettir.

İsmail Eş’as: Kendi evinizde, bulunduğunuz yere idrar yapmak, malınızı hanımınız için harcayacağınıza ve eksilen malın yerini dolduracağınıza işarettir. “De ki: Rabbim, kullarından dilediğine bol rızık verir ve (dilediğinden de) kısar. Siz hayra ne harcarsanız, Allah onun yerine başkasını verir. O, rızık verenlerin en hayırlısıdır.”[125]

Çağdaş Ulema: İdrar yapmak, durumunuzun iyiye gideceğine; idrar içmek, sağlığınızı kaybedeceğinize; yatağa idrar yapmak, nefsinizle mücadele edeceğinize ve dindar olmaya çalışacağınıza işarettir.

İdrar Yapmak

“Rüyada İdrar Yapmak Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda kahve almaya merdivenleri koşarak inerken idrarımı yapıyorum. Yanlış kata iniyorum. Çıkamayacağımı zannederken orda siması tanıdık biri bana “Buradan daha rahat çıkabilirsin” diyor. Sonra güneş ışığını görüyorum. Kapıda at görüyorum. Kaçıyor ama zayıf bir at çıldırmış gibi koşuyor. Sahibi geliyor. Sahibinin üstünden atlıyor.

  2. Ben rüyamda, yatak odamda otururken iki ayağımın arasına bir kova sıkıştırıyorum ve içine idrarımı yapıyorum. Kova neredeyse yarım oldu. Bu rüyamın analizini istiyorum. Teşekkürler.

  3. Rüyamda iş arkadaşım ayakta dururken idrar yapıyor pantolonuna, ben de yerleri ve üzerini siliyorum ve o esnada ona ev arıyoruz. Ne anlama geliyor?

  4. Rüyada suyun içinde sırtımla bir araç ya da benzeri bir şey iteliyorum 2 adet çıkardıktan sonra 3. de belden aşağım çıplak suyun içinde su berrak ve ben içeresine idrar yaptım ama suyun rengi değişmedi nedir bunun anlamı?

  5. Rüyamda bir tepsiye işiyorum yanımda insanlar var ama görmüyorlar işediğimi, üzeri kapalı olarak yapıyorum,

  6. Rüyamda yatak Odasına giriyorum yerler böyle göl gibi hep idrar bakıyorum odadan annem çıkıyor böyle kendinde değil gibi uykulu gibi Yerde bir poşet var önce poşet elime alıyorum sonra sanırım bu kirli diyorum ve atıyorumbir mutfağa doğru gidiyo annem ve yerlerde hep ayak izleri var idrardan..Ama annen mi yapmış ne olmuş bilmiyorum orada uyanıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir