Rüyada Sağmak Görmek

Rüyada eti yenen hayvanların sütünü sağmak; rızka, ehil olanlar için insanları yönetecek bir konuma gelmeye işarettir. Kadının kendi sütünü sağması, onun malından eş ve çocuklarının istifade etmesine delalet eder.

Rüyada bir hayvanı sağmak, yeni işlere atılacağınıza ve başarılı olacağınıza işaret eder.

Rüyasında süt sağan kişi, kendi gayreti sayesinde helal kısmet alır.

Rüyada süt veren herhangi bir hayvanı sağdığını görmek, yaptığınız işlerde verim alacağınıza delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada koyun, keçi vs. sağmak, güzel ilişkiye, yaltakçılığa, siyasete ve rızık temin etmeye işarettir. Tabirde sağılan hayvan muteber tutulur.

Rüyada bir sığırı sağıp sütünü içtiğini görse, fakir ise zengin ve şerefi şanı yüce olur. Eğer zengin ise zenginliği artar. Deveyi sağdığını gören kimseye mal isabet eder. Kan sağdığını gören kimseye haram mal erişir.

Rüyada bir şeyi sağmak, hile ve sihir gibi şeylerle de tabir edilir. Bir tüccar rüyada süt sağdığını görse, helal rızık ve kazanca erişir. Sağdığı memeden sütün aktığı miktar nispetince dünya kendisine meyleder.

Rüyada deveyi sağıp sütünü içtiğini gören kimse, saliha bir kadınla evlenir. Evli ise bereketli bir erkek çocuğu dünyaya gelir.

Sağmak

“Rüyada Sağmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Benim 2 oğlum var biri 5 yaşında diğeri 2 aylık ben 17.07.13 tarihinde gece rüyamda kendi sütümü sağdım biberona ama ağzına kadar doldu ertesi gün öğleyin rüyamda gene aynı şekilde sütümü sağdım ama yarım kaldı kapı çaldı. Kalktım baktım paketler gelmiş. Sonra kaldığım yerden devam ettim sağmaya. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir