ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Şeytan Görmek

Yalan ve şehvete, sahte mutluluklara, her türlü kötülüklere ve kötülük odaklarına; Şeytanı görmek sahtekar, aşırı hırslı, kıskanç ve mağrur, laubali ve kendisine her iki dünya için zararlı olan düşmana; Onu görmek inançsız, iki yüzlü ve kıskanç olmaya, ŞŞeytan, samimi Müslüman için güçsüz ve aciz bir düşmana; Onunla düşüp kalktığını görmek faiz yemeye ve diğer kötü fiilleri işlemeye; Şeytanı üzgün ve öfkeli görmek yahut ona buğzetmek Allahü Teala'nın rızasını kazandıracak işleri işlemeye ve düşmanına galip gelmeye; Onu mutlu ve neşeli görmek nefsani arzularıyla meşgul olmaya delalet eder.

Rüyada şeytan görmek amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.

Rüyada şeytan görmek amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.

Hedeflerinize ulaşabilmek için ahlaksızlıklara ve sahtekarlıklara başvurmayın.

Büyük kötülük, düşmanlık, bela, felakettir.

Rüyada seytanla konusmak veya onu görmek, düsmanlarinizin aleyhinizde çalistiklarina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen seytan, hilekar, haris, lakald, din ve dünyaca düsmanidir. Bazen.seytani gören kimse, münafik yahut da kiskanç olur. Bazen de seytan görmek, çoluk-çocuga isarettir. Seytani görmek ferahlik, yalan ve sehvete de isarettir. Bir kimse rüyada seytanin kendisini düsürüp aklim gidererek sarali yaptigini görse, o kimse faiz yer.Eger seytanin kedisine dokundugunu görse, o kimsenin allesine iftira eden ve yoldan çikarmaya çalisan bir düsmana isarettir. Eger rüyayi gören hasta veya mahzun ise, onun iyilesmesine ve servete erismesine isarettir. Bir kimse kendisini seytanla gizli konustugunu görse, o kimse düsmanlarindan birisiyle gizlice konusur ve salih kisilerin kahir ve helakinda onlara yardimda bulunur. Eger seytanin kendisine birsey ögrettigini görse, o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar. Seytanin kendi üzerine indigini gören kimse, iftira, yalan ve günah olan bir is yapar. Rüyada seytanlara reislik ettigim ve seytanlarin da ona itaat ettiklerini gören kimse, reislige, serefe, heybet ve söhrete nail olur ve düsmanlarim kahreder. Seytanlari baglayip ve onlari hapsettigini gören kimse, yardim, kuvvet ve söhrete nail olur.Rüyada seytanin kendisini azdirip yoldan çikarip, dehset ve hayrette biraktigini gören kimsenin, malina zarar ve ziyan erisir.Bir kimse seytanin elbiselerini soydugunu görse, o kimseye islerinde düsmani galebe çalar veya onu vesvese ve fitneye düsürür yahut o kimse memuriyetten ayrilir. Rüyada seytana bugz ve adavet ettigini gören kimsenin, Allah'a itaat eden sadik bir mü'min olduguna ve dindeki kuvvetine isarettir. Rüyada seytani ferah ve neseli gören kimsenin, nefsanî arzulanyie mesgul olduguna isarettir. Rüyada görülen seytan zayif bir düsmandir. Rüyada seytani düsman kabul ettigini gören kimsenin, mütedeyyin olduguna ve Allah (C.C.)'in emirlerine itaat ettigine isarettir.Bazen de seytanlar, bina sahiplerine ve dalgiç gibi suya dalmaya, casuslara ve söz çalanlara isarettir. Bazen de seytani görmek, kisinin arkasindan ayibim söylemege göz ve kasla isaret ederek onu asagilamaya isarettir.Rüyada kendisinin seytan oldugunu gören kimse, insanlar ile eglenir ve onlara eziyette bulunur veya yer altinda olan su yolu ve lagimlari düzene koyar. Seytan rüyasi, unutkanliga isarettir. Rüyada seytani görmek, bid'at sahibi bir alime, namazi terk etmege, yalana, hirsizliga, günah kazanmaya ve uzun ömüre isarettir. Bir kimse kendisini rüyada seytan olmus görse, o kimse daima seytanin elinde olur, ya da Allah'in (C.C.) rahmetinden uzak olarak yasar. Yahut nesil ve mal ile riziklanir. Seytani öldürdügünü gören kimse, hilekar ve hilebaz insanlara hile yapar. Bu rüyayi gören salih ve iffetli kimse ise Allah'in emrinden ümidini keser ve me'yus olur.

Hedeflerinize ulaşabilmek için, ahlaksızlıklara ve sahtekarlıklara başvurmayın. Eğer rüyada şeytanı yenilgiye uğrattıysanız, birtakım tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olacağınız anlamındadır.

Rüyada şeytan görmek; zahmetli bir iş sonucunda alınacak yüksek miktarda paraya, şeytanla konuşmak; yalancı ve dost görünüşlü bir düşmanla karşılaşmaya, şeytandan bir şey almak; düşmandan zarar görmeye, şeytana birşey vermek; düşmana kötülük yapma şansı vermeye, şeytan tarafından öpüldüğünü görmek; haram yollardan kazanç elde etmeye, şeytanla kavga etmak ve onu yenmek; düşmanlarla mücadele edip zafer kazanmaya işarettir.

Şeytan rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

35
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Özkan B.

Merhaba ben rüyamda 1'i kadın 3 şeytan gördüm. Kilitli demir kapıları olan, karanlık, rutubetli bir yerdi, çıkamıyordum. Ve Yunus Peygamber'in balığın karnında iken ettiği duayı ederek kurtuldum. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi günler...

01.07.2013 13:38:34

Fikret

Rüyamda şeytanın askeriydim. Benden bir şey almamı istedi. Verdiği adres kağıdına çıktım yola bulamadım. 4 arkadaşım yanındaydı. Lütfen mail bekleyeceğim.

17.02.2014 14:40:46

Ayse

Rüyamda karımın şeytana dönüşüp uykudan beni bağırarak uyandırdığını gördüm acaba bu ne demektir?

01.07.2013 15:31:31

ahmet

Şeytan rüyamda bir travesti olarak geldi ve ben onların düşmanıyım beni yok etmek istiyorlar. Göz göze gelince bana zarar vermek istediğini anladım. Beni hiç sevmiyordu. Ben aranıyordum şeytanlar tarafından. Göz göze gelince şeytan olduğunu anladım ve rüyam da bitti.

15.07.2013 06:09:20

Dilan

Rüyamda bir karanlık gündü, bulutlar vardı. Birden kendimi gördüm, ve biliyordum ki şeytan benim kılığıma girmişti. Hemen ondan sonra şeytan kardeşimin gözlerine bakarken, kardeşimin kılığına girdi ve kaçmıştım benim odama. Odama girdiğimde 3 kere kardeşim vardı. Ben de ucundan birisinde almıştım ve yere atmıştım, ama attığım benim kardeşimdi. Ama kardeşime bir şey olmamıştı. Annem ve babam da rüyamdaydı ama onlar umursamıyorlardı. Ve şeytan geldiği anda ışıklar gidip geliyordu.

16.07.2013 09:34:48

Cüneyt K.

Çok tehlikeli bir rüya kendinizi yalnız bırakmayın. Birde mutlaka her gün duş almalısınız.

10.08.2014 15:00:47

Bahadır

Merhaba rüyamda şeytan yanımda yatıyordu ve diğer tarafta bir tane daha vardı. Çok korktum, kalkmak istedim, beni bırakmadı, ortam bir an değişiyordu, beni sarsmaya çalıştı ve sarsıyordu, titredim, ayetle dalga geçti. Ben de kalkıp Kuran okumak istedim ve beni yine sarstı besmele çekmek istedim. Çok zorlandım iki kez uyandım, yine gördüm.

01.08.2013 11:14:27

Nisanur

Rüyamda bir tane şeytan gördüm. Bana dedi ki “Sen bana öyle bir kötülük yaptın ki bunun cezasını ödeyeceksin” dedi bana şeytan sonra ablamın gölgesi geldi sonra annem benim yanıma geldi rüyamda tabi sonra şeytanlar hemen yok oldu. Annem gidince hemen yanıma geldi sonra beni öldüreceklerini söylediler. Sonra üç tane şeytan geldi sonra da uyandım, kan ter içinde uyandım.

01.08.2013 14:29:08

Cüneyt K.

Güçsüzsün :/ Kendini güçlendir buda çokça okumak ya da iyiyi dinlemekle olur. Annelerin girdiği rüya kötü sonuçları olmaz. Lakin bir gün annesiz kaldığında güçlü olmak için alt yapını oluşturmalısın.

10.08.2014 15:05:34

Assa

Rüyamda şeytanı gördüm, görür görmez ezan okumaya başladım, korkudan kalbim çıkacak gibiydi sonra Ayetel kürsi’yi okumaya başladım. Ben dualar ettikçe puslu bir şekilde bir kaybolup bir görünüyordu sonra uyandım. Uyandığımda hala Ayetel kürsi’yi okuyordum. Bu ne anlama gelir? Yorumlarsanız sevinirim.

29.08.2013 14:19:17

Kemal

Ben rüyamda şeytan gördüm fakat neden?

07.09.2013 08:43:22

Ozen

Ben rüyamda şeytanın kendisini görmedim fakat kuyu gibi bir yerde çıkmak üzere olduğunu hissediyorum ve 11 tane ihlas suresini okumaya çalışıyordum. Teşekkürler yorumlar için.

07.09.2013 14:33:08

Mehmet ali

Ben rüyamda şeytana tapan 3 kız gördüm ama memnun değillerdi. 1 tanesi kolyesini elleyerek bir şeyler yapıyordu. Ben dedim ki “Neden tapıyorsunuz?” onlar bir şey demedi. Ben bir anda şeytanı tam görecektim “Şeytan bu mu?” dedim, orada uyandım. Lütfen bana bunu yorumlayın.

11.09.2013 20:02:03

Fatih

Rüyamda şeytanın kolunu tutmuş yüzüne karşı kelime-i şehadet getiriyordum. Ben kelime-i şehadet getirdikçe o zayıf düşüyordu. Ben de bir yandan kolunu çeviriyordum, çok sinirli bir tavrım vardı. O kadar çevirdim ki kolu artık katlanır hale gelmişti. Tam bu sırada bana iki cümle “Sen topraksın, ben ateş. Sen bana hiçbir şey yapamazsın” dedi.

20.09.2013 23:48:19

Xezalamın_73

Merhaba ben rüyamda sabah namazı sırasında biri beni yatakta sallarken uykumu getirmeye çalışıyordu sonra beni arabayla gezintiye çıkaran şeytanı gördüm. Sabah namazı kaçıyordu ve arkadan biri benim kulağımı çekiyordu. Arabadan inip 6-7 kişi dövdüm, yere serpildiler sonra namaz kılmak için uyandığımda 25 dakika kalmıştı günün aydınlanmasına. Yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı günler.

05.10.2013 06:02:29

RASU

Bir odanın içerisinde dua eden hocaları görüyorum.  Elime Kur’an-ı Kerim kitabını veriyorlar “Oku” diyorlar. Okuyorum sürekli 21 yazıyordu ve bir anda evde oluyorum. Mutfakta masanın altında küçük kambur beni takip ediyordu ve üstüme atladı “Öldür” dediler.  Bıçağı aldım, ilk vurmamda sırtına ölmedi sonra bir daha vurmamda öldü ve elime yapıştı, bırakmadı sonra camdan aşağı attım ve yere baktığımda büyümüş, kanlar içerisindeydi ve çok etkiledi rüya beni.

29.10.2013 09:37:13

Ece Ö.

Merhaba ben rüyamda evlenmiştim. Kayınbabam ak saçlı biriydi. Mutfakta kayın babamla konuştuğumu zannediyordum ama kayın babam salonda oturuyordu. Konuştuğum kişiye arkam dönüktü. Ona doğru döndüğümde, ortalıkta hiç kimse yoktu. Ben bağırmaya başladım, herkes mutfağa koştu. “Baba neden ses vermeden, içeri gittin?” dediğim de “Kızım ben hiç gelmedim ki, mutfağa. “Sen başka biriyle konuşmuşsun” dedi ve hemen felak, nas okumaya başladı. Acı çeken bir ses geldi gökten. Ve kayın babam “Kızım sen şeytanla konuşmuşun” dedi. Ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.

26.12.2013 13:12:23

Lakabım Kerim Koray

Rüyamda şeytanı gördüm. Bana “Senin abinin boğazı çok kalın, onu boğamadım” dedi. Abim de güya ondan önce bana şeytandan bahsediyordu. Benim odamda karşıma çıktı, erkekti, 22 yaşları gibiydi. Ben hemen kavga etmeye başladım, onunla. Yere koydum, defalarca yumrukladım, onu. Yerdeydi ama bir türlü ölmüyordu. Benim aklıma bir dua okumak geldi ama dua yerine “Allahu Ekber, Allahu Ekber” bu şekilde 10-15 sefer tekrarladım ve kayboldu. Ben ömrümde hiç bu kadar bir rüyadan korkmamıştım ve de etkilenmemiştim. Arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim.

31.12.2013 13:34:42

Seher

Rüyamda şeytan bir imam kılığına girmişti ve böylece insanları kandırıp, kendine çekiyordu. Ben de onun şeytan olduğunu biliyordum. Ve onu her gördüğümde benden uzak dursun diye Ayet-el kürsi söylüyordum. Tabi bu ayeti okuyunca çıldırıyordu. Sizce bu rüyada ne denmek istenmektedir? Yorumlarınızı bekliyorum, kardeşlerim...

08.01.2014 09:23:04

Aysun

Bu gece rüyamda şeytan gördüm, hem sağ hem sol tarafımda. Ve iki yanımda da kızlarım vardı. Ben şeytanları kovdum. Yalnız kızlarım geçekten de yanımdalardı, beraber yatmıştık. Cevap verirseniz sevinirim. Çünkü bu rüyadan çok etkilendim.

24.01.2014 15:22:18

Orhan G.

Ben rüyamda şeytanla aynı yatakta yatıyordum. Şeytan bayandı. Beni sol omuzumun üzerinden bıçakladı ama hiç acı vermedi. Biraz karışık rüyaydı. Çok korkmuştum. Sonra uyandım. Besmele çekip uyumaya devam ettim.

17.02.2014 09:17:24

Erkan

Rüyada ölü bir arkadaşımın kişiliğinde biri geldi ve ben dedim. “Sen şeytansın o öldü” dedim. Ve benimle kavga etti. Ben dualarla ona saldırdım ve yere çarptım. O kum gibi dağıldı ve yok oldu. Anlamı nedir?

26.02.2014 13:41:49

Aslı

Ben rüyamda bir yakınımın şeytan olduğunu gördüm. O konuştu benle ama ses duymadım ben. Sadece korktum. Konuşamadım hiç. Bu ne anlama gelir?

16.03.2014 01:37:51

Dilek A.

Merhaba, ben rüyamda tam şeytan gördüm denemez. Rüyamda yolda yürüyordum. 4 ya da 5 serseri yaşlı ve engelli bir kimseyi döverek öldürüyordu. O sırada karşımda kadın suretinde biri belirdi ve gidip serserileri uyarma mı yoksa hallerinin kötü olacağını söyledi. Gidip bu kişileri uyardım. Bana inanmadılar ve hepsi öldüler. O kadını aradım ama bir daha bulamadım. Yorumlarınızı acilen bekliyorum.

23.03.2014 06:45:58

Yaren E.

Rüyamda şeytan (olmayan) kardeşimi istiyordu. Ben de şeytanla konuşup kardeşimi ona veriyordum. Sonra şeytan kardeşimi alıp kıpkırmızı bir yerde kardeşimi çivilerin üstüne yatırıyordu ve kardeşimi ona taptırıyordu. Kardeşim 3-4 yaşındaydı ve şeytanla iletişime geçmişti. Çok korktum...

23.04.2014 11:01:58

Sef_a

Acaba şeytanı boğazlamak ile ilgili bir şey var mı? Varsa lütfen söyleyin. Çok korkuyorum, her gece görüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...

10.06.2014 11:57:07

Emine M.

Ben rüyamda önce şeytanı dostum olarak gördüm sonra şeytanı tuzağa düşürdüğümü gördüm. Sonra şeytanı bir şekilde öldürdüğümü gördüm ve şeytan ölürken bana “ALLAH birdir” dedi. Sizce bu rüyamın anlamı nedir?

16.06.2014 15:24:15

Zeynep

Rüyamda kalabalık bir ortamda Kur’an okunacak fakat beni şeytan varmış diyorlar. Ben de besmele ve Kelime-i Şehadet getiriyorum benden uzak kalsın diye. “Şu Arapça yazıyı oku” diyorlar. Diğeri de “Okuma o şeytan seni kazanmak istiyor” diyor ve çok korktum.

17.06.2014 08:51:39

Yusuf

Rüyamda 5 kuzenimle yatak odasındaydım. 3 kız kuzenim gizli bir şey yapıp perdeyi çekmişlerdi. 1 erkek kuzenimden pencerenin altında onları korkutacaktı. O sırada kare şeklinde insan halinde şeytan gördüm ve yere yattım. Nefes nefese kaldım. Besmele çektim ve kurtuldum. Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.

27.06.2014 08:42:57


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook